Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
agus267 wrote:Hej dziewczyny. Paulka89 kurde ja myślę że skoro była choroba to coś się poprzestawialo . Najlepszy rzeczywiście byłby monitoring.
Mazia89 a Ty kiedy się spodziewasz owu?
Kurczę tyle dziewczyny piszecie że nie nadążam ze wszystkim
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiewiem co jest grane bo ostatni cykl tez miałam jakis dzwiny bo ten test ow jak zrobiłam był pozytyw a na drugi dzień juz ledwo ledwo zawsze miałam jeden dzień pozytyw ale na drugi był rownie mocny cos sie podzialo bo teraz zrobiły mi sie cykle 28-29 dni a zawsze miałam 25-26 zawsze tak miałam od kad dostałam okresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:12
-
agus267 wrote:Ja będę miała 8dc. Ale ja mam krótkie cykle ok 26 dni więc u mnie wcześniej występuje owulacja. W nie czy ten cykl nie pójdzie na odstawke przez te moje bakterie. Jeżeli tą, to nie będę robiła monitoringu tylko dopiero jak się wylecze.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyJa Niewiem wlasnie ja miałam.usg robione w sierpniu ale czy cos sie mogło tam.zrobić niewiem nic nie boli nie mam jakis krwawien ani nic . ja za wszystko obwiniam swoja tarczyce bo skoro lecze sie juz od kwietnia to cos powinno sie zadziac a ona ciagle skacze ostatnio miałam 1.02 po 6 tyg poszło na 2.24 jak sie pytam.lekarza czemu sie tak dzieje to on mieści sie Pani w normie , ja mowie ze skoro biore leki dlaczego tak skacze poziom , a on nic sie nie dzieje mieści sie Pani w normie !! To jest jak "Gadaj z dupa to cie osra"
-
nick nieaktualny
-
Mój endokrynolog zawsze zleca badanie tsh, ft3 i ft4, natomiast u rodzinnego zależy to chyba od jej humoru, albo wypisze mi na wszystko albo tylko tsh bo wg niej ft3 i ft4 nie trzeba robić. Wy już dziewczynki na dniach macie mieć owulację a u mnie dopiero 7dc...
-
Mazia89 wrote:Rybka A jakie masz cykle ? Bo nie pamiętam czy pisałaś
Paulka89 weź rób sobie przy tsh jeszcze F3, F4. To ważne jak masz wysoką tarczyce. Ja gadałam jeszcze prolaktyne, progestwron i estradiol. FSH I LH bada się zazwyczaj między 2 a 5 dc. Więc nie wiem czy warto.5cs.