SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dzieki mowia niby ze w poznej owulce ciezko o ciaze jakos stracilam nadzieje a to w cale nie jest najgorsze boo moje pecherzyki ida w leb a ja poluje na lewa strone a tu 3 raz z rzedu ta prawa strona dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 16:36
-
zosiak88 wrote:Hej dzieki mowia niby ze w poznej owulce ciezko o ciaze jakos stracilam nadzieje a to w cale nie jest najgorsze boo moje pecherzyki ida w leb a ja poluje na lewa strone a tu 3 raz z rzedu ta prawa strona dziala10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem tutaj nowa, testować będę w sobotę 28.07. Dzisiaj 27dc a 12dpo. W piątek przypada @. Mam ogromną nadzieję, że coś z tego tym razem będzie. Czuję strasznie swoje piersi. Są dużo większe i bardziej uciążliwe niż na @. Poza tym wyczuwalne są grudki jak kamyczki. Do tego takie dziwne mrowienie. Sama nie wiem, czy to ból czy swędzenie. Któraś z Was tak miała?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Andii wrote:Ja będe testować w piątek lub w sobotę
Jesteśmy razemAndii lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim!
Mam pytanko.
Mialam dzisiaj badania na przerost flory bakteryjnej. Niestety wyszedl mi bardzo duzy przerost i musze brac antybiotyk. Przez 10 dni metronidazol. Nie zapytalam lekarza o starania..
Owulke mam miec na dniach dzis13 dc.
Jak myslicie lepiej odłożyć calkowicie starania w tym cyklu? Czy np odczekac do okresu wtedy zazywac10 dni i starac sie normalnie?
Zal mi marnowac miesiaca znow ;( -
nick nieaktualny
-
kuzmoni1 wrote:Dzien dobry wszystkim!
Mam pytanko.
Mialam dzisiaj badania na przerost flory bakteryjnej. Niestety wyszedl mi bardzo duzy przerost i musze brac antybiotyk. Przez 10 dni metronidazol. Nie zapytalam lekarza o starania..
Jak myslicie lepiej odłożyć calkowicie starania w tym cyklu? Czy np odczekac do okresu wtedy zazywac10 dni i starac sie normalnie?
Zal mi marnowac miesiaca znow ;(
Przy takim leczeniu bym nie marnowała cyklu i normalnie się starałaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kuzmoni1 wrote:Dzien dobry wszystkim!
Mam pytanko.
Zal mi marnowac miesiaca znow ;( -
Lekarz mowil ze to antybiotyk.
Generalnir podczas jego brania wole sie nie starac. A choruje pewnie juz od kilku lat na te przyrost bo zle sie czuje po niektórych posiłkach od dłuższego czasu. Tak naprawde to mama zalatwila mi to badanie za free wiec zrobiłam. No i eydzedl2 ten przyrost. Biorac lek boje sie starac ale zastanawiam się czy nie odczekac do ewentualnej @ i wtedy zaczac zazywac. Co myślicie? Wtedy przrd owu skończylabym terapie i byloby git?
16 cs. Watpie ze sie uda ale ciezko mi swiadomie z tego rezygnowac i odkladac.
Dostalam recepte na metronidazol jesli dobrze czytam.
Mam je brac 10 dni 2 razy po 2 tabletki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:41
-
nick nieaktualny