STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriend -
Powtórzyłam test, jakiś cień kreski widać. Nie wiem czy na zdjęciu to jest widoczne , ciężko mi to uchwycić. Brzuch mnie pobolewa jak na @, temp ciała 37.3 . @ powinien być jutro, mam nadzieję, że w końcu się doczekam ✊️
https://zapodaj.net/plik-pIX61hURqu -
Gosia98765 wrote:Powtórzyłam test, jakiś cień kreski widać. Nie wiem czy na zdjęciu to jest widoczne , ciężko mi to uchwycić. Brzuch mnie pobolewa jak na @, temp ciała 37.3 . @ powinien być jutro, mam nadzieję, że w końcu się doczekam ✊️
https://zapodaj.net/plik-pIX61hURqu
Ja bym już pewnie na betę leciałaGosia98765 lubi tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 11.2025 -
Atomówka wrote:Faktycznie widać cień, trzymam kciuki 🍀
Ja bym już pewnie na betę leciała
Zaraz zaczynam zmianę na popo, a od rana dzisiaj już bym nie zdążyła.... jutro powtórzę pinkiem i zobacze czy ciemnieje, jutro bedzie 14dpo wedlug apki, 25.09 @... Siedzę w aucie pobolewa mnie podbrzusze I mdli... -
Hej dziewczyny, ja czekam na @, a coś mnie nawiedzić nie chce. Odstawiłam dupka 2 dni temu i czekam. Luteina na mnie kiedyś w ogóle nie zadziałała. Dostałam @ nawet nie odstawiając jej po 4 dniach zażywania, więc zdziwko, że duphaston jednak działa. Już by mogła przyjść, bo chce zacząć nowy cykl... Już mnie bolał brzuch jak na okres, ale przestał, piersi nie bolą już nic od paru dni, tak jak zawsze na dzień przed @, a jej nie ma 🤷 no ale może to i dobrze, bo mam codzienny maraton 10h w pracy i padam na twarz 😬
-
Mam jutro wizytę u ginekologa w klinice - ale to będzie mój 4dc. Myślę czy iść jutro, czy przełożyć ją na jakieś 9dc by już coś było widać? Co byście zrobiły? -
Gosia98765 wrote:Powtórzyłam test, jakiś cień kreski widać. Nie wiem czy na zdjęciu to jest widoczne , ciężko mi to uchwycić. Brzuch mnie pobolewa jak na @, temp ciała 37.3 . @ powinien być jutro, mam nadzieję, że w końcu się doczekam ✊️
https://zapodaj.net/plik-pIX61hURqu
O już zdążyłam napisać do Ciebie na innym wątku 😜 czego chcesz się w końcu doczekać? widać cień! Może implantacja była późniejGosia98765 lubi tę wiadomość
12.24 biochem 😞
06.25 9t/11t 💔 -
*Julia* wrote:O już zdążyłam napisać do Ciebie na innym wątku 😜 czego chcesz się w końcu doczekać? widać cień! Może implantacja była później
Dzięki Kochana za pamięć 🥰 czekam aż zobacze dwie wyraźne krechy 😂 wróciłam właśnie z pracy i ledwo to przeżyłam, ból podbrzusza, kłucie lewego jajnika, mdlosci i momentami robiło mi się słabo. Jutro testowania ciąg dalszy, na szczęście testów mam dużo 😂🙈*Julia* lubi tę wiadomość
-
Gosia98765 wrote:Dzięki Kochana za pamięć 🥰 czekam aż zobacze dwie wyraźne krechy 😂 wróciłam właśnie z pracy i ledwo to przeżyłam, ból podbrzusza, kłucie lewego jajnika, mdlosci i momentami robiło mi się słabo. Jutro testowania ciąg dalszy, na szczęście testów mam dużo 😂🙈27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 11.2025 -