Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pochłonęłam trzy kawałki pizzy oczywiście lalam je sosem czosnkowym bo tak mi się chce!!!!
Popilam szklana coca coli.
Ja pitole co ja wyprawiam nie mogę takich rzeczy jeść.
Muszę zapytać endo jak to będzie z tą moją zachcianka kontra insulinooprnosc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka twa natura??? Moja córka tak ma od urodzenia!!!! Idziemy gdzieś na spacer pić!!!! Do kogoś pić!!!! Śpi wola pić!!!! Masakra jak kon
Ja tak dzisiaj wpadłam na pomysł ze chyba pójdę jakiś kursów poszukam i się chyba zapisze żeby nie siedzieć w domu.
Kiedyś taki plan był żeby iść zrobić kadry i płace jak zajdę w ciążę ale się nie udawało a teraz mi się przypomniało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ w jakim sensie jakie mam cykle?
Żabko powiem Ci że to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury póki co to mi się zaczęło podobać. Jak się lepiej ze sobą zapoznam to pomyślę nad zaprzestaniem mierzenia póki co fajna sprawa.
Wczoraj rozmawiałam wieczorem z kuzynką. Opowiadała mi jak ona jeszcze do 3 miesiąca ciąży mierzyła temperaturę i w 3 miesiącu nagle spadła jej temperatura, i na drugi dzień zaczęła plamić i niestety poroniła to było drugie poronienie, a przy pierwszym zrobił jej się zaśniad właśnie.
Na szczęście mają już córkę, ale pamiętam jak to przechodziła...listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany