X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • Paula-1407 Koleżanka

Wysłany: 20 września, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Ja dziś byłam na wizycie u nowego ginekologa - zaproponował luteinę na wywołanie miesiączki, a później mam brać aromek i w połowie cyklu kolejna wizyta. Mąż ma zrobić badanie nasienia.
    Na ten moment czuje się podbudowana i ciesze się, że lekarz mnie nie zbył.

Czy macie doświadczenie z tym aromkiem?

Też muszę iść na wywołanie dziś 34 DC a okresu dalej brak...

• CzekającNaNumer2 Ekspertka

Wysłany: 20 września, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Ja dziś byłam na wizycie u nowego ginekologa - zaproponował luteinę na wywołanie miesiączki, a później mam brać aromek i w połowie cyklu kolejna wizyta. Mąż ma zrobić badanie nasienia.
    Na ten moment czuje się podbudowana i ciesze się, że lekarz mnie nie zbył.

Czy macie doświadczenie z tym aromkiem?

To jest to samo co Lametta, tylko inna nazwa handlowa. Ogólnie substancja czynna letrozol. Ja na Lameccie z córką w 2cs w ciążę zaszłam. 1cs - owulacja brak ciąży.
    Brałam 5cs CLO i nawet owulacji nie było, dodawala mi do tego menopur też nic.

stokroteczka25 lubi tę wiadomość

202107055365.png

2-6 dc Lametta 1x2.5mg
    9 dc 30.08 I monitoring pęcherzyk 15mm
    12 dc 02.09 II monitoring pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    15 dc 06.09 III monitoring - owulacja potwierdzona
    14 dpo 17.09 - test negatywny
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: 21 września, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu no i oczywiście negatywny. To już nadziei na ten cykl nie ma. Odstawiam dupka i czekam na @. Ogólnie przez niego mam okropny PMS. Piersi to mnie tak bolą, że masakra. Twarz cała wysypana. Jestem zła jak osa. Myślałam, że to coś zwiasuje, ale jednak nie... Ja od jutro wracam do pracy, to będzie mnie tu mniej. Ale trzymam za Was kciuki dziewczyny i będę Was podczytywać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września, 08:33

• stokroteczka25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 września, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu no i oczywiście negatywny. To już nadziei na ten cykl nie ma. Odstawiam dupka i czekam na @. Ogólnie przez niego mam okropny PMS. Piersi to mnie tak bolą, że masakra. Twarz cała wysypana. Jestem zła jak osa. Myślałam, że to coś zwiasuje, ale jednak nie... Ja od jutro wracam do pracy, to będzie mnie tu mniej. Ale trzymam za Was kciuki dziewczyny i będę Was podczytywać.

🫂 trzymaj sie, przykro mi, że na tescie biel. Mam jadzieje, ze w kolejnym cyklu sie uda.

👩‍❤️‍👨 33&34
    ⏳ starania od 04.2025

PCOS

🔜 październik 2025 - aromek

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • CzekającNaNumer2 Ekspertka

Wysłany: 21 września, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:

Ja dziś zaczynam nowy cykl, właśnie dostałam @.

202107055365.png

2-6 dc Lametta 1x2.5mg
    9 dc 30.08 I monitoring pęcherzyk 15mm
    12 dc 02.09 II monitoring pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    15 dc 06.09 III monitoring - owulacja potwierdzona
    14 dpo 17.09 - test negatywny
  • Gosia98765 Przyjaciółka

Wysłany: 21 września, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dpo, biel na tescie...

Wysłany: 21 września, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie, mogę jutro zrobic clearblue ten cyfrowy? @ powinnam dostać 24-25.09

Wysłany: 21 września, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Jak myślicie, mogę jutro zrobic clearblue ten cyfrowy? @ powinnam dostać 24-25.09

A ile jesteś dni po owu?

👩‍❤️‍👨 33&34
    ⏳ starania od 04.2025

PCOS

Suple 💊

Wysłany: 21 września, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    A ile jesteś dni po owu?

Dzisiaj 11dpo 😊

• Pani Bocianowa Debiutantka

Wysłany: 21 września, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro/pojutrze owu. Proszę trzymać mocno kciuki

• Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 21 września, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy was też boli podbrzusze tydzień przed okresem?W tym miesiącu tak mam i w tamtym miesiącu też.

Wysłany: 21 września, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Dzisiaj 11dpo 😊

Mysle ze możesz testować, to juz bedzie 12dpo, wiec wynik powinien byc wiarygodny.

Trzymam kciuki i dawaj znac 🍀🤞

👩‍❤️‍👨 33&34
    ⏳ starania od 04.2025

PCOS

Suple 💊
  • Paula-1407 Koleżanka

Wysłany: 21 września, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki moje kochane ile wam najdłużej spóźniał się okres?
    Dziś 35 dc
    Spóźnia się 4 dni nie wiem kiedy iść na wywołanie jeśli nie przyjdzie sam

• Anett9300 Przyjaciółka

Wysłany: 22 września, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska94 wrote:
    Czy was też boli podbrzusze tydzień przed okresem?W tym miesiącu tak mam i w tamtym miesiącu też.

Tak. Ja mam właśnie tak co miesiąc. Chociaż w cyklu w którym zaszłam w ciążę też brzuch mnie bolał jak na okres chyba ze 2 tygodnie. Byłam pewna że to okres się zbliża. Dlatego teraz już nie sugeruję się tymi objawami

Wysłany: 22 września, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Tak. Ja mam właśnie tak co miesiąc. Chociaż w cyklu w którym zaszłam w ciążę też brzuch mnie bolał jak na okres chyba ze 2 tygodnie. Byłam pewna że to okres się zbliża. Dlatego teraz już nie sugeruję się tymi objawami

Ja tak samo, w tym cyklu tez mnie kluje jajnjk, czuje rozpieranie w macicy i delikatny ból miesiączkowy, ale przestałam sie tym sugerować. Juz odliczam dni do odstawienia luteiny bo chciałabym zaczac stymulację.

👩‍❤️‍👨 33&34
    ⏳ starania od 04.2025

PCOS

Suple 💊
  • Anett9300 Przyjaciółka

Wysłany: 22 września, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Ja tak samo, w tym cyklu tez mnie kluje jajnjk, czuje rozpieranie w macicy i delikatny ból miesiączkowy, ale przestałam sie tym sugerować. Juz odliczam dni do odstawienia luteiny bo chciałabym zaczac stymulację.

To wcale jeszcze nie musi być @ 😊 ja goniłam co chwila do łazienki bo myślałam że już @ a się okazało że ciąża. Niestety była pozamaciczna i szczerze to teraz tak sobie myślę czy nie były objawy złego zagnieżdżania się komórki bo dwa razy byłam już w ciąży (1 poroniłam) i nigdy nie miałam żadnych objawów okresowych. Po prostu nie czułam nic i tyle. Teraz mam schizy

• Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 22 września, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś się źle czułam.Było mi nie dobrze i jeszcze podbrzusze bolało ale wątpię żeby to była ciąża.Okres za tydzień.

Wysłany: 22 września, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-zLSnvv7zI5

Zrobiłam sobie teraz test z pink i jest cień. Nigdy mi się tak nie zdarzyło z tym testem, zawsze było tam biało. Rano robiłam Clearblue cyfrowy ale wynik byl brak ciąży, z tym że on jest mniej czuły... jutro rano powtarzam, trzymajcie kciuki ✊️🍀

Witynja, Piwoniaaa, *Julia* lubią tę wiadomość

Wysłany: 22 września, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    https://zapodaj.net/plik-zLSnvv7zI5

Zrobiłam sobie teraz test z pink i jest cień. Nigdy mi się tak nie zdarzyło z tym testem, zawsze było tam biało. Rano robiłam Clearblue cyfrowy ale wynik byl brak ciąży, z tym że on jest mniej czuły... jutro rano powtarzam, trzymajcie kciuki ✊️🍀

Widać kreseczkę 😍 trzymam mocno kciuki, planujesz isc na bete?

👩‍❤️‍👨 33&34
    ⏳ starania od 04.2025

PCOS

Suple 💊

Wysłany: 22 września, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Widać kreseczkę 😍 trzymam mocno kciuki, planujesz isc na bete?

Zobaczę co jutro rano się pokaże, akurat mam popołudniówki więc może jakiś dzień skocze od rana 😊

stokroteczka25 lubi tę wiadomość

‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ