Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Czesc kobitki jak tam ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Hej dziewczyny, mój maz po tych paru miesiacach staran nie mial juz zadnych problemow zeby pojsc na badanie i zaczac przyjmowac jakies tam witaminki mimo, ze wszystko wyszło w 110% dobrze. Ja nie naciskałam, tylko chyba sam widział, że ja już robie wszystko co w mojej mocy i przezywalam co miesiac te nieudane próby...
A u mnie 4 dni do szpitala!!! Już zaczynam o tym myśleć.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:U nas tez nawet nawet z pogoda co prawda nie ma 24 stopnie jest chyba z 14 hehe ale słoneczko jest i od razu chce sie zyc
Mazia wyniki bedziesz miec dzisiaj ?
Meggie nie denerwuj sie bedzie dobrze
Meggie nie martw się wszystko będzie dobrze , zrobią Ci ten zabieg i napewno odrazu się uda
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:U mnie nadal trwa krwawienie. Czuje się już lepiej.
Czy orientujecie się czy powinniśmy od razu zacząć się starać czy trzeba coś poczekać? Lekarz mówił że wszystko będzie wiadomo po USG, ale może macie jakieś info na ten temat.
Starania od 01.2018
Dziewczyny proszę Was o poradę. Byłam w poniedzialek u ginekologa, zrobił mi posiew pochwy i dziś dostałam wyniki. Zresztą nie za ciekawe. Wyszło mi: ENTEROCOCCUS FAECALIS liczne kolonie, oraz CANDIDA ALBICANS liczne kolonie. Czy któraś z Was też tak miała? Przyznam się, że strasznie mnie to zaniepokoiło, czy myślicie, że może mi to utrudniać zajście w ciążę? Termin do mojego lekarza to dopiero na 4 czerwcaAlison
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam ważne pytanie. Przeszukałam internety, ale jednak wolę zapytać Was.
pomożecie w interpretacji wyników? Bo zaczynam się chyba bać..
TSH tydzień temu :2,92
A to wyniki z wtorku
TSH 1,69
Ft3 3,10 45,83% (2,00-4,40)
Ft4 1,07 17,95% (0,93-1,71)
Do tego chyba anemia:
Zelazo 25,6 (33,00-193,0)
Ferrytyna 5,71 (13,00-150,00) -
nick nieaktualnynenusia wrote:Witam dziewczyny, Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam ważne pytanie. Przeszukałam internety, ale jednak wolę zapytać Was.
pomożecie w interpretacji wyników? Bo zaczynam się chyba bać..
TSH tydzień temu :2,92
A to wyniki z wtorku
TSH 1,69
Ft3 3,10 45,83% (2,00-4,40)
Ft4 1,07 17,95% (0,93-1,71)
Do tego chyba anemia:
Zelazo 25,6 (33,00-193,0)
Ferrytyna 5,71 (13,00-150,00) -
nick nieaktualnyKolorowaola wrote:Alisoon ja też mam candida albican to infekcja grzybicza. Byłam we wtorek u ginekolog i dostałam globulki na 3 dni i tabletki do przeleczenia partnera
-
Dzięki dziewczyny. Bardziej mnie niepokoi to ENTEROCOCCUS FAECALIS. Chciałabym szybcjiej umówić się na wizytę, ale dr przyjmuje na NFZ i nie ma terminu ;/
Napisałam do niego maila bo gdzieś znalazłam. Trochę mi głupio do niego pisać, no ale nie mam innego wyjścia. Myślicie, że głupio tak mu głowę zawracać? heheAlison -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny