Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A bierzesz dalej dupka czy odstawilas? Po odstawieniu okres miałam tak do 4dni.
U mnie @ nadchodzi, mam już różowy śluz. ..ten cykl był krótki 26dni ovu prawdopodobnie w 11dc alebez sstarań. Nowy cykl uwaga nadchodze!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstydzę się ale powiem.
Od 7.01 zaraz po wizycie u gina mam śluz biały kaszkowaty .
Z początku myślałam że to grzybica ale siedziałam i myślałam od gina przyniosłam????
Poszłam kupiłam InVag (można w ciąży) i se aplikuję bo boję się rozkręcę piekło z grzybicą. Nic mnie nie szczypie itp.
macałam szyjkę jest miekka. Ale się nie wypowiem bo nigdy nie sprawdzałam więc ciężko mi się wypowiedzieć czy porównać.
Przepraszam że wcześniej nie pisałam o tym ale wstydziłam się i jest świezakiem w tym wieku jeszcze i tych sprawach. rumienie się hihihi
Testy juz robiłam dwa i negatywne.
Dlatego siedze i myśle czy dupek może cykl wydłużyć? -
Hej
Pouciekały dziewczyny
Fipsik, dzięki za radę. Dziś przygotuje sobie jakieś herbatniki przy łóżku. Mam nadzieję, że pomogą. Zauważyłam, że gdy nie muszę wcześnie wstawać (weekend) to mdłości nie ma. Ale co zrobić, gdy do pracy trzeba wstać po 6. rano? Całe szczęście daję radę, tragedii nie ma.
Żabko, nie mogę uwierzyć. Tyle wirusów przesłałam i nic Który masz dziś dpo?
Landrynko, witaj z powrotem miło Cię widzieć
Witam nowe forumki!!tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny cykle mam jak w zegarku 26 dni.
Owulke miałam 29.12 wg kalendarzyka ale ze pecherzyk nie pękł to dostałam zastrzyk 30.12 a @ powinna przyjść wg kalendarza 12.01.
Więc liczę dpo od 2.01.
Chyba dobrze bo na pewno w tych dniach pękł pęcherzyk.
Belen nic nie dostałam z pracy oni chyba czekają aż ja się zwolnie.
Ja do końca m-ca muszę się zwolnić jak nie zaciazylam
Pluj Pluj nie żałuj kochana hahaha
Broni nie składam dla mnie nadzieja jest tym bardziej że jestem w sytuacji j/w. -
Jejku chyba zapadłam w sen zimowy bo dopiero teraz się obudziłam i to jeszcze z strasznym bólem głowy i brzucha Dzisiaj nici z serduszkowania ale co tam jutro też jest dzień
KlaudyŚ
Ja też się boję że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę bo z tego co mi moja mama mówiła to ona też długo się o mnie starała. Moja kuzynka z 2 córkami też miała problemy. Dodatkowo mam partnera dużo starszego i tryb pracy,plus fajki raczej nie służą na plemniki ehhh... ale co tam trzeba próbować"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaWiewióra wrote:Jejku chyba zapadłam w sen zimowy bo dopiero teraz się obudziłam i to jeszcze z strasznym bólem głowy i brzucha Dzisiaj nici z serduszkowania ale co tam jutro też jest dzień
KlaudyŚ
Ja też się boję że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę bo z tego co mi moja mama mówiła to ona też długo się o mnie starała. Moja kuzynka z 2 córkami też miała problemy. Dodatkowo mam partnera dużo starszego i tryb pracy,plus fajki raczej nie służą na plemniki ehhh... ale co tam trzeba próbować -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ
Owszem jedziemy na jednym wózku ale wierzę w to że w końcu ten wózek dojedzie tam gdzie trzeba i My oraz inne dziewczyny będziemy cieszyć się macierzyństwem Bo niema nic piękniejszego niż szczery,bezinteresowny uśmiech dziecka
Żabka04
Również trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:30
żabka04 lubi tę wiadomość
"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..." -
nick nieaktualny