Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Mazia a nie mialas czasem zluzowac ? Hehe bo znowu sie nakrecasz ;p i denerwujesz tymi testami :p
Meggie czekam do piątku z tym twoim testowaniem ✊✊✊✊
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:No to jak pojdziesz do lekarza To Ci powie czy pękł czy jak . mazia nie rób tych testów !!!! Nie patrz na nie ;p
Dobrze ze jedziesz na weekend to troche wyluzujesz ;p
Też się cieszę że jedziemy może uda się nie myśleć.
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyU mnie wzrost temperatury o 0,5 stopnia. A dzisiaj 25dc. Od tygodnia chodzę ospala, ale nie zwracałam na to uwagi. Zasialo się znowu ziarnko nadzieji. Dotąd cykle miałam 24-25 dni. Czuje się ogolnie źle, wczoraj miałam leciutka kropkę plamienia co nigdy mi się dotąd nie zdarzyło. Boli mnie brzuch i głową jakby na @. Może juz nie przyjdzie
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:U mnie wzrost temperatury o 0,5 stopnia. A dzisiaj 25dc. Od tygodnia chodzę ospala, ale nie zwracałam na to uwagi. Zasialo się znowu ziarnko nadzieji. Dotąd cykle miałam 24-25 dni. Czuje się ogolnie źle, wczoraj miałam leciutka kropkę plamienia co nigdy mi się dotąd nie zdarzyło. Boli mnie brzuch i głową jakby na @. Może juz nie przyjdzie
oby już nie przyszła 3mam kciukiStaramy się o dzidziusia -
Paula 90 wrote:U mnie wzrost temperatury o 0,5 stopnia. A dzisiaj 25dc. Od tygodnia chodzę ospala, ale nie zwracałam na to uwagi. Zasialo się znowu ziarnko nadzieji. Dotąd cykle miałam 24-25 dni. Czuje się ogolnie źle, wczoraj miałam leciutka kropkę plamienia co nigdy mi się dotąd nie zdarzyło. Boli mnie brzuch i głową jakby na @. Może juz nie przyjdzie
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj wzrost o 1,5stopnia ale wynik testu negatywny jak cholera.
Może na jakieś chorobsko się szykuje.
Poczekam jeszcze do końca tygodnia i jak do niedzieli @ się nie pojawi to idę na betę z krwi. Teoretycznie jestem 2 dzień po terminie miesiączki. -
Paula 90 wrote:Dzisiaj wzrost o 1,5stopnia ale wynik testu negatywny jak cholera.
Może na jakieś chorobsko się szykuje.
Poczekam jeszcze do końca tygodnia i jak do niedzieli @ się nie pojawi to idę na betę z krwi. Teoretycznie jestem 2 dzień po terminie miesiączki.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
mindusia87 wrote:Paula 90 to rzeczywiście dziwne. W 15dpo już ciążę powinno spokojnie wykazać. Ja tak testowałam. 2 dni po terminie planowanej @ . Może to zależy od testu od firmy i od czułości. Ja testowałam tym najczulszym testem 10. Nie 25.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wam ja rowniez wychodze z zalozenia ze jak ma cos wyjść to wyjdzie ( nie wazne czy 10 czy 25mlu) ;p . u mnie lepiej sie sprawdziły testy 25mlu pierwsze dwa zrobiłam 10 i słabo ledwo to było jeszcze przed @ a jak mi przyszły 25mlu plytkowe to dużo wyrazniejsze były ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 11:05
-
nick nieaktualnyKatharina zyjesz ? Jak tam w nowej pracy ?
U nas teraz dzieci maja dwa tyg wolnego i zaluje ze nie pojechałam do Polski bo tutaj taka pogoda ze centralnie rzygać sie chce jak nie leje non stop to dzisiaj szal az 7 stopni ;( ;( normalnie deprechy idzie dostać ;( -
Paulka89 wrote:Katharina zyjesz ? Jak tam w nowej pracy ?
U nas teraz dzieci maja dwa tyg wolnego i zaluje ze nie pojechałam do Polski bo tutaj taka pogoda ze centralnie rzygać sie chce jak nie leje non stop to dzisiaj szal az 7 stopni ;( ;( normalnie deprechy idzie dostać ;(
U mnie pogoda dzisiaj tez do Du... ale od jutra prawdziwa wiosna ma byc jeszcze nie zaczęłam nowej pracy czekam na telefon kiedy dokładnie mam przyjść wiec wtedy cos powiem więcej
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań