Wiecie co ten cykl sie wydłuża chyba ze stresu albo jakoś to podświadomie robimy bo tez zawsze regularne miałam 28-29 dni jak w zegarku a teraz, dzisiaj 34dc i sie zdziwiłam bo byłam pewna, ze@ dzisiaj rano przyjdzie a tu dupa zero, jakby miało nie byc to czekam z testem do 40dc, ja zawsze jestem w tej grupie rzadkości wiec jak ma mi teraz czy kiedyś nie wyjsć ciaza na teście to tak bedzie itd
Paulka No z tymi lekarzami to różnie, mam babkę Niemkę ginekolog i ogólnie powiedziała, ze jak nie zajdę w ciaze w ciagu 3 miesięcy to mamy sie udać do kliniki i dała mi ulotkę, nigdy nie zrobiła mi badań dodatkowych tylko raz betę i test bo był pęcherzyk i podejrzewała ciaze, plus cytologia,reszts badan zawsze w Pl tam mam konkretna babkę, mowię co mi jet i daje skierowania na badania a nie karze czekać bo może samo minie
ostatnio byłam miesiąc po miesiącu u Niej i w ogóle zapomniała, ze staramy sie o dziecko wgl nie zanotowała, dwa razy cytologię mi pobrała i dwa razy te same pytania zadała nawet znowu pytała czy mam dziecko, rozumiem wiele pacjentek ale jak z Nią gadam to cos klepie w tym kompie,fakt ogólnie jest miła Ale to mi zdrowia nie da
ja chodzę średnio co dwa miesiące na usg bo sie boje powtórki z torbielą
Mazia u mnie jak miałam torbiel to cykle tez miałam jak w zegarku z tym, ze meeeeega bolesne i wtedy poszłam do ginekologa z tym problemem a tam cysta brrrr