Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudys mi tu wszystkie za każdą trzymamy kciuki:-)
Działaj działaj i tu melduj.
Owocowych starań życzę
P.s. Tylko z przyjemnością a nie z przymusu nawet w tv ostatnio się wypowiadali na ten temat:-)
RudaWiewiorka dobrej nocki i tobie też owocowych starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny mogę dopisać się do listy staraczek 2016 ? to juz nasz 11 cykl starań.cykle jak w zegarku a dzidzi brak. pierwszego syna urodziłam 15 lat temu mając 20 lat i od roku strania o drugie pozdrawiam serdecznie Was wszystkie życząc udanego ciążowo 2016 roku !
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:tylkoja witamy cię wśród staraczek: )pierwszego babelka mialas w takim wieku jaka ja jestem:)
długo się już staracie ?
landryneczka witam i dziękuję za miłe przyjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:29
-
nick nieaktualny
-
tylko ja wrote:Witam serdecznie ! to fakt,młodziutka byłam ale baaardzo pragnęłam byc mamą co zresztą wtedy szybciutko się udało,teraz jestem ' doświadczona 'i wiem,ze najpiękniejsze co moze dać nam życie to macierzyństwo,chociaż mój synek ma autyzm i do tego jeszcze upośledzenie i czasami jest ciężko to i tak uważam,że dziecko to dar i cud czasami nawt do niego mówię 'Mój Cudzie "
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczęta
tylkoja - podobno to super opcja po tylu latach mieć znowu małe dzieciątko
żabcia - ja tu myślałam, że z rana już dobrze wieści przeczytam!
ja już po owulacji (wczoraj była wg mnie ale ovu jeszcze nie wykryło), dziś za Waszą radą chrupię sobie ananasa, a nóż widelec będzie łyżka!
miłego dnia -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Niesamowita historia.nie ważne czy dziecko choruje czy jest zdrowe dla matki jest cudem nad cudami:) kazda chwila z takim malenstwem jest najwspanialsza. Ja bym mogla oddac cale swoje dzIeciństwo dla jednej chwili z bąbelkiem