Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa tydzień całkowicie a nie można z dnia na dzień.
Trzeba odstawić tak jak przyjmowałas tzn ja miałam w przyspieszonym tempie bo co 3 dni kazała zwiększać. Gdybym jej nie naciskamy to pewnie by mi kazała co tydzień zwiększać dawkę. A prawidłowo owinąć się odstawić metę przy pozytywnym teście więc wolę teraz odstawić niż potem nagle ja rzucić -
nick nieaktualny
-
Czyli I trymest z Sioforem? Niektóre biorą całą ciążę a inne od razu odstawiaja. Czytam dopiero co nieco na ten temat. Życzę powodzenia!
Aha a czy podczas brania leku badalas jeszcze glukoze i insulinę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie kiepsko bo mnie ciągnie do jedzenia takiego jakiego nie mogę szczególnie do białego pieczywa.
Teraz jem już nabiał bo w ciąży wskazany a mam silne bóle głowy od kad jem jakiś serek czy jogurt nie miewam boli głowy. Potem karmienie piersią i też trzeba jeść nabiał.
Więc już grzeszy z tego co znajome mówiły co już nie są w ciąży z podobnymi przypadlosciami moznq jeść wszystko normalnie ale z umiarem tak jak endo mi mówiła trzeba umieć dobrze dobrać posiłki.
Ahhhh zobaczymy co diabetolog jeszcze poradzi 9.02 mam wizytę -
Ja się dziwie że w miesiąc tak mi ta insulina i glukoza skoczyły bo mialam dietę o niskim Ig i prawie wogole nie jadlam słodyczy, lepsze wyniki miałam bez diety. Trochę nie rozumiem jak ten mój organizm działa?
No ciekawe co Ci powie:-) to prywatnie idziesz? -
nick nieaktualny
-
Masakra. Ciekawa jestem co Ci powie. Napisz potem
Ja lykam ten Siofor i chyba na mnie nie dziala? Nic mi po nim nie jest. Ale lykam na razie raz dziennie.
Bardzo mnie ciekawi czemu mimo restrykcyjnej diety glukoza i insulina tak poszły w górę? Nie umiem tego zrozumieć -
nick nieaktualnyTo dopiero początek więc jakie kolwiek objawy będą później na pewno np. Obrzydzenie na jedzenie czy widok lodówki:-) poczekaj a zobaczysz. A jeśli niesz miała żadnych objawów to powinnaś się chyba cieszyć że trafił w 10 z tym lekiem do twojego organizmu.
Nie szukaj problemu:-)
Nie wiem czemu tak skończyło nie znam sir na tym:-)