X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zrobic w dniu spodziewanej @ ale wiadomo jesteśmy niecierpliwe moze cos wyjść 1 dzien przed ale jeżeli nie bedzie 2 kreseczek nie przejmuj sie poczekaj do spodziewanej miesiączki

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• AngelikaJot Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 dziękuję bardzo za odpowiedź ciężko będzie wytrzymać ;(
    Mam nadzieje, że czekanie się opłaci i zobaczę dwie kreseczki ;)

• AngelikaJot Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę na razie się załamywać bo jak już mówiłam to mój pierwszy miesiąc starań ;)poczekam do @ i zobaczymy co wyjdzie ;) dziękuję za rady dziewczynki :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AngelikaJot wrote:
    Kas50 dziękuję bardzo za odpowiedź ciężko będzie wytrzymać ;(
    Mam nadzieje, że czekanie się opłaci i zobaczę dwie kreseczki ;)
    wcześniej nie ma co robić, czasem wyjdzie pozytyw a potem i tak przyjdzie. Lepiej oszczędzic sobie stresu i miło się zaskoczyć w dniu @. Powodzenia :)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrzymanie do @ to prawdziwy koszmar...
    Ja zawsze sobie obiecuję, a potem i tak robię wcześniej ;)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe w tamtym cyklu zrobilam test i negatywny a wieczorem małpa przyszła

Kasia1987 lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wy się nie orientujecie czy gdy ojciec dziecka chce iść na urlop tacierzyński/ojcowski to musi złożyć jakieś dokumenty w Zusie czy to załatwia tylko z pracodawcą?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas z pracodawcą się zalatwia

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytam na necie i tam pisze że jakieś papiery w zusie się składa to to jest jak macierzynski? Ehhh...chyba powiem koledze żeby tam jutro zadzwonił.
    Co u Ciebie Zabko?

żabka04 lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas właśnie o to samo miałam pytać
    Opowiadaj Żabcia co u ciebie jak ciąża przebiega?

żabka04 lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hu*o.
    Dzisiaj przejechałem się autobusem do galerii z dzieckiem do malpiego gaju.
    Nie biegalam, nie latalam po sklepach,spacerkiem szłam wszędzie i WC sluz glut (sory) brązowy. Przyszłam do domu znowu to samo!!!!!wrrrr
    Odpuściłam sobie mc donald aż nie wierzę ja?! Zjedliśmy z córką obiadek ja dwa kawałki rybki i mnóstwo surówek :-)
    Teraz lezakuje i się martwię na szczęście jutro wizyta u gina ale już rozmyślam co to będzie....
    Kupiłam syrop na kaszel mam nadzieję że przejdzie i mdłości mi dzisiaj powróciły fakt na chwilę ale to chyba od tych zapachów w galerii

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa dziś zjeb****am kisiel!!!!!!
    Ciąża mi mózg wyżera a taka miałam ochotę na niego. Jak można kisiel zepsuć gotując hahah

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że jutro masz wizytę u gina:-)

Ja odczuwam niechęć do jedzenia, chyba meta daje znać, mdli mnie na sam widok śledzi, soczewicy i zielonej sałaty:-( na jutro do pracy zrobiłam sobie kanapki z szynką:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas o tym mówiłam nie długo na lodówkę nie będziesz mogła popatrzeć przez jakiś czas potem wróci do normy.
    Ja jak brałam w trakcie posiłku tabletkę to te resztę posiłku już nie mogłam zjeść tak działala moje psychika pieczenia mi w gardle :-)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę po posiłku. Od wczoraj tak mnie mdli...mam nadzieję że przejdzie...
    Plamisz jeszcze? Ja dalej czekam na @:-/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trzeba brać w trakcie posiłku bo właśnie są większe mdłości lub dziwny smak w buzi.

Te plamienia są wraz z śluzem jak zleci więc czekam do następnej wizyty w WC.
    Ale mnie dziecko wkurzyla podczas swojej kąpieli Mendy co jakiś czas nie chce włosów myć!!!! A ja szału dostaje mam ochotę kudly obciąć.A ona nie chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko biedna Ty trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego:):* napisz jutro co i jak:)
    Kas a te tabletki trzeba brac przy posilku?bo jak Ci po nich zle to moze daloby rade brac je przed snem???;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano jak biorę to jest ok najgorzej po obiedzie.

Zabko o której wizyta?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas bierz w czasie posiłku tak się bierze żeby uniknąć właśnie mdłości a nie daj Boże dziwnego smaku w ustach.

Ja na wizytę jadę o której chce :-) bo kazał wpaść za darmo o której mi pasuje on przyjmuje od 8-18 chyba że będzie dużo kobiet to wtedy mi powie żeby wpaść później ale wątpię :-)
    Ostatnio tak zrobił ale miałam 100 pytań do.... I zaświadczenia i l4 chciałam więc tylko zbadał sprawdził i kazał później przyjść.
    Dam znać na pewno.

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis w zlym nastroju temperaturka spadła, za dlugo spalam i sie strasznie dziwnie czuje jakbym cale swoje życie przespala

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ