Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Całe szczęście, że już dawno wyleczyłam się z McD... Wszystkie powinnyśmy z tego zrezygnować! Ostatnio zrobiłam sama burgery z filetów z indyka, z bułeczki z piekarni, sałaty, plastra sera, pomidora... do tego sosik z jogurtu naturalnego z czosnkiem --> BAJKA! McD się chowa ze swoimi świństwami Szczerze Wam polecam
28 lat, 3 cs, owu33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja mam McD tuż za rogiem ale na widok hamburgerow mnie mdli..ochyda...kiedyś czytalam artykul z czego to robią. ..fujjj...to samo frytki...po zabawki z Happy Meal tam z młoda chodzimy;-) wczoraj na Tvp Abc robili domowe hamburgery dla dzieci, smacznie wyglądały.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny ovu mnie wkurzył - mam wszystko na szaro i napis "dostępne w abonamencie premium" - wiecie jak się tego pozbyć?? /
ja odberałam dzis wynik progesteronu z wczoraj
Progesteron (N55) 16,90 ng/ml
faza folikularna: 0,2 - 1,5
faza owulacyjna:0,8 - 3,0
faza lutealna:1,7 - 27,0
po menopauzie:0,1 - 0,8
Kobiety ciezarne:
I trymestr:16,4 - 49
II trymestr:19,7 - 52
III trymestr: 25,3 - 93 -
Kasia1987 wrote:Ale Wy wszystkie macie tą wersję niekolorową? naprawdę chcą kasy za prowadzenie wykresu?
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja mam McD tuż za rogiem ale na widok hamburgerow mnie mdli..ochyda...kiedyś czytalam artykul z czego to robią. ..fujjj...to samo frytki...po zabawki z Happy Meal tam z młoda chodzimy;-) wczoraj na Tvp Abc robili domowe hamburgery dla dzieci, smacznie wyglądały.
ale czasem po prostu muszę -
Marteczka93 wrote:Melduję, że zrobiłam dzisiaj test i oczywiście 1 kreseczka
Miesiączka powinna być lada chwila.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Klaudys faktycznie spory skok tempki...
Jest nadzieja i tego Ci życzę Choć ja ostatnio miałam bardzo wysoką temperaturę aż do @, więc wiem, że u mnie to normalne, już się tym nie jaram... Ale póki nie spada to jest super, bo jest ciągle nadzieja )) Testami owulacyjnymi się nie sugeruj- nie są pewne... Tzn ja robiłam w 2 fazie przed @ i wychodizły mi pozytywne, a w ciąży nie byłam... za to narobiłąm sobie nadziei. Teraz wiem, żeby po prostu ich nie robić zamiast ciążowych.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja nie wiem jak to u mnie jest i za to już się jaram
A co do temperaturki to nie wiem jak to jest niby zaczełam w tamtym cyklu mierzyć ale mierzyłam wieczorem więc zrujnowałam sobie cykl.
Dziękuję Kasia pocieszyłaś mnie z tymi testami owulacyjnymi.
No nic pozostaje mi teraz tylko czekać -
Hej dziewczynki
Staram się z moim mężem o dzidziusia. Jak na razie w tym miesiącu są to nasze pierwsze starania Cykle mam 32 dniowe i regularne od roku. Ostatnią @ miałam 18.01.2016 owulacja wypadała 5.02.2016. Przytulanko było ^^ Jak długo będę musiała czekać, żeby zrobić test Już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam cieplutko
-
AngelikaJot wrote:Hej dziewczynki
Staram się z moim mężem o dzidziusia. Jak na razie w tym miesiącu są to nasze pierwsze starania Cykle mam 32 dniowe i regularne od roku. Ostatnią @ miałam 18.01.2016 owulacja wypadała 5.02.2016. Przytulanko było ^^ Jak długo będę musiała czekać, żeby zrobić test Już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam cieplutko
test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @.