Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabko jak mnie pocieszyla Twoja wiadomosc o pizzy ja 3 wieczor z zrzedu opedzolowalam duza paczke NicNacsow i jem tylko ziemniaki z maslonka:D na widok wszystkiego innego nnie mdli ale polozna kazala jesc ti na co ma sie ochote a nie wpychac "zdrowego" jedzenia jak sie nie moze
żabka04 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kasia zle napisalam:) chodzilo mi o to ile trwaja twoje cykle:) wiem ze mi pisalas ale ostatnio mam słaba pamięć
tak myślałam ale wolałam podpytać cykle mam od 22 do 27 dni w ciągu ostatnich 6 miesięcy.
Myślę że w tym tygodniu będzie wiadomo jak nie staraliśmy się o dziecko to te cykle tak szybko mijały. Ledwo jedna @ się skończyła i już była druga a teraz wlecze się ten czas...
A Ty kiedy masz termin @?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Klaudyś, ja mam termin 25 stycznia, ale chyba 24.01 będę testować, jeśli Ty też to będziemy razem
Zrobię to wcześniej, bo bardzo się denerwuję w nocy przed testowaniem i wolę być niewyspana w niedzielę niż w dniu pracy
Klaudyś a zaobserwowałaś jakieś nietypowe objawy jak do tej pory? -
Oo no to będzie nas juz 3 . Mój sluz jest biały a juz dawno nie powinno go byc hmm piersi powinny juz mnie nie bolec przed okresem dopiero powinny zacząć. No i dzis jakaś infekcja chyba mnie zlapala bo chodze do łazienki co 5 minut nie wiem czy to można nazwać objawami ale mam malutka nadzieje
-
Ja natomiast dzisiaj zrobiłam ponownie test i niestety wyszedł negatywny
Ale póki nie pojawi się miesiączka to będę mieć cień nadziei, że może się udało
Dzisiaj idę do ginekologa, bo umówiłam się na kontrolę to przy okazji sprawdzę czy jest pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 08:30
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja już Noe śpię od 5:20:-)
Wstała ogarnęłam dziecko zawiozlam do przedszkola:-)
Pojechałam do labo i tam zostawiłam już 250 zł wrrrrrrr ale jestem zła z drugiej strony się ciszę
Teraz jestem u lekarza tu zostawię 120zl.
Po południu lecę po wyniki poczekam na męża i powiezie mnie do gina albo sama pojadę a on z dzieckiem zostanie:-)
Miłego dnia:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:żabko a jakie badanka robiłaś, że aż tyle Ci wyszło ?
Robiłam :
Beta hcg, progesteron, Tsh, Ft3, Ft4, kreatyninę, fferretyne, morfologię, insulinę na czczo.
Co dało 250 zł !!!!!!!
Zmarzłam strasznie.
Kolejny objaw: bleeeeeee kawka i jakiś dzień płaczka mam ;-(
Byłam na cmentarzu u taty i dziadka. Pomyślałam że przy okazji zahacze no i święto ich nie długo Odśnieżyłam grób zapaliłam mnóstwo świeczek i pojechałam na chatę.
Teraz ciepła herbatka i kocyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki basiunia
Okazja nooooo nareszcie cisza
jak nie masz chorej tarczycy to super ciesz się bo kupe kasy idzie na badania i wizyty.
Przed ciąża biegałam do endo co 3 mce a teraz w ciązy co mc i co mc badania i leki ahhhh
ale to wszystko dla bąbelka idzie wytrzymać -
nick nieaktualnyno ja tak raz na dwa lata sprawdzam i odpukać jest w porządku
Cierpię na inne dolegliwości-żołądkowe jakieś refluksy, heicobatery itp.;/ a teraz żadnych tableteczek nie mogę, wiec wnioskuję, ze moje mdłości i przez to sa nasilone, bo miewałam je nawet bez ciązy tylko rzadko;/
ale tak jak mówisz dla tego maleństwa wszytsko przetrzymamy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:27