Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Który to będzie twój cykl starań ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:A kiedy idziecie na badanie ?
Rybkaaga u mnie masakra z pogoda leje leje ciemno zimno, łeb mi pęka ;(
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie. Mimo że jestescie tak daleko to czuje od Was ogrom pozytywnych myśli.
Lekarz powiedział że ciaza musiała być poroniona na bardzo wczesnym etapie lub było puste jajo płodowe.
Mam się pojawić na USG w poniedziałek i odstawić duphaston. Mówił że trzeba sprawdzić czy wszystko się oczyściło.
I wtedy zdecydujemy co dalej.
Wylałam morze łez przez te dwa dni, jestem strasznie zmęczona. Ale już wracam do siebie.
Moja mama poroniła w wysokiej ciąży pierwsze dziecko. W sumie urodziła, bo to po 12 tygodniu. Mówili jej że nie będzie mogła mieć dzieci a jest nas troje.
I też brała 14 lat tabletki a zaszła w piątym cyklu staran z najmłodszym z nas. -
nick nieaktualnyCześć ja wlasnie wstałam ;p
Boshe trzy razy w nocy wstawiłam siku tak mnie cisnelo na pecherz, pozniej meczylam sie godzine zeby zasnąć.
A jaki miałam sen śniło mi sie że Donald Trump uczył mnie matematyki wziął mnie do tablicy i nic nie wiedziałam i od razu z miejsca 1 tak wyłam ze tragedia , jak sie obudziłam to mokre plecy mialam. Ja pier*ole skad sie takie sny biora to niewiem. Hehe -
Paulka89 wrote:Cześć ja wlasnie wstałam ;p
Boshe trzy razy w nocy wstawiłam siku tak mnie cisnelo na pecherz, pozniej meczylam sie godzine zeby zasnąć.
A jaki miałam sen śniło mi sie że Donald Trump uczył mnie matematyki wziął mnie do tablicy i nic nie wiedziałam i od razu z miejsca 1 tak wyłam ze tragedia , jak sie obudziłam to mokre plecy mialam. Ja pier*ole skad sie takie sny biora to niewiem. Hehe
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne