X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no wypytaj lepiej ;) a uzywasz tego płynu co pisałam tego Lactima?

• agus267 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę koniecznie zapytać bo nie chciała bym żeby mąż się zaraził bo wtedy z tego co wiem ciężko zajść w ciążę a jak bym już zaszła to mogły by być komplikacje.
    Żel używam, fajny jest. Nie mam żadnych zastrzeżeń :-)

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak lepiej sie upewnic żeby później nic się nie stało ;) mysle ze ten płyn Ci pomoze później żeby nic nie załapać ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) Paulka jak tam dzisiaj u Ciebie test ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hej Wam :) Paulka jak tam dzisiaj u Ciebie test ?
    Cześć wam ;) u mnie puste kółeczko pasek coraz jaśniejszy :/ jestem prawie pewną ze do owulacji miało dojść a przez leki i chorobe cofnelo się tak samo wydaje mi sie ze było miesiąc temu we wtorek zrobiłam test pozytyw mocny a w srode ledwo widoczny pasek i wtedy tez mnie choroba wzięła :/ . no nic szkoda ...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z pozytywnych wiadomości to zawalilo nas śniegiem i mamy zamknięta szkołę ;) ale nic nie pospalam dłużej bo punkt 7 obudziłam sie i już zasnąć nie mogłam :p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja już nie wiem:/ nie pozostaje nic tylko czekać...u mnie też puste kółko A pasek taki jak wczoraj.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ja to juz wiem ze nic z tego nie bedzie , nie bede sie bez sensownie łudzic , w poniedziałek ide na badania na 16 tego marca mam lekarza zobaczymy jak wyniki i daje sobie ostatni miesiąc i całkowicie odpuszczam bo juz zaczyna mnie to dołowac

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka może spróbuj jeszcze iść na monitoring ?Mi to się wydaje że miałaś ta owulacje wcześniej

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci szczerze ,że niewiem jak tutaj jest z monitoringiem czy robia w ogóle bo tutaj tak ciężko z lekarzami czego kolwiek sie doprosic ze słabo sie robi zapytam się jak bede u niego tylko ze to zapewne bedzie trwać bardzo długo i nie bedzie to w przyszłym cyklu tylko jak w pół roku to zrobia to będzie szał. Jakbym miala możliwość jechać do Polski to bym to szybciej ogarnela a nie mam jak dopiero bede w wakacje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tragedia jednym słowem z lekarzami i leczeniem tutaj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina a Ty jak dzisiaj? @jest nie ma ?

• Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, a u mnie dzisiaj 34dc, od rana bole w podbrzuszu i dreszcze oraz uderzenia gorąca na zmianę, te uderzenia gorąca to mi sie zdarzały juz przed @ wiec nawet sie juz nie napalam, ale jak mam dostać @ to juz ja chce bo cycki mnie tak bolą i sa ciężkie, ze wstać rano nie mogłam a jak szlam do łazienki to musiałam jes podtrzymywać :(
    Jadę do pracy juz sobie nawet tampona zaaplikowałam wrazie wu :D
    Miłego dnia!

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałam że w PL jest kiepsko z lekarzami:/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia w Pl sa super lekarze i wiem to od kiedy mieszkam w DE :)

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katharina:) ja mam to samo zawsze przed @ że mnie tak piersi bolą. Tylko ostatni cykl był inny ze mnie nie bolały i dlatego głównie miałam nadzieję że @ nie przyjdzie A jednak...

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Mazia w Pl sa super lekarze i wiem to od kiedy mieszkam w DE :)
    U nas w mieście ciężko o dobrego lekarza...Ja chodzę do przyjezdnego bo nasi tutaj to się na niczym nie znają...

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam tutaj do lekarza bo zaczęłam sie zle czuć w sensie oslabiona byłam wiecznie zmeczona włosy garściami mi wypadaly ręce jak lod zimne stopy to samo no i zaczęłam mu mowic co jest itd i mówię ze moze coś z tarczyca bo u mnie w rodzinie od strony ojca wszystkie ciotki mają niedoczynnosc do tego siostra ma hashimoto on ze to nie to zrobił żelazo powiedział ze jest ok i żeby kupić witaminy i już. Pojechałam do Polski zrobiłam tsh i wtedy wyszło 6.19 nie zdążyłam juz w pl iść do lekarza poszłam znowu tu on patrzy na wynik i No tutaj nie leczy się tsh jeżeli wynik jest poniżej 10 jak jest powyżej to daje się leki. Poczekalam trzy msc polecialam do Polski poszłam do endokrynologa i od razu dostałam lek A teraz Ci lekarze mają jakies pretensje czemu ja podjęłam leczenie tarczycy w Polsce. I tlumaczysz sytuację i nic . i bądź tu człowieku mądry :\ zgroza jakas

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina to widze ze u ciebie jak i u mnie z tymi lekarzami. W przychodni jest dwóch w miare konkretnych gdzie na wizytę czeka się miesiąc :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 09:40

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym miała czekać miesiąc to by mnie chyba szlak trafił...Tutaj jakbym chciała to mogę być u ginekologa nawet dwa razy w tygodniu

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ