Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju dziewczyny przestańcie z tym zafasolkoaniem i fasolkami,trochę powagi ,to dzieci nie fasole i jesteśmy bądź będziemy w ciąży a nie będziemy lub jesteśmy zafasolkowane
to nie było złośliwe,zaznaczam żeby która tak tego nie odebrała
dziewczyny same poczytajcie zafasolkowane,fasolki,bąbelki,pytongi,kawusia,ciasteczko,mężulek itp proszssss...takie pierdzioszkowanie troszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 23:44
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Zaniemowilam jak zobaczyłam wynik progesteron pomyliłam z beta:-)
progesteron 21,97 nmol/l (50-130) dla 1 trymestru
Beta 145 MIU/ml
Czy ten progesteron ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 00:01
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksi wrote:Czy suwaczki może założyć każdy, czy tylko ci co maja opłacony pakiet?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:żabko witaj w klubie, bo ja też należę do tych bezpośrednich ludzi
Rodzice zawsze mi mówili (od małego), że zanim coś będę chciała powiedzieć, mam się ugryźć w język. A ja co? A gdzie tam! Przeciwnie. No i tak już zostało do dzisiaj
też tak ostatnio mam ,dlatego witaj w klubie
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Aleksa87 witam Polecam zrobić badania t.j.:
- cytologię,
- prolaktynę
- prolaktynę po obciążeniu (1godz po MTC)
- SHBG
- Testosteron
- Insulina
- progesteron
- TSH
To takie na początek Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 23:55
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że nie nie pisze zbyt często ale mam małego doła :** ze tak powiem jebło się z pracą
aa może co miłe mój Syn miał Studniówkę w ta sobotę ,super było podobno ,nawet są w necie zdjęcia np. w Dzienniku Zachodnim
a i jeszcze jedna sprawa ,dowiedzieliśmy się ze moja bratanica się zaręczyła w święta,dostała piękny pierścionek z brylantem,była zszokowana i zaskoczona ,chłopak się wykosztował,ślub będzie w Polsce na jesień 2017 (tak planują)mieszka na dorobku w Anglii ,także kasę muszę ciułać bom chrzestna hahaha -
Berenika wrote:Klaudyś sorry ale nie wiem co chciałaś napisać w tym poście ,naprawdę ??
i "próbuję" a nie prubuje
Chodzilo mi o to ze możliwe ze na testach owulacyjnych może pokazywać owulacje a dwie owulacje w jednym cyklu sie nie zdarzają: ) -
nick nieaktualnyDzień dobry
w końcu coś dzisiaj wysikałam
wrzucam fotkę fakt była krecha bledsza tzw. bladzioch ale jest!!!!!
Cieszę się po cichu ale myślę, że będzie tym razem OK
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/368ad307cb5a.jpg
Martwi mnie ten progesteron czy urośnie, czy nie za mały ????
Do poniedziałku jakoś wytrzymam na wizycie przycisnę o jakieś dawki końskie!basiunia, Berenika, Marteczka93, KlaudyŚ, BELÉN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja postanowiłam wrzucić ale jeśli się nie uda to....... po prostu się pożegnam z forum i usunę konto .
Rozumiecie mnie........będe miała wszystko serdecznie w dupie!!!!1
Ale wierze że się uda Myślę pozytywnie
Fajnie o jeden dzień hihi
Berenika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny