Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ciekawe jak to z nami będzie ja tak czuje ze wy wszystkie zaciazycie a ja zostanę :p
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam zwykły paskowy ale kreska ledwo ledwo do tego testowy też jasny. Tak miałam jak kiedyś zrobiłam tak tydzień półtorej po owulacji . no nic szkoda ze znowu się nie udało (kupiłam sobie dzisiaj 48 sztuk tamponow juz na @ na zapas) hehe. Zrobie te badania i dowiem sie co jest grane ...
Mogłam zrobic te badania zaraz jak zaczęłam starania bym wiedziala czy cos tam dzieje sie czy nie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 23:13
-
Cześć dziewczyny ! Witam Was w moj 35dc, pierwszy dzien marca (trzymam kciuki za marcowe i jak wiadomo juz ten rok bo każdy kolejny miesiąc to rozwiązanie na nowy rok), coraz bliżej do wiosny ahhh
Ja dzisiaj skorcze znowu w podbrzuszu ale za to mniej bolące cyce, @ brak jak na razie
Miłego dnia :*
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Mazia89 wrote:Hej Katharina coś mi się wydaje że jakaś niespodzianka się u Ciebie szykuje
Może na dzien kobiet sobie prezent sprawie Hehehe
A jak nic z tego to niech przyłazi to spróbuje na urodziny
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Hej dziewczynki:-) jak tam mija wam pierwszy dzień marca? U mnie słonko za oknem ale mroźno;-)
Katharina a może faktycznie się udało, trzymam kciuki;-)
Wiecie co kobitki ja już mam jakoś w głowie zakodowane, że się nie uda i jakoś z tym wszystkim oklapłam:-\ -
nick nieaktualnyCześć jak tam ? Katharina trzymam kciuki za ciebie bo chyba cos z tego bedzie ;p.
Nas Tak zawalił śnieg maaaasakra szkoly zamkniete tragedia jakas, ostatni raz tutaj zima taka na pół metra byla 8 lat temu :o Jezu a ja musze do sklepu jechać ale jak?, jak takie zawalone drogi -
nick nieaktualny