Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Wam Paulka jak tam dzisiaj u Ciebie test ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Ci szczerze ,że niewiem jak tutaj jest z monitoringiem czy robia w ogóle bo tutaj tak ciężko z lekarzami czego kolwiek sie doprosic ze słabo sie robi zapytam się jak bede u niego tylko ze to zapewne bedzie trwać bardzo długo i nie bedzie to w przyszłym cyklu tylko jak w pół roku to zrobia to będzie szał. Jakbym miala możliwość jechać do Polski to bym to szybciej ogarnela a nie mam jak dopiero bede w wakacje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, a u mnie dzisiaj 34dc, od rana bole w podbrzuszu i dreszcze oraz uderzenia gorąca na zmianę, te uderzenia gorąca to mi sie zdarzały juz przed @ wiec nawet sie juz nie napalam, ale jak mam dostać @ to juz ja chce bo cycki mnie tak bolą i sa ciężkie, ze wstać rano nie mogłam a jak szlam do łazienki to musiałam jes podtrzymywać
Jadę do pracy juz sobie nawet tampona zaaplikowałam wrazie wu
Miłego dnia!
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Hej Katharina:) ja mam to samo zawsze przed @ że mnie tak piersi bolą. Tylko ostatni cykl był inny ze mnie nie bolały i dlatego głównie miałam nadzieję że @ nie przyjdzie A jednak...
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Katharina92 wrote:Mazia w Pl sa super lekarze i wiem to od kiedy mieszkam w DE
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyPoszłam tutaj do lekarza bo zaczęłam sie zle czuć w sensie oslabiona byłam wiecznie zmeczona włosy garściami mi wypadaly ręce jak lod zimne stopy to samo no i zaczęłam mu mowic co jest itd i mówię ze moze coś z tarczyca bo u mnie w rodzinie od strony ojca wszystkie ciotki mają niedoczynnosc do tego siostra ma hashimoto on ze to nie to zrobił żelazo powiedział ze jest ok i żeby kupić witaminy i już. Pojechałam do Polski zrobiłam tsh i wtedy wyszło 6.19 nie zdążyłam juz w pl iść do lekarza poszłam znowu tu on patrzy na wynik i No tutaj nie leczy się tsh jeżeli wynik jest poniżej 10 jak jest powyżej to daje się leki. Poczekalam trzy msc polecialam do Polski poszłam do endokrynologa i od razu dostałam lek A teraz Ci lekarze mają jakies pretensje czemu ja podjęłam leczenie tarczycy w Polsce. I tlumaczysz sytuację i nic . i bądź tu człowieku mądry zgroza jakas
-
nick nieaktualny