Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj Lena współczuje ja ostatnio przechodzilam taka sytuacje tylko z 2009 roku facet arobil szwindli na 600 tys, baze danych uszkodzil a ja musialam pozniej wszytskoodkrecac.. prokuratura.. na szczesciepo sadach mnie nie ciagali bo tylko musialam, przedstawic co robie w firmie i jako informatyk ocenic baze ;/
-
nick nieaktualnyJeżeli nie zafasolkuje w grudniu to jestem zmuszona się zwolnić że względu na długą listę nie obecności w firmie przez nie udane ciaze. Drugi powód a zarazem pierwszy to nienormalny dyrektor jeżeli wrócę to czeka mnie kara hihihi tak wiem jak w przedszkolu to jest gowniarz i tak robi kara ludzi jak coś po nie jego myśli. Więc mogę/nie muszę być bezrobotna. Poszukam czegoś lepszego.
Lena współczuję może wybierz się do lekarza niech cię odsłucha i da lekarstwa.
Tego oszusta również ale ludzie są świnie!
Ja pije schłodzone winko dla relaksu.
Zdrówko dziewczyny
Ania ale z ciebie agentka dzisiaj szukałam czegoś na Google i wlazlam na twoje posty a tam dyskusja o męskim przyrodzeniu tzn.pyton,zaskroniec,podalec zwał jak zwał ale oplułam telelefonWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:03
-
hahahah no co ty tee co wpisalas w haslo w google
pewnie na wieczornicy bo tam byłysmy z dziewczynami dosc rozwiążłe w temacie hahahhaaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:08
-
nick nieaktualnyNudziłam się i wpisałam w Google jak odblokowac psychikę i wyskoczył link ovufriend i patrze a ty tam hihihi i czytam czytam a tam nazywanie sobie męskie przyrodzenia. Fajnie Aniu jest co wspominać i miło się czyta.
Kurcze mój mąż pogania i polega winko chyba będę walczyć dzisiaj z pytonemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Nudziłam się i wpisałam w Google jak odblokowac psychikę i wyskoczył link ovufriend i patrze a ty tam hihihi i czytam czytam a tam nazywanie sobie męskie przyrodzenia. Fajnie Aniu jest co wspominać i miło się czyta.
Kurcze mój mąż pogania i polega winko chyba będę walczyć dzisiaj z pytonem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorną porą
Żabka, oj dzieje się tam u Ciebie, nie ma to tamto Pij wino, cobys miała siły z pytonem walczyć!
Lena, długo Cię trzyma to chorobsko. Może faktycznie warto, aby medyk Cię zbadał. I jeszcze do tego ten audyt w poniedziałek Współczuje bardzo.
Ania, wesoło tam macie na tej wieczornicy Moje klimaty
Ja dziś słomiana wdowa jestem. Mąż ma wychodne. Idę się polenic przed TV. -
nick nieaktualnyBELÉN wrote:Witam wieczorną porą
Żabka, oj dzieje się tam u Ciebie, nie ma to tamto Pij wino, cobys miała siły z pytonem walczyć!
Lena, długo Cię trzyma to chorobsko. Może faktycznie warto, aby medyk Cię zbadał. I jeszcze do tego ten audyt w poniedziałek Współczuje bardzo.
Ania, wesoło tam macie na tej wieczornicy Moje klimaty
Ja dziś słomiana wdowa jestem. Mąż ma wychodne. Idę się polenic przed TV.
Mąż śpi, dziecko śpi a ja mam w końcu chwilę dla siebie i też oglądam tvBELÉN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Mam córeczkę, w 2016 chciałabym się starać o drugie dziecko, tylko muszę męża namówić jakieś pomysły?
A może uswiadom go jak wyjda 2 kreski
Na sex na pewno nie bedzuesz miala problemu go namowic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po beznadziejnej nocce hihi
Obalilam z mężem butelkę wina polslodkiego nie lubię tych win ale takie kupiłam poszłam uśpić dziecko iiiiii usnelam mąż mnie obudzil ale szybko się przegrała w piżamke i spalam dalej. Te winko źle na mnie zadziałało a pyton cholera jasna ma focha!!!!!!!
Następnym razem kupie słodkie uwielbiam je
Kornelia ja bym rozmawiała z mężem powoli delikatnie nakręcam temat a potem w czasie romantycznego seksu powiedziała dawaj robimy. A może do kaloryfera go????
Zdrówka życzę
Robię obiadek i spadam dzisiaj w gości do męża siostry. Miłej leniwej niedzieli dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry U nas okropna pogoda- leje od samego rana i w ogóle przestać nie chce. Aż się nawet z psem na spacer nie ma ochoty wyjść. Może namowie męża na pieczenie świątecznych ciastek, bo im bliżej świąt tym mniej czasu na to będzie.
Kornelia, użyj kobiecych wdziękow; każdy facet prędzej czy później im ulegnie A tak całkiem poważnie mówiąc, chyba najbezpieczniej jest szczerze przedyskutować temat z mężem i dać mu trochę czasu na przetrawienie informacji i na asymilację z nową sytuacją.
Żabka, proponuje lepsze wino na dzisiejszy wieczór i powtórkę z rozrywkiżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny