Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybkaaga wrote:Tyle narzekamy na naszą służbę zdrowia a wychodzi na to, że nie jest tak tragicznie;-)
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Rybkaaga wrote:Dziewczyny przy stosowaniu wiesiołka to kiedy zaobserwowałyście jego działanie? bo u mnie dopiero teraz przy 3 cyklu stosowania jest duża różnica;-)
Starania od 01.2018
Cześć nie pisałam ostatnio w ogóle bo postanowiłam, że na razie odpuszczam starania bo już mam dość. Złapałam ostatnio takiego doła, a szkoda się tak załamywać co miesiąc, co ma być to będzie. Ciekawa byłam co u Ws słychać a tu widzę same dobre wiadomości :)Mindusia i Paula90 gratuluję z całego serca:D wiosna przyszła i już bocian dzieci podrzuca Wydaje mi się, że na okres jesienno-zimowy był zastój a teraz choćby przez słońce i pozytywne nastawienie to wszystkim się uda:) Trzymam kciuki
Robiłam sobie ostatnio badania na tarczyce tak jak poleciła Paulka89 i tak:
TSH- 2,15
FT3-5,83
FT4-16,14
Tak więc jeśli chodzi o moją tarczyce to chyba nie ma aż takiej tragedii jeśli chodzi o starania. Chociaż nie znam się W listopadzie miałam tsh-2,85, nie wiem co obniżyło. Od grudnia biorę selen, może to bo ponoć dobry na prawidłowe funkcjonowanie tarczycy:)
Miłej sobotyPaula 90 lubi tę wiadomość
Alison -
Też muszę zrobić badania na tarczycę, wybieram się w poniedziałek i mam stresa, że nie będą w normie i znowu trzeb będzie brać leki:-\
Alison nie wiem czy ft3 i ft4 nie masz za wysokich ale mogę się mylić bo już nie pamiętam przedziałów. A wybierasz sięvdo lekarza z wynikami? -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Cześć kobitki ja po wizycie widziałam kropka :* taki malutki piękny serduszko bije wszystko w porządku z usg jestem do przodu dwa dni ;p
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Paulka89 wrote:Cześć kobitki ja po wizycie widziałam kropka :* taki malutki piękny serduszko bije wszystko w porządku z usg jestem do przodu dwa dni ;p
Skarpeta lubi tę wiadomość
Alison -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Tak jak juz usłyszałam serduszko to już jestem spokojna ;)kropek ma cale 1.39cm ;p data z usg na 19 listopada :pAlison
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny