Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AngelikaJot wrote:Kas50 dziękuję bardzo za odpowiedź ciężko będzie wytrzymać ;(
Mam nadzieje, że czekanie się opłaci i zobaczę dwie kreseczki -
dziewczyny czy wy się nie orientujecie czy gdy ojciec dziecka chce iść na urlop tacierzyński/ojcowski to musi złożyć jakieś dokumenty w Zusie czy to załatwia tylko z pracodawcą?
-
nick nieaktualny
-
Właśnie czytam na necie i tam pisze że jakieś papiery w zusie się składa to to jest jak macierzynski? Ehhh...chyba powiem koledze żeby tam jutro zadzwonił.
Co u Ciebie Zabko?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHu*o.
Dzisiaj przejechałem się autobusem do galerii z dzieckiem do malpiego gaju.
Nie biegalam, nie latalam po sklepach,spacerkiem szłam wszędzie i WC sluz glut (sory) brązowy. Przyszłam do domu znowu to samo!!!!!wrrrr
Odpuściłam sobie mc donald aż nie wierzę ja?! Zjedliśmy z córką obiadek ja dwa kawałki rybki i mnóstwo surówek
Teraz lezakuje i się martwię na szczęście jutro wizyta u gina ale już rozmyślam co to będzie....
Kupiłam syrop na kaszel mam nadzieję że przejdzie i mdłości mi dzisiaj powróciły fakt na chwilę ale to chyba od tych zapachów w galerii -
nick nieaktualny
-
Dobrze że jutro masz wizytę u gina:-)
Ja odczuwam niechęć do jedzenia, chyba meta daje znać, mdli mnie na sam widok śledzi, soczewicy i zielonej sałaty:-( na jutro do pracy zrobiłam sobie kanapki z szynką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle trzeba brać w trakcie posiłku bo właśnie są większe mdłości lub dziwny smak w buzi.
Te plamienia są wraz z śluzem jak zleci więc czekam do następnej wizyty w WC.
Ale mnie dziecko wkurzyla podczas swojej kąpieli Mendy co jakiś czas nie chce włosów myć!!!! A ja szału dostaje mam ochotę kudly obciąć.A ona nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas bierz w czasie posiłku tak się bierze żeby uniknąć właśnie mdłości a nie daj Boże dziwnego smaku w ustach.
Ja na wizytę jadę o której chce bo kazał wpaść za darmo o której mi pasuje on przyjmuje od 8-18 chyba że będzie dużo kobiet to wtedy mi powie żeby wpaść później ale wątpię
Ostatnio tak zrobił ale miałam 100 pytań do.... I zaświadczenia i l4 chciałam więc tylko zbadał sprawdził i kazał później przyjść.
Dam znać na pewno.