X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie niewiem A bo nas jest tez mało i dlatego moze ;p trzeba by na stara kafeterie wejsc i ponowic linka ;p moze przyjda jakies kobitki ;p
    Mazia a u ciebie jak samopoczucie?

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    No ja wlasnie niewiem A bo nas jest tez mało i dlatego moze ;p trzeba by na stara kafeterie wejsc i ponowic linka ;p moze przyjda jakies kobitki ;p
    Mazia a u ciebie jak samopoczucie?
    Samopoczucie kiepsko...męczy mnie to wszystko jestem pewna że znowu nic nie wyszło:/ A jeszcze tydzień do @

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka Ty miałaś plamienie implantacyjne?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ja nic nie mialam ani plamienia ani nic jedynie to bolały mnie cycki jak przed @ tylko tak inaczej tak z boku bardziej i tyle

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Nie ja nic nie mialam ani plamienia ani nic jedynie to bolały mnie cycki jak przed @ tylko tak inaczej tak z boku bardziej i tyle
    Bo często dziewczyny pisza o tym A ja też nic takiego nie miałam ani w pierwszej ani w drugiej ciąży

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja jestem cały czas :D
    U mnie dzisiaj 12dc, w tym cyklu pije siemię lniane a mąż przyjmuje cynk z witamina C, jutro do nowej pracy głowa wyłączona na prawdę tylko o tym myśle :D bede robiła testy owu bo lekarka mi kazała, w piątek mam wizytę kontrolna wiec będę wiedziała mniej więcej kiedy owu ale znowu jakiś wypada na niedziele bądź poniedziałek Hahaha jakoś trzyma sie tego dnia :D

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A No i zaczęłam pic więcej wody na sluz bo zima to wiadomo tylko herbata a to odwadnia na dodatek wiec paulka wiem co czujesz bo tez latam 3 razy siku w nocy bo pęcherz nie przyzwyczajony hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mialam. Wlasnie jak czytałam na necie to bardzo często pisały wiec niewiem , ja myslalam ze u mnie ciężko z ta ciaza bo tą niedoczynnosc tarczycy mam ale jak patrzę na wyniki to w tym cyklu co udało sie miałam 1.90 , a od trzech miesiecy mam tak cos koło dwojki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mindusia miala cos kolo 7 brala leki od 3 ,4 tyg a znowu lekarze mowia ze trzeba leczyc sie kilka miesięcy nawet do pól roku zeby były szanse. Ja tez sie często zastanawiam jak to jest i nie wiem od czego to wszystko zależy i mysle ze przede wszystkim od psychiki. Bardzo dużo na forach czytałam ze jak dziewczyny juz odpuszczaly bo juz sił nie miały to wtedy zaskakiwalo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    A No i zaczęłam pic więcej wody na sluz bo zima to wiadomo tylko herbata a to odwadnia na dodatek wiec paulka wiem co czujesz bo tez latam 3 razy siku w nocy bo pęcherz nie przyzwyczajony hahaha
    Hehe ja wlasnie juz mało pije na noc a mimo to latam jak postrzelona dobrze ze toalete mam zaraz koło pokoju hehe to nie mam daleko ;) trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka ja w tą psychikę nie do końca wierzę już...bo z drugą ciąża też bardzo chciałam i myślałam i w drugim cyklu się udało więc nie wierzę że jak jest wszystko ok to nadal nie wychodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:11

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki też nie mialam plamienia jak byłam w ciąży.
    Jak byłam u ginekologa to też mówił, że dużo od głowy zależy.
    Paulka ty to masz sny ja zazwyczaj swoich nie pamiętam;-)

eikte6hhtpigifg0.png
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia to mamy mieć @ podobnie, u mnie we wtorek no chyba, że przesunie się na piątek;-)
    U mnie już po ładnej pogodzie :-(
    Katharina powodzenia w nowej pracy:-D

eikte6hhtpigifg0.png

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Mazia to mamy mieć @ podobnie, u mnie we wtorek no chyba, że przesunie się na piątek;-)
    U mnie już po ładnej pogodzie :-(
    Katharina powodzenia w nowej pracy:-D
    Rybka będziesz testować wcześniej czy czekasz do @ ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia ja spokojnie czekam na @ bo nie wierze aby sié udało, brałam leki na grzybice,w okolicach owu mojego m nie było, jajniki nie bolały jak w wcześniejszym cyklu więc raczaj owulacji wogóle nie było:-(

eikte6hhtpigifg0.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Mazia ja spokojnie czekam na @ bo nie wierze aby sié udało, brałam leki na grzybice,w okolicach owu mojego m nie było, jajniki nie bolały jak w wcześniejszym cyklu więc raczaj owulacji wogóle nie było:-(
    Heh Paulka też twierdziła że owulacji nie było:D
    Ja czekam do @ nie robię wcześniej i tak czuje że nic z tego

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak bardzo bym chciala żeby wam sie w koncu udało !!! :( . byśmy sobie tu grzecznie siedzialy az do rozwiazania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia tak mysle o tobie i w pizdziec daleko masz to badanie nasienia :/ 200km w obie strony :/

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Dziewczyny tak bardzo bym chciala żeby wam sie w koncu udało !!! :( . byśmy sobie tu grzecznie siedzialy az do rozwiazania ;)
    Paulka też bym tego chciała ale co zrobić:/ nigdy nie myślałam że będę miała taki problem

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ