Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny Kochane, rano na teście po godzinie mąż zobaczył cień cienia. Teraz zrobiłam inny test, Bobo płytkowy i po minucie już był cień cienia. Teraz widać gołym okiem. Pierwsza Najlepsza Ciocia Katharina mi pomogła potwierdzić.
Mamy dwie kreski, trzeci cykl starań. Implantacja pewnie przedwczoraj.Katharina92 lubi tę wiadomość
-
Cieszę sie strasznie wysyp Nam sie tu zrobił, masz te dwie kreski widoczne gołym okiem, jutro beta potwierdzi cieszę sie Twoim szczęściem kochana ♥️
Paula 90 lubi tę wiadomość
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny Kochane, rano na teście po godzinie mąż zobaczył cień cienia. Teraz zrobiłam inny test, Bobo płytkowy i po minucie już był cień cienia. Teraz widać gołym okiem. Pierwsza Najlepsza Ciocia Katharina mi pomogła potwierdzić.
Mamy dwie kreski, trzeci cykl starań. Implantacja pewnie przedwczoraj.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, Dziewczyny polecacie jakiś sprawdzony test ciążowy? W aptece dała mi dziś taki wybór że mnie zmroziło.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj Bobo test dał taki sam pozytywny wynik. Stoję w kolejce do laboratorium. Otwierają o 07:30 ale spać już od 5 nie mogę. A wczoraj nie mogłam usnąć.
Wynik bety będzie pewnie po 16. Dam znać. Wrzuciłam sobie w aplikacje to byłby to 3 tydzień 5 dzień ciąży. Na razie mam malutkie mdłości i wahania nastroju.
-
Paula 90 wrote:Dzisiaj Bobo test dał taki sam pozytywny wynik. Stoję w kolejce do laboratorium. Otwierają o 07:30 ale spać już od 5 nie mogę. A wczoraj nie mogłam usnąć.
Wynik bety będzie pewnie po 16. Dam znać. Wrzuciłam sobie w aplikacje to byłby to 3 tydzień 5 dzień ciąży. Na razie mam malutkie mdłości i wahania nastroju.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny