X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:14

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zle napisalam:) chodzilo mi o to ile trwaja twoje cykle:) wiem ze mi pisalas ale ostatnio mam słaba pamięć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:31

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko jak mnie pocieszyla Twoja wiadomosc o pizzy :D ja 3 wieczor z zrzedu opedzolowalam duza paczke NicNacsow :D i jem tylko ziemniaki z maslonka:D na widok wszystkiego innego nnie mdli :D ale polozna kazala jesc ti na co ma sie ochote a nie wpychac "zdrowego" jedzenia jak sie nie moze :D

żabka04 lubi tę wiadomość

• kasia_k Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Kasia zle napisalam:) chodzilo mi o to ile trwaja twoje cykle:) wiem ze mi pisalas ale ostatnio mam słaba pamięć

tak myślałam ale wolałam podpytać ;) cykle mam od 22 do 27 dni w ciągu ostatnich 6 miesięcy.
    Myślę że w tym tygodniu będzie wiadomo ;) jak nie staraliśmy się o dziecko to te cykle tak szybko mijały. Ledwo jedna @ się skończyła i już była druga ;) a teraz wlecze się ten czas...
    A Ty kiedy masz termin @?

listopad 2011 - Oluś <3
    od 2011 - Hashimoto

7 cykl starań udany <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24stycznia wiec juz nie dlugo :-) a ciagnie mi sie niemilosiernie :-)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• zumbiara Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś, ja mam termin 25 stycznia, ale chyba 24.01 będę testować, jeśli Ty też to będziemy razem ;)
    Zrobię to wcześniej, bo bardzo się denerwuję w nocy przed testowaniem i wolę być niewyspana w niedzielę niż w dniu pracy :)

Klaudyś a zaobserwowałaś jakieś nietypowe objawy jak do tej pory?

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo no to będzie nas juz 3 . Mój sluz jest biały a juz dawno nie powinno go byc hmm piersi powinny juz mnie nie bolec przed okresem dopiero powinny zacząć. No i dzis jakaś infekcja chyba mnie zlapala bo chodze do łazienki co 5 minut nie wiem czy to można nazwać objawami ale mam malutka nadzieje

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast dzisiaj zrobiłam ponownie test i niestety wyszedł negatywny :(
    Ale póki nie pojawi się miesiączka to będę mieć cień nadziei, że może się udało :)
    Dzisiaj idę do ginekologa, bo umówiłam się na kontrolę to przy okazji sprawdzę czy jest pęcherzyk :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 08:30

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)
    Ja już Noe śpię od 5:20:-)
    Wstała ogarnęłam dziecko zawiozlam do przedszkola:-)
    Pojechałam do labo i tam zostawiłam już 250 zł wrrrrrrr ale jestem zła z drugiej strony się ciszę:-)
    Teraz jestem u lekarza tu zostawię 120zl.
    Po południu lecę po wyniki poczekam na męża i powiezie mnie do gina albo sama pojadę a on z dzieckiem zostanie:-)
    Miłego dnia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudys ja trzymam kciuki no no oby to było to :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Za każdą z wam trzymam mocno kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabko a jakie badanka robiłaś, że aż tyle Ci wyszło ?:)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już poimprezowane. Wczoraj miałam mega zły dzień, poplakalam i już lepiej. Smutki mnie jakieś dopadly.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zumbiara
    ja tak 25-26 będę testować, jak wcześniej @ nie dostanę :P
    Ja mam różne objawy, ale wiesz może to tylko mój mózg płata mi takie figle :)

Klaudyś
    dzisiaj od rana kłuje mnie z prawej strony i tak trochę podbrzusze mnie pobolewa... oby nie na @ :P

• zumbiara Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny mam to samo.. Różne objawy, nawet mi ovu jakieś punkty daje ;) Ach te schizy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zumbiara
    ja mam nieregularne cykle, dlatego test zrobię 26 stycznia to będzie 32dc :)
    jak wytrzymam he he :P każdy dzień mi się strasznie ciągnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    żabko a jakie badanka robiłaś, że aż tyle Ci wyszło ?:)

Robiłam :
    Beta hcg, progesteron, Tsh, Ft3, Ft4, kreatyninę, fferretyne, morfologię, insulinę na czczo.
    Co dało 250 zł !!!!!!!
    Zmarzłam strasznie.

Kolejny objaw: bleeeeeee kawka :-( i jakiś dzień płaczka mam ;-(

Byłam na cmentarzu u taty i dziadka. Pomyślałam że przy okazji zahacze no i święto ich nie długo :-) Odśnieżyłam grób zapaliłam mnóstwo świeczek i pojechałam na chatę.

Teraz ciepła herbatka i kocyk :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biedna <ukochoj> :)
    to odpoczywaj jak masz okazję ;))
    na następnej wizycie proszę gina o progetsreon, tsh ft3 i ft4, robiłam to na początku grudnia,przed ciązą, a teraz nie kazali;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki basiunia :-)

Okazja nooooo nareszcie cisza :-)

jak nie masz chorej tarczycy to super ciesz się bo kupe kasy idzie na badania i wizyty.
    Przed ciąża biegałam do endo co 3 mce a teraz w ciązy co mc i co mc badania i leki ahhhh
    ale to wszystko dla bąbelka idzie wytrzymać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak raz na dwa lata sprawdzam i odpukać jest w porządku ;)
    Cierpię na inne dolegliwości-żołądkowe jakieś refluksy, heicobatery itp.;/ a teraz żadnych tableteczek nie mogę, wiec wnioskuję, ze moje mdłości i przez to sa nasilone, bo miewałam je nawet bez ciązy tylko rzadko;/

ale tak jak mówisz dla tego maleństwa wszytsko przetrzymamy :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:27

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ