Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje wam dziewczyny sama jeszcze nie do końca dowierzam, że to się dzieje naprawdę. paulka89 może za jakieś 2-3 dni zrobie dla pewnosci jeszcze jeden test. No na bete sie wybieram tylko że tutaj w danii na wszystko trzeba sie dużo wcześniej zapisywać. Patrzyłam dzisiaj to pierwszy wolny termin mieliby dopiero na 16 kwietnia. Hmm wydaje sie strasznie długo tego czekania. czy lepiej jechać do Niemiec i tam szybciej zrobić. Na razie nie wiem. Muszę przedyskutować tą sprawę z moim małżem. Małż na razie nic nie wie. To bedzie miał niespodzianke jak wroci z pracy. Jestem ciekawa jego reakcji.
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo 16 kwietnia to troszkę długo ;p kiedy powinnas miec @ ? Masz regularne cykle ? Wydaje mi sie ze mozesz robic co dwa dni testy i patrzeć czy ciemnieje kreseczka jak nie masz jak narazie iść na bete , ja tez możliwości nie miałam i tak robiłam co dwa dni ;p
-
Paulka89 może tak źle nie bedzie. Ja tak czy siak mam mieć pobierana krew pod kątem tego TSH i od razu pobierzemy też na beta hcg. Także myślę że w pn załatwimy już wszystko za jednym razem. Katharnia dziękuję bardzo. Ja również trzymam za Ciebie kciuki mocno. Za was dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 16:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam. U mnie dzisiaj taka piękna pogoda że aż chce się żyć normalnie opalać się można:D
Test owu ten elektroniczny nadal negatywny ale zrobiłam o 11 ten zwykły i wyszedł pozytywny i w końcu nie wiem kiedy ta owulacja...I czy ten pecherzyk nie będzie już przerosniety
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
U mnie nic nowego się nie dzieje, śmiem przypuszczać, że nic z tego w tym cyklu, ale jakoś mnie to nie załamuje nawet, bo za 1,5 tyg zabieg
Mazia89 a zamierzasz pojsc na monitoring sprawdzic co z tą owulką?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:U mnie nic nowego się nie dzieje, śmiem przypuszczać, że nic z tego w tym cyklu, ale jakoś mnie to nie załamuje nawet, bo za 1,5 tyg zabieg
Mazia89 a zamierzasz pojsc na monitoring sprawdzic co z tą owulką?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne