Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Mazia tak mysle o tobie i w pizdziec daleko masz to badanie nasienia 200km w obie strony
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co a mnie całkiem odrzucilo od słodyczy no nie zjem nic. Cały czas mam chęć na słone, ostre kwasne ;p dzisiaj jem ogórki kiszone z majonezem , teraz chyba takie zachcianki o niczym nie swiadcza w sensie płeć bo to za wczesnie ale tak samo miałam z synem( jadłam wtedy po trzy słoiki owilwek zielonych) maz kupował hurtowo w kartonach haha , a tak marzy mi sie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 14:02
-
Paulka89 to masz zachcianki. Ja mam w ciąży teraz zachcianki ale na mleko ;p
wiem nietypowa zachcianka jak na ciążę. I czuje że robie się czasami tak głodna że zjadłabym konia z kopytami. Jak mnie czasami przyssie w żołądku to masakra.
Dzisiaj zaczynamy z maluszkiem nowy tydz ciąży. A na 24.04 mam wyznaczone USG i badania -
Paulka89 wrote:O rany to gdzie Ty mieszkasz ze nie macie w okolicy takich specjalistow i tyle trzeba jezdzic ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMindusia patrz co znalazłam
ochota na brzoskwinie – zapotrzebowanie na beta-karoten,
ochota na czekoladę – zapotrzebowanie na magnez,
ochota na mleczne koktajle – zapotrzebowanie na wapń,
ochota na czerwone mięso – zapotrzebowania na białko,
ochota na frytki – zapotrzebowanie na potas,
ochota na ogórki kiszone – zapotrzebowanie na sód. -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka no niby w centrum Polski mieszkam ale w mniejszym mieście i ciężko tutaj o dobrego lekarza. Do ginekologa też chodzę przyjezdnego bo jakoś nie ufam tym tutaj.
-
Paulka89 wrote:W sumie moze i byc duzo lekarzy ale konowałów wiec w sumie racja lepiej sie poswiecic i jechać do dobrego specjalisty niz chodzic do byle kogo
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Rozumiem a juz umowilas sie na wizyte czy to od razu wchodzisz ? A kiedy planujesz jechać ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka gdyby to ode mnie tylko zależało to już dawno byłoby po badaniu...No ale ja nasienia nie posiadam:D jeśli w przyszłym tygodniu @ się pojawi to 27 kwietnia mam być u gina już z wynikiem.
-
Paulka89 no coś w tym chyba rzeczywiście musi być. Chociaż z ostatnich wyników badań poziom wapnia wyszedł mi w porządku. Ale ciąża jest dopiero na początkowym etapie. Jeszcze dziecko zdąży ze mnie wyssać wszystkie mikroelementy. Pamiętam z kolei że w ciąży z synkiem miałam strasznie mały poziom żelaza. Musialam dodatkowo przyjmować żelazo.
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:A mąż chce isc czy nie bardzo ?
Mindusia bardzo dużo kobiet ma anemie w ciąży ja miałam prawie na granicy żelazo.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Rybkaaga wrote:Mazia twój to chociaż zrobi, ja mojemu nie mam nawet co wspominać o jakiś badaniach. Jak próbuje mu wcisnąć jakieś witaminy to patrzy na mnie jakbym chciała go otruć
Starania od 01.2018
Paulka89 wrote:Chyba wlasnie faceci tak nie chca ani na badania ani witamin Ehhh :p nic tylko wkurzaja ;p
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań