Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudys ja też mam zły nastrój.
Mąż przed wyjściem do pracy doprowadził mnie do płaczu wrrrr
Potem jechałam do gina zaparkowałam auto koło niewidzialnego drzewka nagle pyk!!!dotknęłam drzewko i jest słabiutkie wgniecenie . Mój mąż jak to zobaczy to wścieklizny dostanie bo on to widzi wszystko na aucie nawet jak jedziemy stoimy na światłach to ogląda i mi melduje co jakie auto mialo malowane ahhhh
Na szczęście u nas wszystko ok bąbel urósł ma 19 mm i serducho bije 150 uderzeń na minutę.
Oto on/ona hihi:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0e3657d8beb.jpg
A plaienia mam bo jest burza hormonalna i czasami sa nie dobory albo macica się oczyszcza. Najważniejszę aby nie była krew żywa krew .
Nastepna wizyta 23.02 mam przyjechać tam gdzie przyjmuje prywatnie i założy mi karte ciążową i wystawi l4Marteczka93, KlaudyŚ, basiunia lubią tę wiadomość
-
Oj zabus hormony działają ciekawe czy moj ze mna wytrzyma jak Bóg da mi być w ciąży. Teraz ledwie co ze mną wytrzymuje, dwa dni temu tak sie strasznie zdenerwowałam na niego ze telefonu od niego nie odbieralam. Niedziela jest od spędzania z rodzina a nie do roboty na dwie zmiany bo magazynierowi wolne sie zachciało
-
nick nieaktualnyNo bedzie musiał z tobą wytrzymać hihi
Mój ma focha bo pości i o to się rozchodzi ...
Cieszę się ze rośnie i oby tak było . Najważniejsze żeby zdrowe się urodzilo i ciąża donoszona.
Klaudyś na reszcie szczeście mnie nie opuściło
Los tak chciał i wy się doczekacie dziewczyny wierze ze wam się uda przecież to magiczny 2016 rok
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Jak kazdy chłop dla nich post to najgorszy okres w ich życiu.
Jestem dobrej mysli ze w tym roku zaciaze: )
ykm ykm trzymam cię za słowo!!!!!!hahaha
Uda się uda tylko nie myśl o tym nie nakrecaj się olej temat zajmij myśli czymś innym a wtedy sie na pewno szybko uda
koniecznie seks z przyjemności i najlepiej żebyś ty miała też orgazm bo pomaasz skuczami plemnikom szybciej się dostać .
Tak gdzieś wyczytałam kiedyś.
Może i prawda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykindermachen hahahaha basiu oplułam kompa !!!!!!
Ale to prawda tak tak jestem tego przykładem żyłam jak napisac wypowiedzenie do pracy i jak je zaniść trzymając jezyk za zebam żeby mojemu dyrektorkowi nie nawżucać a z mężem robiliśmy swoje z przyjemności . Tak naprawde miałam gdzieś czy zajde czy nie bo byłam świadoma że wypowiedzenie dojdzie do skutku a tu masz ci losbasiunia lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny:*
Jestem mężatką od września, a znamy się z tż-tem 8 i pół roku:)
Staramy się o dzidziusia, trafiłam dzisiaj na to forum i postanowiłam się zapisać, razem lepiej, bo nikt Nas nie zrozumie jak inna dziewczyna, która również stara się o dziecko:)31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Porządnie się staramy od grudnia:) teraz w lutym kolejny cykl starań, teraz mam @ więc potem czekam na owu i do dzieła;)
Powiem Wam, może to dziwnie zabrzmi ale myślałam, że zrobienie dziecka jest takie oczywiste, rach ciach i gotowe.. nie zdawałam sobie sprawy, że czasami trzeba starac sie miesiącami a nawet latami
jak nie zaszłam w pierwszym cyklu starań to od razu do głowy dziwne myśli przychodzą, dobrze, że tż trzeźwo myśli i mówi, że trzeba być dobrej myśli i próbować do skutku..
mam nadzieję, że niedługo wszystkie zobaczymy 2 kreseczki:)31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualnyWitam asiaa Życzę powodzenia w tym magicznym 2016 roku
kas tak brałam co drugi dzień ale od kiedy nie pamiętam
Bo dziewczyny trzeba zmienić tok myślenia .
Pisałam o tym wyżej.
Ja w pierwsza ciąże zaszłam bez problemu powiedzialam robimy i już się udałao ale nie zamartwiałam sie ze sie nie udało czy cos myślałam ze jak ma byc to bedzie.
Za to z ta ciąża to faktycznie spiny niesamowite ale i tez przezycia nie ciekawe wiec rada moja taka:
Kochać się z przyjemności!!!!
Nie myśleć że dziecko robimy!!!! tak jak basiuia pisała kindermachen!!!! hahaha
zajmijcie myśli czymś innym a się uda:-)
ciezko ale warto bo efekt murowany!!!! -
nick nieaktualny