Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo też dołączam do grona tych wygadanych
tak pracę znalazłam, szef do dziś mi powtarza, że wziął mnie za "gadkę"
Żabko i Twój suwaczek niebawem się pojawi
koniecznie napisz jaka beta
jeszcze wczoraj mężowi opowiadałam o Tobie )
trzymam kciuki za wszytskie sprawdzające ))żabka04, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja wczoraj mówiłam, że ta co mnie pocieszała i wspierała 3 tygodnie temu, przechodzi teraz to samo aaaa bo wy ogólnie wszystkie fajne jestescie
za kilka miesięcy założymy wątek-już po porodzie
i życzę wszytskim by tam dołączyły
Marteczka93, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaniemowilam jak zobaczyłam wynik progesteron pomyliłam z beta:-)
progesteron 21,97 nmol/l (50-130) dla 1 trymestru
Beta 145 MIU/ml
Czy ten progesteron ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 14:24
Marteczka93, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to wypowiedzenie ja sama miałam złożyć!! Sama chciałam się zwolnić bo nerwowo nie daje rady z debilami. Jeleń nie jestem za 15 ludzi roboty nie będę robić taka rola kierownika w markecie.
Nic teraz się nie zwolnie tylko przedstawię nowe l4 hahahaha ale się wkurwic mój dyrektor!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana nikt mi go nie kazał nawet sprawdzić ;( więc nie mam pojęcia jaki mam;/
robiłam tylko bety, a teraz te ciążowe badania jakieś testy na kiły i inne pierdoły, a o tym z 2 lekarzy żaden nie wspomniał, także bez spiny
a jak dasz rade to przejdź się do lekarza i zapytaj, dla psychicznego komfortu -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jestem nowa forumowiczka i bardzo chcialabym dolaczyc do Waszej grupy staraczek 2016
O ciaze staramy sie wraz z partnerem od 6 miesiecy, ale na razie nic nie wychodzi.
Obecnie czekam na @ ktora na nie przychodzi ale nie chce robic sobie zadnych nadziei, bo za kazdym razem bylam bardzo zawiedziona.
z mila checia poczytam sobie Wasze wpisy
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny