Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, wróciłam z pracy i wyjęłam z siebie ten korek zwany tamponem i było duuuuzo sluzu w zabarwieniu żółtym a w nim delikatne brązowe plamienie ale takie pod światło wiec albo sie @ rozkręci albo....
Zobaczymy
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:Mazia jeśli to oczywiście nie tajemnica to z pierwsza ciaza starałas sie czy raczej wpadka ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Katharina92 wrote:Ten luz którego brakuje teraz i każdej z Nas by sie przydał co ma byc to bedzie
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka nie bądź taka pewna że nie było bo mogła być wcześniej zanim robiłaś testy. A dzisiaj robiłaś też czy już nie ?
-
nick nieaktualnyagus267 wrote:Hej dziewczyny. Ja chyba też nie miałam żadnych objawów. Pamiętam tylko że w dniu spodziewanej @ miałam jakieś brudy. Myślałam że to zbliżającą się @ a tu tescik i 2 kreski .
Jutro o 8.30 mam wizytę u gina. -
Paulka89 wrote:Nie dzisiaj nie robiłam juz bo szkoda mi ich używać :p skoro wiem ze po juz jest chyba hehe no to nic posiedzę z wami dluzzzej hehe;)5cs.
-
nick nieaktualnyAga albo wy dziewczyny moze sie orientujecie czy jeżeli nie było by owulacji to mimo to bylaby podwyzszona temperatura po owulacji ?
Po czym mozna zobaczyc ze owulacji nie było niewiem ciagle jest niska temperatura ? Czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina a ty jak chcesz miec pewnosc co i jak czy sie udało zbadaj szyjkę macicy jeżeli jest nisko i twrda ( porównanie do czubka nosa) na prwno się udało jeżeli jest miękka ( jak usta) to przyjdzie @ ja u siebie patrzyłam i gdy byla miekka wiedziałam ze juz nic. Tego nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:17
-
Paulka89 wrote:Katharina a ty jak chcesz miec pewnosc co i jak czy sie udało zbadaj szyjkę macicy jeżeli jest nisko i twrda ( porównanie do czubka nosa) na prwno się udało jeżeli jest miękka ( jak usta) to przyjdzie @ ja u siebie patrzyłam i gdy byla miekka wiedziałam ze juz nic. Tego nie bedzie
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Aga albo wy dziewczyny moze sie orientujecie czy jeżeli nie było by owulacji to mimo to bylaby podwyzszona temperatura po owulacji ?
Po czym mozna zobaczyc ze owulacji nie było niewiem ciagle jest niska temperatura ? Czy jak?5cs.