X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie mamy i staraczki. Jak wam mija ranek:)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Klaudys:-)
    No ja w biegu ogarniam chatę, siebie, córkę na męża warcze bo z łóżka nie chce wyjść hahaha a tu trzeba wyjeżdżać :-)

Mój mąż zawsze ma czas jemu się nigdy nie spieszy a ja zawsze wszystko w biegu robię bo inaczej nie umie jak robię wolno to zawsze coś zepsuje:-)
    Teraz muszę się pomalować żeby jakoś wyglądać hihi tzn oczy tuszem posmarować bo reszty nie używam :-)

Basiunia yeraz na pewno będziesz Pamela hihi będziesz świecić cycuchami czyt. Przed mężem :-)

Klaudys jak tam u ciebie!????

basiunia lubi tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie leze na lozeczku a narzeczony robi śniadanko. Zaraz do kościółka . w nocy babcia mi sie snila ze chodzila po moim mieszkanku patrzyla na obraz Jezusa i Maryji

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia żyje???? Jeśli nie to idź na cmentarz i zapal znicz.
    Mi kiedyś śnił się dziadek zawsze szłam na cmentarz i zawsze coś było nie halo na grobie a teraz mój ojciec tak robi i jeżdżę po 30km w jedną stronę żeby sprawdzić grób.
    Ostatnio mi się śnił martwy na trawie byłam świadoma że jest martwy patrzyłam na jego twarz Mo miała się skura rozkładać. Pojechałam na grób rozglądam się a w rogu koło jego głowy stała donica wielka z chryzantema zdechła. Więc zabrałam wyrzuciłem i jest ok.
    Wiecie co najlepsze jest ze moje dziecko które noszę w brzuszku wybrała sobie datę urodzenia. Termin wychodzi na 22.09 a mój tato urodził się 15.09 :-)

Dziś mi się śniło że dostałam okres tzn miałam okres :-(

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety juz od pol roku nie zyje:(
    Moze babcia sie przypomina bo niedługo dzien babci a bylysmy ze sobą strasznie związane. No widzisz jednak cos w tym jest ze jedna osoba odchodzi a druga przychodzi

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak a raczej tak. Moja brązowa była w ciąży jak mój tato umarł...
    Idź Klaudys babcia się ucieszy:-)
    Jadę......
    Do wieczora :-)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych odwiedzin:)

żabka04 lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• BELÉN Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, bardzo mi przykro :( Szkoda, że Twoje przeczucia okazały się prawdziwe. Będziecie nadal walczyć o dziecko? Jaki teraz plan działania?

Żabko, udanej wizyty u teściów :) Kiedy chcecie podzielić się z nimi radosną nowiną?

Basiu, doskonale wiem przez co przechodzisz. Mnie mdłości trzymają cały dzień.

Wczoraj mąż zrobił ogórkowa, bo nabrałam ochoty na coś kwaśnego. A dziś chyba będzie pomidorowa. Na szczęście zupy jeszcze we mnie wchodzą, ale po innych potrawach strasznie mnie mdli. Jedyny plus w tym wszystkim jest taki, że przestałam jeść słodycze.

żabka04 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    ja póki co będę się mało udzielać teraz koncentruję się na tym żeby zarobić na następne podejście oby udało nam się szybko uzbierać bo częśc badń mamy ważnych pół roku a część tylko 2-3 miesiace ..

BELEN będziemy walczyć to wiem na pewno szczególnie po rozmowie z moim mężem myślałam że będzie chciał odpuścić że ten raz to był tak dla zaspokojenia mojej chęci podejścia
    ale widzę że jemu teraz bardziej zależy niż mi ..
    dziś ogladając reklamę z dzieckiem poleciały mu łzy

we wtorek idę na rozmowe kolezanka chce zaproponować mi pracę u znajomej wymagana jest własna działanośc - jako kierownik ubezpieczeń 5 tys na rekę podstawy .. było by cudownie bo mielibyśmy na IUI a później jak coś na IVF
    jak podliczyłam to podjeście kosztowało nas 3 tys
    nastepne bedzie nas kosztoało 2 tys

nie wiem na ile będzie nas stać bo jesteśmy już zadłuzeni na około 40 tys co będziemy spłacać jeszcze 5 lat ale jakbedzie trzeba jeszcze 10 tys mozemy dobrac ale to zostawiam na IVF

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam. :-)
    Lezakuje pod kocem bo brzuch boli:-( mąż robi ciepła herbatkę.
    Zamierzam lezakowalam hihi

Belen nie wiem kiedy narazie wie moja szwagierka, dwie najlepsze koleżanki na które zawsze mogę liczyć,moja mama bo się martwi całą moją sytuacja jak to mama.
    Na razie czekam na rozwój wydarzeń. Teście pewnie na końcu się dowiedzą.

Aniu tule i życzę powodzenia.
    Rozumiem cie.

Co tam u was jak dzień mija?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej córeczka o 15 zasnęła, mam chwilkę dla siebie :) jak się obudzi to lecimy do teściów na kawkę :)

Klaudyś
    Jak tam samopoczucie? I co robisz test 20? :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie bylam na kawie u kuzyna i zaraz jade do babci na cmentarz :)
    Kornelia jak temperaturka nie spadnie to pewnie bede próbować ale dziewczyny uswiadomily mi ze moje tsh jest zbyt wysokie, chyba ze zdarzył sie cud, piersi mnie od czasu do czasu zaswedza, wczoraj narzeczony powiedzial ze mam gorące piersi: ) mam malutka nadzieje ze może jednak cos sie dzieje. ..ale nakręciłam sie strasznie

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudys można z różnym tsh zajść w ciążę. czas pokaże :-)
    Jedz jedz na cmentarz :-)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak mama nie jedzie na cmentarz bo byla rano, pewnie jutro pojde w drodze na autobus. A u ciebie zabcia jak tam sa jakies nowe objawy:)?

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• kasia_k Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś słyszałam różne historie z tsh. Czasem zachodziły kobiety z tsh powyżej 3 także spokojnie :) może akurat :D
    mnie brzuch pobolewa, piersi delikatnie też (ale dużo mniej niż w poprzednim cyklu) no i jakieś dziwne zawroty głowy mam. Oczywiście na wszystko mam wytłumaczenie- żebym tylko ciąży sobie nie wkręcała ;)
    jutro 20 dc, wg mnie 8 dpo. W tym tygodniu wszystko się wyjaśni. Boję się strasznie, ale tylko w środku - na zewnątrz staram się jak mogę, chociaż mam chęć płakać ;)

Koleżanka z pracy kupiła sobie auto- pojechałyśmy na jazdę testową i na kawę :) tak żeby zabić czas i moje myślenie - super :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 17:15

listopad 2011 - Oluś <3
    od 2011 - Hashimoto

7 cykl starań udany <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia trzymam mocno kciuki:) bedziemy testowac razem:) jakie masz cykle?

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ale tobie slicznie temperatura rośnie:) ja to mam doliny i góry

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, tak bardzo Wam współczuję :( wyobrażam sobie jak bardzo Wam jest teraz ciężko :( jednocześnie podziwiam Was, że macie w sobie tyle siły i chęci do dalszej walki <3 Masz wspaniałego męża, który cię wspiera i rozumie, a to najważniejsze. Trzymajcie się ciepło i życzę powodzenia w nowej pracy :-* <3

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnych objawów na razie dodatkowych nie mam.
    Teraz cycki bardziej czuje.
    Muszę się pochwalić wydaje mi się że progesteron urósł bo plamienia poszły w pizdu hahahah mam piękny sluz. Szkoda ze pyton męża musi cierpieć bo by chociaż sobie ulzył :-(

Moje drogie ja już dziecię kapie spanie mnie łamie okropnie ale muszę dać radę bo......robię pizze z dużą ilością sosu czosnkowego!!!!
    Coś czuję że mi on zbrzydnie.
    Jutro dziecko szybciej do przedszkola, potem na badania, potem do lekarza po L4( nie od ginekologa). Potem czekanie na wyniki i jazda do gina:-)
    Ciekawe jak beta urosła.?

Dziewczyny a musicie mierzyć patrzeć na te temp. Wykresy nie można tego olać?????

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny, macie coraz bliżej testowania :D
    Mi natomiast zostało już tylko czekać na @. Będzie lada dzień, możliwe że jutro..

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ