STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim! Jeśli tu jesteście to oznacza że nie udało wam się zajść w ciążę w tym cyklu, tak jak mi! Proponuję wzajemne wsparcie w tym nowym początku ❤️
OrkiszowaSowa, Ananabanana, Marzycielka94, Powder, karasol, Świeżynka97, Agathere lubią tę wiadomość
-
Hej Sandra! Dołączam się do grona staraczek planujących poród w 2026. Planowaną owulację mam mieć między 24 a 28 kwietnia, więc niestety na grudniowy 'prezent' nie mam co liczyć, ale nie poddajemy się - działamy dalej! A jak to wygląda u Ciebie? Oby najbliższy cykl okazał się dla nas owocnyWiek: 32 lata
Syn - maj 2024
Pierwsza miesiączka po porodzie: styczeń 2025
Starania o drugiego malucha rozpoczęte! 💪
Wciąż kp 🤱🏻 -
Hej dziewczyny! Dołączam do Was. Ja walczę z manią testowania, mimo, że dopiero 20 dzień cyklu (zwykle trwa 30 dni). Miałyście może sytuację, że test pokazywał cień cienia po kilku godzinach? 2 różne testy i to samo, delikatna różowa kreska po czasie podanym w instrukcji.
-
Hej! Znalazłam to forum po drugim cyklu nie udanym. Mimo, że to początek i „nie mam się czym przejmować” i tak przykro, szczególnie, że dziś dostałam okres, którego miałam nie dostać, bo wszystko wskazywało na to, że się udało.
Ale 2026 musi być nasz!❤️ -
cherivalkyrie wrote:Hej dziewczyny! Dołączam do Was. Ja walczę z manią testowania, mimo, że dopiero 20 dzień cyklu (zwykle trwa 30 dni). Miałyście może sytuację, że test pokazywał cień cienia po kilku godzinach? 2 różne testy i to samo, delikatna różowa kreska po czasie podanym w instrukcji.
-
Ola9896 wrote:Hej! Znalazłam to forum po drugim cyklu nie udanym. Mimo, że to początek i „nie mam się czym przejmować” i tak przykro, szczególnie, że dziś dostałam okres, którego miałam nie dostać, bo wszystko wskazywało na to, że się udało.
Ale 2026 musi być nasz!❤️ -
I ja tutaj przycupnę. Mi gdyby się jakimś cudem udało w tym cyklu to i tak poród wypadałby na początek stycznia ☺️ ale nie jestem taką optymistką, oby skończyło się na 2026 a nie 2027 czy dalej..
BangBang, Bergamotka94, OrkiszowaSowa, Marzycielka94, Nikolala lubią tę wiadomość
Starania na luzie od 01.2022r.
Starania mega na poważnie od 01.2024r.
🙋🏻♀️ 27 lat
PCOS, IO 😬
Stymulacja Lametta ❌
Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
TSH: 3.83 ulU/ml
🙋🏼 30 lat
Budowa, ilość, ruchliwość ✅
Morfologia: 6% 💪🏻✅
Nosi się to pragnienie jak kamień pod skórą. Nie widać go, ale boli przy każdym kroku.
To tęsknota do kogoś, kto jeszcze nie ma imienia, ale już ma miejsce w sercu, w ramionach, w życiu.
Każdy miesiąc to nowa nadzieja,
i nowe rozczarowanie, które milknie w poduszce.
A mimo to serce nadal szepcze:
‘Jeszcze poczekam. Raz jeszcze.’ -
Hej dziewczyny, dołączam do Was. Co prawda jeszcze nie przyszła miesiączka, ale testy są białe więc obstawiam, że nic z tego.
Zaraz będę mieć rok starań i duży roller coaster miesiączkowy.
Team #rodzew2026. 🥰🙂
💁♀️30 💁♂️31 🐈🐈⬛
× niedoczynność tarczycy
💊Letrox 75
Cykle- 27-34 -
Hejka! Moim pierwszym postem na forum dołączam do grona #rodzew2026 (mam nadzieję 😁)
Na razie oficjalnie sie „nie staramy” bo planujemy zacząć za jakieś 3 miesiące, ale ja i tak co miesiąc mam nadzieję, że to już. Na razie 4 dc, zobaczymy jak będzie w tym miesiącu 😊 Od 12 lat mam zdiagnozowany PCOS, więc obawiam się że nie będzie tak łatwo, ale zobaczymy 🤞💪Alo3s, Marza lubią tę wiadomość
👩🏼❤️👨🏻 ’95 & ’94
🐱 ’19
Ona: PCOS
💊Omega
💊Ovarin: inizytol, kwas foliowy, Wit. D, Wit B6 i B12, chrom, selen, kwas pantotenowy
💊Niepokalanek
💊Wit. D
🔜 zioła ojca Sroki -
My też długo zbieraliśmy się do tego starania się „na poważnie”. Przedtem dużo rozmawialiśmy, ustalaliśmy, który miesiąc będzie okej żeby zgrać to z pracą itp. Wtedy myślałam, że to jest takie „chwila moment”, przecież to nic skomplikowanego, tyle ludzi ma dzieci, więc i my możemy. Ale jak widać to nie takie hop siup i od razu się nie uda.
A fakt, że jestem typem zadaniowca i we wszystko angażuje się na 100% nie pomaga w porażce, na którą nie ma się do końca wpływu
Ale mimo to rok 2026 brzmi bardzo dobrze 😄Bergamotka94, Karolaaa95, Julinka lubią tę wiadomość
-
Ola9896 wrote:My też długo zbieraliśmy się do tego starania się „na poważnie”. Przedtem dużo rozmawialiśmy, ustalaliśmy, który miesiąc będzie okej żeby zgrać to z pracą itp. Wtedy myślałam, że to jest takie „chwila moment”, przecież to nic skomplikowanego, tyle ludzi ma dzieci, więc i my możemy. Ale jak widać to nie takie hop siup i od razu się nie uda.
A fakt, że jestem typem zadaniowca i we wszystko angażuje się na 100% nie pomaga w porażce, na którą nie ma się do końca wpływu
Ale mimo to rok 2026 brzmi bardzo dobrze 😄
Ja też tu przycupnę i ja też celowałam w odpowiednią część roku bo myślałam że to się szybciej uda 🫠 mija 4 miesiąc, choć tak naprawdę drugi miesiąc starań na poważnie, przebadałam się na prawie wszystkie strony i teraz świruje w drugą stronę, że to jednak będzie trwało długo
Na ten cykl też się nie nastawiam więc tak jak zakładałam że urodzę w 2025… to już chyba nie urodzę jednak
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
Kwasy Omega 3 BioCardine
Prenacaps Multi 1, Wit. D
4cs 📌🍀
27.05 (13 dpo) - bHCG 118, progesteron 35
29.05 - bHCG 302, progesteron 39
2.06 - bHCG 1546, progesteron 26
💫team #rodzew2026 🪄 -
Hej dziewczyny ! Ja również chętnie dołączę i życzę Nam, aby każda z nas tuliła już swojego bobasa w 2026 roku 🥹 któraś z Was wspomniała o 'typie zadaniowca' ja także taka jestem już tyle razy w głowie planowałam wszystko, który miesiąc kiedy najlepiej bo wtedy chrzciny wypadną w takim miesiącu itp zdecydowanie lubię aby wszystko było po mojemu, wszystko zaplanowane na tip top no i co? … życie zweryfikowało.. tyle się działo, że aktualnie cierpliwie czekam, aż los się do mnie uśmiechnie 🌷
Bergamotka94, OrkiszowaSowa, karasol lubią tę wiadomość
👩🏼 34 🧔🏻♂️ 37
cp i 2x cb 💔
💊 wit. B12, B6, wit. D, foliany, cholina, koenzym,
wit. K2, niepokalanek, magnez,
W trakcie diagnostyki
MUCHa ✅
Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
mutacja MTHFR A1298C,
Fragmentacja DNA 6% ✔️
Kir/kariotypy 🔜
HSG 🔜
🤞 Team #rodzew2026 🍀 -
Piret wrote:Hej dziewczyny ! Ja również chętnie dołączę i życzę Nam, aby każda z nas tuliła już swojego bobasa w 2026 roku 🥹 któraś z Was wspomniała o 'typie zadaniowca' ja także taka jestem już tyle razy w głowie planowałam wszystko, który miesiąc kiedy najlepiej bo wtedy chrzciny wypadną w takim miesiącu itp zdecydowanie lubię aby wszystko było po mojemu, wszystko zaplanowane na tip top no i co? … życie zweryfikowało.. tyle się działo, że aktualnie cierpliwie czekam, aż los się do mnie uśmiechnie 🌷
Bergamotka94, OrkiszowaSowa, Nikolala, karasol, MoniaB lubią tę wiadomość
-
Sandra18070! wrote:Ja wam powiem, że ja byłam po prostu pewna że uda mi się w pierwszym miesiącu, a tu szok 😂 już planowałam jak wszystkim powiem o mojej ciąży, no ale niestety narazie nic i świruje
Nikolala lubi tę wiadomość
-
Ola9896 wrote:Ja już miałam zaplanowane, że rodzicom powiem w majówkę, a siostrze zamówię koszulkę z tą informacją. Teraz wydaje się to zabawne, ale jak już jesteś po tej owulacji i niby masz „objawy” to świrujesz i prawie to wszystko chcesz zamawiać, bo przecież masz objawy 😂