Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcelka43 wrote:chciałabym mieszkanko wynajmować na doby ... jak ktoś się leczy w Białymstoku, to musi gdzieś mieszkać te kilka dni ... mam najtaniej w całym mieście
http://pokazywarka.pl/marcelka-2/
nie wiem jak się odniosa do tego ale mozna sprobowac
-
Ania_84 wrote:pusc w ogłoszeniach ta ogółnie i napisz moze do adminów czy jest mozliwosc utworzenia takiego watku / dzialu gdzie dziewczyny moga znalezc kwaterki na czas leczenia
nie wiem jak się odniosa do tego ale mozna sprobowac
bo zupełnie nie wiem gdzie napisać ... ale faktycznie nowy temat założyć, to by się w oko rzucało ... prawdaMarcelka43 -
Marcelka43 wrote:Kochana dzięki za pomysł ... napiszę do administratorów ... może akurat
bo zupełnie nie wiem gdzie napisać ... ale faktycznie nowy temat założyć, to by się w oko rzucało ... prawda -
Ania_84 wrote:ja biore 3x500 metformaxu
nie mierzyłam ale startowe mialam cukier 111, insulina 19,4
ale fakt ze to bylo badanie po sporej imprezie ze słodyczami pewnie niedlugo zrobie ponownie
Marteczka to Ty mlodziutka jesteś ja w Twoim wieku urodzilam córkę, niedawno stuknela mi 30stka:-/ -
Witajcie Kobietki mam takie pytanie ktore mnie nurtuje. Otoz no staramy sie o nasza Zuzie:) okres mialam od 19.p1 do 24.01. 4.02 mialam krwawienie jeden spory skrzep z krwia po 1h ustalo. Btlam pewna ze znowu okres po 10 dniach od poprzedniego. Dzisiaj mam tez plamienia ale to juz pewnie przez jajeczkowanie. Tylko wlasnie co to moglo byc to dziwne plamienie 10dni po okresie? Jutro zapisuje sie do ginekologa, moze cos mi powie. Mam dlugie cykle srednia to 42dni...KamilkaRadzia
-
Od razu mowie ze to ze mam wg kalendarzyka dlugie cykle to jest roznie bo np w poprzednim cyklu okres zaczal mi się tydzien wczesniej wiec sama nie wiem a owulacja jakos dziwnie mi sie przesuwa bo dzisiaj boli mnie prawa strona podbrzusza. Po stosunku nie plamie. To akurat pewnie jest plamienie okoloowulacyjne tak czujeKamilkaRadzia
-
kas50 wrote:Dużo już schudlas? Ja biorę dopiero 4dzień, waze 70kg/170cm ale chcialabym 5kg zrzucic.
Marteczka to Ty mlodziutka jesteś ja w Twoim wieku urodzilam córkę, niedawno stuknela mi 30stka:-/
bardziej niz na wadze widze efekty w mojej sylwtce wszytscy mimówia ze chynba duzo schudłam -
Dziewczynki mam pytanie...
Mam chyba dziś owulacje, działamy od paru dni itd.
Ale mój mąż biedaczek od wczoraj jest chory. Rozłożyło go... Czy to może mieć wpływ na jakość nasienia i na płodność?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia, działajcie, o ile mąż da radę.
Plemniki się "tworzą" i dojrzewają 3 miesiące (ok72 dni). Więc jedyne co możesz zrobić, to zapisać tą datę choroby męża, bo za 3 miechy plemniki będą przez to nieco słabsze.. -
Kasia1987 wrote:Dziewczynki mam pytanie...
Ale mój mąż biedaczek od wczoraj jest chory. Rozłożyło go... Czy to może mieć wpływ na jakość nasienia i na płodność?
plemniki sie tworza okolo 72 dni .. ale niekoniecznie musi sie to odbic w jakis sposob na nasieniu ..moze byc ciut słabsz pozniej ..ale spokojnie
dawaj mu przez ten czas witaminyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 11:12
-
Kasia1987 wrote:Dziewczynki mam pytanie...
Ale mój mąż biedaczek od wczoraj jest chory. Rozłożyło go... Czy to może mieć wpływ na jakość nasienia i na płodność?
Nie ma to wpływu na nasienie Jak maż ma siłę to do dzieła -
Ania_84 wrote:ja po dwóch tyg schudłam 2 kg wczoraj sie ważyłam od startu 5 kg na minusie ..czyli po 5 tyg
bardziej niz na wadze widze efekty w mojej sylwtce wszytscy mimówia ze chynba duzo schudłam
Ja przez ostatni miesiąc bez mety schudlam 3kg hihi mogę zapytać jaka jest Twoja waga wyjsciowa? -
kas50 wrote:o to ddużo. Stosujesz do tego jeszcze jakąś dietę?
Ja przez ostatni miesiąc bez mety schudlam 3kg hihi mogę zapytać jaka jest Twoja waga wyjsciowa?
generalnie jjem tak jak zawsze
moja waga wyjsciowa ..hmmm generlanie przed meta 90 ale pozniej mialam problemy z zoladkiem wiec spadło mi 2 kg
czyli startowa od momentu brania metformaxu 88/89 .. -
Ostatnio Zabka zamiescila tu fajnego linka żeby jeść wszystko z umiarem:-) ja wcześniej stosowalam dietę o niskim Ig, wyniki tylko mi się pogorszyły. Czyli slodycze jesz jak masz ochotę normalnie? A co z pieczywem?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Ostatnio Zabka zamiescila tu fajnego linka żeby jeść wszystko z umiarem:-) ja wcześniej stosowalam dietę o niskim Ig, wyniki tylko mi się pogorszyły. Czyli slodycze jesz jak masz ochotę normalnie? A co z pieczywem?
staram sie ograniczac bardziej gluten
choc u mnie sprawa jest troche ceizka ze wzgl na problemy zoladkowe i nadkwasote ..probuje teraz doprowadzic moj zaoladek do dobrej kondycji co wiaze sie z ograniczeniaem cukru no i swierzych owoców i warzyw- co dla mnie jest najgorsze moge nie jjesc slodyczy ale owoce i warzywa