Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Marteczka przykro mi kochana
Ani się pytaj o te badanie nasienia ona na pewno wie
Wiem że szybko trzeba oddać do badania!
Aleksa łatwo? nie wiem
Wiem że tak samo jak wy wkurzałam i płakałam o klnięciu na wszystkich i na cały świat nie wspomnę. Los jest okropny
Udało się ale strach mam nie ukrywam
W poniedziałek usg wiec mam nadzieje że domek dla bąbelka nie jest ciasny i mu się podoba ba nawet tam zamieszka na min. 8 m-cy
Już widzę banana na buzi u męża jak wróci z pracy.
Ale szybko mu opadnie jak mu powiem ile kasy musze wydać w przyszłym tygodniu hahah
Wizyta u ortopedy: 120 zł
Badania labo ok 150 zł
edno 150 zł
Świetnie nie !!!!! Szlak by to trafił to po nfz jest??????
) -
nick nieaktualnyAleksa mąż wie ale po takich przejściach cieszy się ale się boi.
To naturalne .
A dziś go uświadomię że jest ok i usg w poniedziałek
O ciąży dowiedziałam się 13.01 z bety a 4 dni wcześniej mój śluz nie dawał mi spokoju bo był jak na grzybice i się skapłam i łudziłam że to ciąża.
radość jest ale jeszcze ta nie pewność!!
Ja to chyba za dużo siedziałam na necie i za dużo się naczytałam głupia ja i się boję ale czuje wewnątrz że jest ok. Jestem taka spokojna.
A jak byłam w ciążach i roniłam to czułam strach nie to co teraz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 17:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a mnie zaczyna ogarniać strach i wątpliwości
w tamtym cyklu nie mogłam doczekać się testowania, a teraz nawet nie myślę o testach! Nie chce na nie patrzeć.
Powiedzcie mi czy jest możliwe żeby badania robione rok temu (wtedy wszystko ok) teraz były już nieważne? Nie doszła mi żadna nowa choroba, euthyrox od 1,5 roku biorę w takiej samej dawce. Acha, i dlaczego badacie tak wit d? Jakie to ma znaczenie przy zachodzeniu w ciążę? no właśnie, przy zachodzeniu czy przy utrzymaniu?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnykasiu przy zachodzeniu ma znaczenie.
Jak jestes chora na tarczyce to tym bardziej.
Tak jak pisałam wcześniej wszystkie wit, magnez, żelazo to jeden wielki łańcuszek w naszym organiźmie.
Jak czegoś brak w tym łańcuszku to lipa.
pogadaj z endo i poczytaj na necie bo dużo wiedzy na ten temat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Od razu gratuluję wszystkim tym zafasolkowanym, poproszę od każdej z osobna paczkę z fasolkami co bym się szybko zaraziła najlepiej priorytetem hihi
Ja popijam sobie winko i czekam na mężulka co wróci z pracy i się za niego biorę, nie żeby on narzekał
Kurcze tak bym już chciała być po fioletowej stronie mocy razem z Wamiżabka04 lubi tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Cześć Dziewczyny! Od razu gratuluję wszystkim tym zafasolkowanym, poproszę od każdej z osobna paczkę z fasolkami co bym się szybko zaraziła najlepiej priorytetem hihi
Ja popijam sobie winko i czekam na mężulka co wróci z pracy i się za niego biorę, nie żeby on narzekał
Kurcze tak bym już chciała być po fioletowej stronie mocy razem z Wami -
nick nieaktualny