Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:No ja wlasnie niewiem A bo nas jest tez mało i dlatego moze ;p trzeba by na stara kafeterie wejsc i ponowic linka ;p moze przyjda jakies kobitki ;p
Mazia a u ciebie jak samopoczucie?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Nie ja nic nie mialam ani plamienia ani nic jedynie to bolały mnie cycki jak przed @ tylko tak inaczej tak z boku bardziej i tyle
Starania od 01.2018
Hej dziewczyny ja jestem cały czas
U mnie dzisiaj 12dc, w tym cyklu pije siemię lniane a mąż przyjmuje cynk z witamina C, jutro do nowej pracy głowa wyłączona na prawdę tylko o tym myśle bede robiła testy owu bo lekarka mi kazała, w piątek mam wizytę kontrolna wiec będę wiedziała mniej więcej kiedy owu ale znowu jakiś wypada na niedziele bądź poniedziałek Hahaha jakoś trzyma sie tego dnia
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
A No i zaczęłam pic więcej wody na sluz bo zima to wiadomo tylko herbata a to odwadnia na dodatek wiec paulka wiem co czujesz bo tez latam 3 razy siku w nocy bo pęcherz nie przyzwyczajony hahaha
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyJa tez nie mialam. Wlasnie jak czytałam na necie to bardzo często pisały wiec niewiem , ja myslalam ze u mnie ciężko z ta ciaza bo tą niedoczynnosc tarczycy mam ale jak patrzę na wyniki to w tym cyklu co udało sie miałam 1.90 , a od trzech miesiecy mam tak cos koło dwojki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 12:41
-
nick nieaktualnyZnowu mindusia miala cos kolo 7 brala leki od 3 ,4 tyg a znowu lekarze mowia ze trzeba leczyc sie kilka miesięcy nawet do pól roku zeby były szanse. Ja tez sie często zastanawiam jak to jest i nie wiem od czego to wszystko zależy i mysle ze przede wszystkim od psychiki. Bardzo dużo na forach czytałam ze jak dziewczyny juz odpuszczaly bo juz sił nie miały to wtedy zaskakiwalo.
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:A No i zaczęłam pic więcej wody na sluz bo zima to wiadomo tylko herbata a to odwadnia na dodatek wiec paulka wiem co czujesz bo tez latam 3 razy siku w nocy bo pęcherz nie przyzwyczajony hahaha
-
Paulka ja w tą psychikę nie do końca wierzę już...bo z drugą ciąża też bardzo chciałam i myślałam i w drugim cyklu się udało więc nie wierzę że jak jest wszystko ok to nadal nie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:11
Starania od 01.2018
Rybkaaga wrote:Mazia to mamy mieć @ podobnie, u mnie we wtorek no chyba, że przesunie się na piątek;-)
U mnie już po ładnej pogodzie
Katharina powodzenia w nowej pracy:-D
Starania od 01.2018
Rybkaaga wrote:Mazia ja spokojnie czekam na @ bo nie wierze aby sié udało, brałam leki na grzybice,w okolicach owu mojego m nie było, jajniki nie bolały jak w wcześniejszym cyklu więc raczaj owulacji wogóle nie było:-(
Ja czekam do @ nie robię wcześniej i tak czuje że nic z tego
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Dziewczyny tak bardzo bym chciala żeby wam sie w koncu udało !!! . byśmy sobie tu grzecznie siedzialy az do rozwiazania
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne