Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Musimy musimy innej opcji nie widzę hihi U mnie zawsze jest na przekór, wcześniejsi partnerzy nie dorośli do tego żeby być ojcem i nie chcieli za bardzo starać się o dziecko a teraz jak mam cudownego faceta,z którym jestem szczęśliwa i chcemy mieć dziecko to nie mogę zajść w ciążę ehhhh... ale jestem cały czas dobrej myśli"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..."
-
nick nieaktualny
-
Żabko, to Ty jutro na betę, a ja robię testa Brzuch mnie cały dzień co jakiś czas pobolewa jak na okres... A czy to normalne, że od czterech dni wychodzi mi pozytywny test owu??? (W tym cyklu robiłam te testy niemal codziennie, nakupiłam na allegro )
-
Jotc- fajnie masz mi te z allegro w ogóle nie wychodziły dopiero jak AMIL wyszedł pozytywny to w tym samym dniu ten z allegro pokazał drugą kreskę- mocną ale nie tak samo jak testowa.
No i też robiłam codziennie, od pierwszego dnia cyklu
W którym dniu cyklu jesteś że robisz testy owu?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
żabka04 wrote:A beta coś już wykaże nie???
Zrób bete i będziesz mieć czarno na białym:-) trzymam kciuki!!!
Taki niby bialy śluz występuje podobno we wczesnej ciąży:-) no i tempka wysoka:-) tarczyce ostatnio powtarzalas? -
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj i dzisiaj tak mi się chciało spać, że masakra. Nie mogłam sobie poradzić, oczy mi się same zamykały... Wy też tak macie? Może to brak witaminki D aby do wiosny
Jotc
już mocniej nie umiem trzymać kciuków czekam na nowinęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 23:55
-
nick nieaktualnyHej:-(
Nie idę na betę...... Bo plamienia na brązowo nie wiem czy @ się rozkręca czy plamienia są z powodu ciąży???? Z córką tak miałam w dniu spodziewanej @ miałam jednorazowo plamienie jedna wielka plama brązowa na bieliźnie.
A tu jest dużo śluzu i brązowo.
Czyba dziewczyny poczekam co dzień mi przyniesie.
Nadzieji już nie mam..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny