Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarteczka Basiunia ci napisała jaka maść idź do apteki i kup jest bez recepty:-)
Basiunia grzybica objawem pierwszym nie koniecznie no ale......nie jesteśmy jednakowe:-)
Aksi ja wynik Wit d miałam 38 a to jest mało dlatego brałam na początku 2000j. I ronilam mój organizm potrzebował wiecej. I co dziwne jak trafiłam po ostatnim poronieniu to endo bez wahania w trakcie rozmowy kazała zwiększyć do 4000 więc raczej wie co trzeba zrobić. -
nick nieaktualnyA tak wogole to nie podoba mi się branie tyłu leków. W pierwszej ciąży brała tylko folik dopiero po 12 tc kazano kupić Wit dla kobiet w ciąży.
A teraz przerażona jestem tyle tego i jeszcze trzeba się tak wyginać i to jeszcze nie to bo problemy mogą napotkać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚmiać mi się chce bo mój mąż od wczoraj chodzi ucieszony. Zrobił się jakiś milszy i wogole no jakiś inny bardziej go kocham???? Hmmmm
Ale przychodzi wieczór jego bierze na Amory a ja go gonie bo się boje z resztą jak mi lekarz powie ze mogę to dam hahaha Mój mąż wtedy jest bardzo smutny:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 13:17
Marteczka93, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mogę Wit dla kobiet w ciąży bo tam jest jod a ja mam hashimoto. Przy tym unika się jodu. Dlatego endo powiedziała że potem jak będę w ciąży. Dzisiaj już odstawila Wit d 4000 j. Od dziś biorę tylko 1000.
Jak beta będzie ok to dzwonie do endo bo muszę leki zwiększyć ahhhh zastanawiam tarczyca:-) -
nick nieaktualnyO matko kolejna osoba która mi to mówi:-) Miło mi marteczka:-)
No niby ja jestem z tych bezpośrednich ludzi i to prawda.
Czasami marteczka jak coś walne to do niczego to przykleić także się nie zdziwcie hahahah no i gadala na darmo w Banku nie pracowałam hahahaMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabko witaj w klubie, bo ja też należę do tych bezpośrednich ludzi
Rodzice zawsze mi mówili (od małego), że zanim coś będę chciała powiedzieć, mam się ugryźć w język. A ja co? A gdzie tam! Przeciwnie. No i tak już zostało do dzisiajżabka04, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksi ja wynik Wit d miałam 38 a to jest mało dlatego brałam na początku 2000j. I ronilam mój organizm potrzebował wiecej. I co dziwne jak trafiłam po ostatnim poronieniu to endo bez wahania w trakcie rozmowy kazała zwiększyć do 4000 więc raczej wie co trzeba zrobić.[/QUOTE]
A tak wogole to nie podoba mi się branie tyłu leków. W pierwszej ciąży brała tylko folik dopiero po 12 tc kazano kupić Wit dla kobiet w ciąży.
A teraz przerażona jestem tyle tego i jeszcze trzeba się tak wyginać i to jeszcze nie to bo problemy mogą napotkać
Dzieki Żabko, ja teraz sobie popatzryłam na wyniki i wtD robiłam dwa miesiące temu prawie i miałam 27.i od tego czasu zaczełam łykac. Ciekawa jestem ile wrosła, choć w tym miesiącu juz nie sprawdze bo kasy nie starczy, a płaciłam chyba 80zł.
Masz racje, czasam im bardziej się człowiek przejmuje i łyka z nadzieje ze pomoze to czasem gorzej.
Nie jestem fanką leków, nie biore przecibólowych, wolę przeziębienie wyleczyc naturalnie; ale jakos w kwestii ewentualnych wspomagaczy starań, boję się żeby czegos nie zaniedbac, chce mieć świadomość ze zrobiłam wszystko, wiadomo, trzeba uważać aby nie przesadzić w druga stronę -
nick nieaktualny