X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • *Julia* Ekspertka

Wysłany: 22 września, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Zobaczę co jutro rano się pokaże, akurat mam popołudniówki więc może jakiś dzień skocze od rana 😊
    Aaa, widać cień 🥹 trzymam kciuki 🤞

Gosia98765 lubi tę wiadomość

12.24 biochem 😞
    06.25 9t/11t 💔
  • OvuFriend

Wysłany: 22 września, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Użytkowniczki,

Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.

Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.

Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.

Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.

Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙

Zespół OvuFriend

• Gosia98765 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzyłam test, jakiś cień kreski widać. Nie wiem czy na zdjęciu to jest widoczne , ciężko mi to uchwycić. Brzuch mnie pobolewa jak na @, temp ciała 37.3 . @ powinien być jutro, mam nadzieję, że w końcu się doczekam ✊️

https://zapodaj.net/plik-pIX61hURqu

• Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od przedwczoraj codziennie mnie boli podbrzusze.Wczoraj było mi nie dobrze i czułam rozciąganie macicy po prawej stronie a dziś chwilę pulsowało.Chyba już sobie wmawiam że mogę być w ciąży.

Wysłany: 23 września, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska94 wrote:
    Od przedwczoraj codziennie mnie boli podbrzusze.Wczoraj było mi nie dobrze i czułam rozciąganie macicy po prawej stronie a dziś chwilę pulsowało.Chyba już sobie wmawiam że mogę być w ciąży.

A ile masz dpo?

• Atomówka Ekspertka

Wysłany: 23 września, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Powtórzyłam test, jakiś cień kreski widać. Nie wiem czy na zdjęciu to jest widoczne , ciężko mi to uchwycić. Brzuch mnie pobolewa jak na @, temp ciała 37.3 . @ powinien być jutro, mam nadzieję, że w końcu się doczekam ✊️

Faktycznie widać cień, trzymam kciuki 🍀
    Ja bym już pewnie na betę leciała

27 lata k
    29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
    12.2022 - prawidłowa ciąża
    08.2023- zdrowa księżniczka <3

starania o rodzeństwo - od 11.2025

Wysłany: 23 września, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atomówka wrote:
    Faktycznie widać cień, trzymam kciuki 🍀
    Ja bym już pewnie na betę leciała

Zaraz zaczynam zmianę na popo, a od rana dzisiaj już bym nie zdążyła.... jutro powtórzę pinkiem i zobacze czy ciemnieje, jutro bedzie 14dpo wedlug apki, 25.09 @... Siedzę w aucie pobolewa mnie podbrzusze I mdli...

• Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    A ile masz dpo?
    Mam 25 dzień cyklu a okres się spodziewam gdzieś tak za tydzień najpóźniej

• Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja czekam na @, a coś mnie nawiedzić nie chce. Odstawiłam dupka 2 dni temu i czekam. Luteina na mnie kiedyś w ogóle nie zadziałała. Dostałam @ nawet nie odstawiając jej po 4 dniach zażywania, więc zdziwko, że duphaston jednak działa. Już by mogła przyjść, bo chce zacząć nowy cykl... Już mnie bolał brzuch jak na okres, ale przestał, piersi nie bolą już nic od paru dni, tak jak zawsze na dzień przed @, a jej nie ma 🤷 no ale może to i dobrze, bo mam codzienny maraton 10h w pracy i padam na twarz 😬

• CzekającNaNumer2 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam jutro wizytę u ginekologa w klinice - ale to będzie mój 4dc. Myślę czy iść jutro, czy przełożyć ją na jakieś 9dc by już coś było widać? Co byście zrobiły?

202107055365.png

2-6 dc Lametta 1x2.5mg
    9 dc 30.08 I monitoring pęcherzyk 15mm
    12 dc 02.09 II monitoring pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    15 dc 06.09 III monitoring - owulacja potwierdzona
    14 dpo 17.09 - test negatywny
  • *Julia* Ekspertka

Wysłany: 23 września, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:

O już zdążyłam napisać do Ciebie na innym wątku 😜 czego chcesz się w końcu doczekać? widać cień! Może implantacja była później :)

12.24 biochem 😞
    06.25 9t/11t 💔

Wysłany: 23 września, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Julia* wrote:
    O już zdążyłam napisać do Ciebie na innym wątku 😜 czego chcesz się w końcu doczekać? widać cień! Może implantacja była później :)

Dzięki Kochana za pamięć 🥰 czekam aż zobacze dwie wyraźne krechy 😂 wróciłam właśnie z pracy i ledwo to przeżyłam, ból podbrzusza, kłucie lewego jajnika, mdlosci i momentami robiło mi się słabo. Jutro testowania ciąg dalszy, na szczęście testów mam dużo 😂🙈

*Julia* lubi tę wiadomość

• Atomówka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Dzięki Kochana za pamięć 🥰 czekam aż zobacze dwie wyraźne krechy 😂 wróciłam właśnie z pracy i ledwo to przeżyłam, ból podbrzusza, kłucie lewego jajnika, mdlosci i momentami robiło mi się słabo. Jutro testowania ciąg dalszy, na szczęście testów mam dużo 😂🙈
    Czekamy na zdjęcie ☺️

27 lata k
    29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
    12.2022 - prawidłowa ciąża
    08.2023- zdrowa księżniczka <3

starania o rodzeństwo - od 11.2025

Wysłany: Dzisiaj, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atomówka wrote:
    Czekamy na zdjęcie ☺️

Melduję znowu jakiś cień, może owulacja była pozniej niż apka pokazuje 🧐

https://zapodaj.net/plik-ALyZpLPppj

‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ