Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabia trzymam kciuki )
ja jutro dla formalnosci robie ta bete dzis negatywżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam zgryzkę... Myślałam, że obstawiłam dobrze owu w tym miesiącu: nagle skoczyła mi temperatura plus potwierdził to test owulacyjny. Kochaliśmy się w tym własnie czasie i przed i byłam spokojna, że zrobiliśmy co w naszej mocy.
Temperatury nadal utrzymują się na tym samym wysokim poziomie, śluz mi się zmienił na inny, a nagle ovufiend zmienił mi na wykresie, że wg niego owulacja nie była w tamtym 15 dniu, tylko w 18 tym.... Zbaraniałam. Nie wiem dlaczego tak i komu wierzyć? Moje przeczucie to wciąż dzień 15.... ((((((33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia ov robi takie psikusy nie tylko tobie. Czytam różne wątki i dużo dziewczyn wspomina o takich wybryki ov.
Przysłanie jeszcze męża żeby poprawić.
Mam nadzieję że się uda wam:-)
Trzymam kciuki:-)
Kas nie wiem czy mają z diagnostyka podpisane jeżeli tak to po południu. Zapytam i napisze wam:-) -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziewczyny mam zgryzkę... Myślałam, że obstawiłam dobrze owu w tym miesiącu: nagle skoczyła mi temperatura plus potwierdził to test owulacyjny. Kochaliśmy się w tym własnie czasie i przed i byłam spokojna, że zrobiliśmy co w naszej mocy.
Temperatury nadal utrzymują się na tym samym wysokim poziomie, śluz mi się zmienił na inny, a nagle ovufiend zmienił mi na wykresie, że wg niego owulacja nie była w tamtym 15 dniu, tylko w 18 tym.... Zbaraniałam. Nie wiem dlaczego tak i komu wierzyć? Moje przeczucie to wciąż dzień 15.... ((((((Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziewczyny mam zgryzkę... Myślałam, że obstawiłam dobrze owu w tym miesiącu: nagle skoczyła mi temperatura plus potwierdził to test owulacyjny. Kochaliśmy się w tym własnie czasie i przed i byłam spokojna, że zrobiliśmy co w naszej mocy.
Temperatury nadal utrzymują się na tym samym wysokim poziomie, śluz mi się zmienił na inny, a nagle ovufiend zmienił mi na wykresie, że wg niego owulacja nie była w tamtym 15 dniu, tylko w 18 tym.... Zbaraniałam. Nie wiem dlaczego tak i komu wierzyć? Moje przeczucie to wciąż dzień 15.... ((((((
My z męzęm kochaliśmy się dwa dni przed owu, i przez dwa kolejne dni i się udało;)
także spokojnie, plemniki mają dośc długą żywotność
tylko jak wiesz, że zbliża się owulacja to przez te 3 dni warto się przytulać codziennie -
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnybasiunia
mi ginekolog powiedział, że jak kochamy się codziennie to są słabsze plemniki, nasienie potrzebuje trochę czasu, aby naprodukować silne plemniki.
Powiedział, że optymalnie co drugi dzień, a nawet 3 dni przed owu i w dzien owulacji i starczy... jak częśćiej to i tak plemniki będą za słabe, aby dotrzeć do celu... wtedy dla przyjemności tylko można
W moim przypadku się sprawdziło. Moja przyjaciółka kochała się 2 razy dziennie i nie mogła zajść w ciążę... powiedziałam jej, żeby spróbowała przetrzymać męża i 2 dni przed owu, ale tylko raz się poprzytulała, a później w dzien owu również tylko raz... zaszła od razu w ciążę i ma śliczną córeczkę
JOTC
Kochana, ale się cieszę!!! Czyli puszczam już kciuki Moje gratulacje. Teraz Ty trzymaj kciuki za mnie
Jak możesz to wstaw fotkę testów
A mnie coś znowu dzisiaj pobolewa podbrzusze i w ogóle chodzę jakaś apatyczna, nic mi się nie chce... Dzisiaj idę do fryzjerki, podetnę w końcu te kudły może lepiej mi się zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:03
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:basiunia
mi ginekolog powiedział, że jak kochamy się codziennie to są słabsze plemniki, nasienie potrzebuje trochę czasu, aby naprodukować silne plemniki.
Powiedział, że optymalnie co drugi dzień, a nawet 3 dni przed owu i w dzien owulacji i starczy... jak częśćiej to i tak plemniki będą za słabe, aby dotrzeć do celu... wtedy dla przyjemności tylko można
W moim przypadku się sprawdziło. Moja przyjaciółka kochała się 2 razy dziennie i nie mogła zajść w ciążę... powiedziałam jej, żeby spróbowała przetrzymać męża i 2 dni przed owu, ale tylko raz się poprzytulała, a później w dzien owu również tylko raz... zaszła od razu w ciążę i ma śliczną córeczkę
Tak tak, tu masz rację, ale nam lekarz powiedział, że te 3 dni około owulacyjne można a nawet trzeba codziennie, tak poza tymi dniami oczywiście plemniki muszą mieć czas na regenerację
pewnie i tak to sprawa indywidualna i u każdego będzie inaczejtylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam taką przygodę dzisiaj słuchajcie:
Babki zachowały się jakby miały wczoraj szkolenie z systemu.
Pierw nie mogła się wbić w żyłe ale u mnie to standard hihi powiedziała że mam wymagania ale krwi nie chce oddać Potem w systemie nie wiedziała którą zaznaczyć bo były aż 3,pyta która chce -liczę na panie skąd mam wiedzieć która jaka ?! więc mówię do niej skoro na zleceniu jest kod koło nazwy badania to chyba powinna się sugerować tym kodem a nie na oko którą ja chce! a różniły się te bety w systemie kodem i metodą. wrrrr wiec kazałam jej wybrać tą co zaznaczyła na zleceniu.
ja do wyjścia a babka nakleja na moja próbkę kod-nakleja innego pacjenta wrrrrrrrrr!!!!! zatrzymałam się i patrze na szczęście babka druga jej podała moją naklejkę .
teraz sie skapłam że dziś 13-tego!!!!!tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:miałam taką przygodę dzisiaj słuchajcie:
Babki zachowały się jakby miały wczoraj szkolenie z systemu.
Pierw nie mogła się wbić w żyłe ale u mnie to standard hihi powiedziała że mam wymagania ale krwi nie chce oddać Potem w systemie nie wiedziała którą zaznaczyć bo były aż 3,pyta która chce -liczę na panie skąd mam wiedzieć która jaka ?! więc mówię do niej skoro na zleceniu jest kod koło nazwy badania to chyba powinna się sugerować tym kodem a nie na oko którą ja chce! a różniły się te bety w systemie kodem i metodą. wrrrr wiec kazałam jej wybrać tą co zaznaczyła na zleceniu.
ja do wyjścia a babka nakleja na moja próbkę kod-nakleja innego pacjenta wrrrrrrrrr!!!!! zatrzymałam się i patrze na szczęście babka druga jej podała moją naklejkę .
teraz sie skapłam że dziś 13-tego!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 11:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny