STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
CzekającNaNumer2 wrote:Pokażesz zdj?
Ile masz dpo?
No i mega się cieszę!
Naprawdę jakby to było to to jesteś przykładem że w labo się myląPaula-1407 lubi tę wiadomość
-
Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula-1407 wrote:Proszę powiedz że coś widzisz 🥹
Paula-1407 lubi tę wiadomość
-
Paula-1407 wrote:Jutro chce zrobić z porannego i zobaczymy
Daj znać. Ja dziś po wizycie 2cs. Za tydzień kontrol. Ale mówi że chyba znów z prawego będzie owulacja bo wyglada lepiej.
Jak nie będzie po 3-4 owulacjach ciąży to drożność i badanie nasienia.
Mowila mi bym a pracy drożność zrobiła, ale nie chce. Bo muszę do siebie przyjechać na zakład diagnostyki obrazowej, a nie chce by wiedzieli.
Spróbuję jak coś w innym szpitalu załatwić. -
CzekającNaNumer2 wrote:Daj znać. Ja dziś po wizycie 2cs. Za tydzień kontrol. Ale mówi że chyba znów z prawego będzie owulacja bo wyglada lepiej.
Jak nie będzie po 3-4 owulacjach ciąży to drożność i badanie nasienia.
Mowila mi bym a pracy drożność zrobiła, ale nie chce. Bo muszę do siebie przyjechać na zakład diagnostyki obrazowej, a nie chce by wiedzieli.
Spróbuję jak coś w innym szpitalu załatwić.
Też bym próbowała na twoim miejscu w innym po co mają wiedzieć... A to dobrze że mówisz że po 3-4 owulacjach trzeba zrobić drożnośćPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula-1407 wrote:Też bym próbowała na twoim miejscu w innym po co mają wiedzieć... A to dobrze że mówisz że po 3-4 owulacjach trzeba zrobić drożność
Może nie że trzeba, ale ona ma takie podejście. -
CzekającNaNumer2 wrote:Może nie że trzeba, ale ona ma takie podejście.
Ogólnie moja szwagierka miała drożność ,ale oni starali się prawie 5 lat i okazało się że ma zrosty i mówiła że to tak bolesny zabieg że nie chciałaby go powtarzać ,ale mam nadzieję że w twoim przypadku będzie bezbolesny ♥️ i wyjdzie wszytsko dobrze ♥️♥️Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Cześć dziewczyny chętnie do was dołączę 😘
Mam pytanko wczoraj na usg miałam pęcherzyk 23.9mm i endometrium 9.7mm i został mi podany zastrzyk. Czytałam na forum i dużo osób pisze , że jest to już za duży pęcherzyk 😓 jak myślicie cykl stratny? To moja pierwsza stymulacja owulacji. Będę wdzięczna za podpowiedź 🙂↕️😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września, 22:20
-
Paula-1407 wrote:Ogólnie moja szwagierka miała drożność ,ale oni starali się prawie 5 lat i okazało się że ma zrosty i mówiła że to tak bolesny zabieg że nie chciałaby go powtarzać ,ale mam nadzieję że w twoim przypadku będzie bezbolesny ♥️ i wyjdzie wszytsko dobrze ♥️♥️
Tzn ja jeszcze nie mam, bo mówię 3-4 owulacje. Ja dopiero mam 2cs. -
Agagax77 wrote:Cześć dziewczyny chętnie do was dołączę 😘
Mam pytanko wczoraj na usg miałam pęcherzyk 23.9mm i endometrium 9.7mm i został mi podany zastrzyk. Czytałam na forum i dużo osób pisze , że jest to już za duży pęcherzyk 😓 jak myślicie cykl stratny? To moja pierwsza stymulacja owulacji. Będę wdzięczna za podpowiedź 🙂↕️😪Agagax77 lubi tę wiadomość
-
Agagax77 wrote:Cześć dziewczyny chętnie do was dołączę 😘
Mam pytanko wczoraj na usg miałam pęcherzyk 23.9mm i endometrium 9.7mm i został mi podany zastrzyk. Czytałam na forum i dużo osób pisze , że jest to już za duży pęcherzyk 😓 jak myślicie cykl stratny? To moja pierwsza stymulacja owulacji. Będę wdzięczna za podpowiedź 🙂↕️😪Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula-1407 wrote:Ja miałam w tym cyklu 33 mm
I jak z porannego? -
CzekającNaNumer2 wrote:I jak z porannego?Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula-1407 wrote:Taki sam cień jak wczoraj ,poczekam jeszcze kilka dni zrobię innej firmy, powinno przez kilka dni ściemnieć ,a jak nie to i tak muszę się zapisać do gina bo coś jest wtedy nie tak
A może betę zrobisz? A nie masz innej firmy testu? -
CzekającNaNumer2 wrote:A może betę zrobisz? A nie masz innej firmy testu?Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷