Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFipsik podpisuje się pod Ania dobrze to ujęła Będzie dobrze
Michasiaa no twoje cycki to chodzące bomby pamiętam te czasy dotknąć się nie mogłam taki bol. Odpoczywaj. Beta na pewno ładnie przyrasta
Dziewczyny mam nie typowe pytanie może się z czymś takim spotkalyscie?!
Czy miałyście przed @ w sluzie wyraźną nitke krwi? U mnie dziś 8 dpo.
Wczoraj był seks hihihi
Obudziłam się o 3 na siku i takie rzeczy ujrzałam! Oczywiście miałam 100 tys myśli nie mogłam zasnąć.
Sytuacja jednorazowa nie mam plamien ani @... Hmmmm
-
nick nieaktualnyAnia mówisz????
Czyżby cud z pomocą mety???
Ja też tak pomyślałam hihihi
Nie wiem z córką w ciąży tak nie miałam tylko raz jak wróciłam z zakupów to plamienie brazowe konkretne miałam. Było ok!
Nie wiem czekam na rozwój wydarzeń hihi
Wczoraj mi mąż nalal winka zrobiłam dwa łyczki i oddalam bo mnie cofalo ale myślę że to od mety:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Widzę że dużo się dzieje na forum.
Niestety właśnie tak to jest z instytucjami państwowymi zawsze próbują robić w ch**a myślą że może się uda i dostaną pieniążki. Tak już jest.
Michasiaa gratuluję chociaż tobie się udało.
Ja postanowiłam narazie przerwać starania ponieważ jestem na etapie szukania pracy mam już kilka ofert no ale trzeba sprawdzić która najlepsza. Przestałam brać dupka bez ustalenia tego z lekarzem chyba nic się nie stanie... Ale nie przerywam przytulanek i wyliczania dni jakoś nie mogę sobie odpuścić najwyżej będzie wpadka a póki co porządki w domu. Trochę nerwów bo ostatnio mnie jakoś wszystko denerwuje wszystko mi leci z rąk. A dzisiaj mam jakieś skurcze w podbrzuszu ale takie chwilowe. Może to owulka bo kalendarzowo to już dziś powinna się pojawić.
Ale się rozpisalam -
Fipsik wrote:U mnie od samego początku, a nawet od końcówki 2014. W grudniu straciłam dziadka. W maju zus zabrał mi zasiłek macierzyński i mam do spłaty 23 tysiące. Sprawa sądowa, teraz za tydzień mam drugą rozprawę. Tak się długo to badziewie ciągnie. Mój tata zachorował na kolejnego raka, tym razem pęcherza. Operacja, chemia, ledwo ciągnie już We wrześniu mój drugi dziadek (93 lata) miał wypadek samochodowy i zmarł Niedługo potem dowiedziałam się, że mam nowotwór kości, potrzebna operacja i badania, czy nie złośliwe jak u ojca. Kredytu na dom nie dostaliśmy, bo straciliśmy zdolność. Zostaliśmy bez pieniędzy, domu, pracy (szefowa nie przedłużyła mi pracy po macierzyńskim), bez zdrowia i bez siebie w sumie. Tak się kłócimy ostatnio, że nie wiem już sama czy będą z tego dzieci Mam dość tego roku jak chyba nikt
wspólczuje kochana, ze tez niektórzy muszą tak cierpieć jak my -
nick nieaktualnyMon witamy:-) powodzenia
Michasiaa mów tu szybko wynik!!!!
Nie mogę się doczekać
Wywaliłem z mężem stara wannę rozpierdzielila się zabudowa niechcący i postawiliśmy nowa Jesteśmy zmuszeni kupić kafelki żeby zrobić nową obudowę. No cóż remonty hihi
Zabiłam dwóch moich lokatorów ( pająki) jakieś nie typowe A za trzecim to gonilismy wszystko odsuwalismy bo uciekł. Ale Mendy mają chody hihi złapał mąż i zaciupal
Mam nadzieję że czynsz mi obniża bo lokatorów wytluklismy -
nick nieaktualny
-
Mon89 witamy
Michasia pieknie przyrasta
żabka ja jak widze pajaka to musza sie wyniec albo kill ale tylko rekoma meza