STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
stokroteczka25 wrote:Ja dziś byłam na wizycie u nowego ginekologa - zaproponował luteinę na wywołanie miesiączki, a później mam brać aromek i w połowie cyklu kolejna wizyta. Mąż ma zrobić badanie nasienia.
Na ten moment czuje się podbudowana i ciesze się, że lekarz mnie nie zbył.
Czy macie doświadczenie z tym aromkiem?
Też muszę iść na wywołanie dziś 34 DC a okresu dalej brak... -
stokroteczka25 wrote:Ja dziś byłam na wizycie u nowego ginekologa - zaproponował luteinę na wywołanie miesiączki, a później mam brać aromek i w połowie cyklu kolejna wizyta. Mąż ma zrobić badanie nasienia.
Na ten moment czuje się podbudowana i ciesze się, że lekarz mnie nie zbył.
Czy macie doświadczenie z tym aromkiem?
To jest to samo co Lametta, tylko inna nazwa handlowa. Ogólnie substancja czynna letrozol. Ja na Lameccie z córką w 2cs w ciążę zaszłam. 1cs - owulacja brak ciąży.
Brałam 5cs CLO i nawet owulacji nie było, dodawala mi do tego menopur też nic.stokroteczka25 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu no i oczywiście negatywny. To już nadziei na ten cykl nie ma. Odstawiam dupka i czekam na @. Ogólnie przez niego mam okropny PMS. Piersi to mnie tak bolą, że masakra. Twarz cała wysypana. Jestem zła jak osa. Myślałam, że to coś zwiasuje, ale jednak nie... Ja od jutro wracam do pracy, to będzie mnie tu mniej. Ale trzymam za Was kciuki dziewczyny i będę Was podczytywać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września, 08:33
-
Nutka15 wrote:Zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu no i oczywiście negatywny. To już nadziei na ten cykl nie ma. Odstawiam dupka i czekam na @. Ogólnie przez niego mam okropny PMS. Piersi to mnie tak bolą, że masakra. Twarz cała wysypana. Jestem zła jak osa. Myślałam, że to coś zwiasuje, ale jednak nie... Ja od jutro wracam do pracy, to będzie mnie tu mniej. Ale trzymam za Was kciuki dziewczyny i będę Was podczytywać.
🫂 trzymaj sie, przykro mi, że na tescie biel. Mam jadzieje, ze w kolejnym cyklu sie uda.👩❤️👨 33&34
⏳ starania od 04.2025
PCOS
🔜 październik 2025 - aromek
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Nutka15 wrote:Zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu no i oczywiście negatywny. To już nadziei na ten cykl nie ma. Odstawiam dupka i czekam na @. Ogólnie przez niego mam okropny PMS. Piersi to mnie tak bolą, że masakra. Twarz cała wysypana. Jestem zła jak osa. Myślałam, że to coś zwiasuje, ale jednak nie... Ja od jutro wracam do pracy, to będzie mnie tu mniej. Ale trzymam za Was kciuki dziewczyny i będę Was podczytywać.
Ja dziś zaczynam nowy cykl, właśnie dostałam @.
-
Gosia98765 wrote:Jak myślicie, mogę jutro zrobic clearblue ten cyfrowy? @ powinnam dostać 24-25.09
A ile jesteś dni po owu?👩❤️👨 33&34
⏳ starania od 04.2025
PCOS
Suple 💊
Gosia98765 wrote:Dzisiaj 11dpo 😊
Mysle ze możesz testować, to juz bedzie 12dpo, wiec wynik powinien byc wiarygodny.
Trzymam kciuki i dawaj znac 🍀🤞👩❤️👨 33&34
⏳ starania od 04.2025
PCOS
Suple 💊
Anuska94 wrote:Czy was też boli podbrzusze tydzień przed okresem?W tym miesiącu tak mam i w tamtym miesiącu też.
Tak. Ja mam właśnie tak co miesiąc. Chociaż w cyklu w którym zaszłam w ciążę też brzuch mnie bolał jak na okres chyba ze 2 tygodnie. Byłam pewna że to okres się zbliża. Dlatego teraz już nie sugeruję się tymi objawami -
Anett9300 wrote:Tak. Ja mam właśnie tak co miesiąc. Chociaż w cyklu w którym zaszłam w ciążę też brzuch mnie bolał jak na okres chyba ze 2 tygodnie. Byłam pewna że to okres się zbliża. Dlatego teraz już nie sugeruję się tymi objawami
Ja tak samo, w tym cyklu tez mnie kluje jajnjk, czuje rozpieranie w macicy i delikatny ból miesiączkowy, ale przestałam sie tym sugerować. Juz odliczam dni do odstawienia luteiny bo chciałabym zaczac stymulację.
👩❤️👨 33&34
⏳ starania od 04.2025
PCOS
Suple 💊
stokroteczka25 wrote:Ja tak samo, w tym cyklu tez mnie kluje jajnjk, czuje rozpieranie w macicy i delikatny ból miesiączkowy, ale przestałam sie tym sugerować. Juz odliczam dni do odstawienia luteiny bo chciałabym zaczac stymulację.
To wcale jeszcze nie musi być @ 😊 ja goniłam co chwila do łazienki bo myślałam że już @ a się okazało że ciąża. Niestety była pozamaciczna i szczerze to teraz tak sobie myślę czy nie były objawy złego zagnieżdżania się komórki bo dwa razy byłam już w ciąży (1 poroniłam) i nigdy nie miałam żadnych objawów okresowych. Po prostu nie czułam nic i tyle. Teraz mam schizy -
https://zapodaj.net/plik-zLSnvv7zI5
Zrobiłam sobie teraz test z pink i jest cień. Nigdy mi się tak nie zdarzyło z tym testem, zawsze było tam biało. Rano robiłam Clearblue cyfrowy ale wynik byl brak ciąży, z tym że on jest mniej czuły... jutro rano powtarzam, trzymajcie kciuki ✊️🍀Witynja, Piwoniaaa, *Julia* lubią tę wiadomość
-
Gosia98765 wrote:https://zapodaj.net/plik-zLSnvv7zI5
Zrobiłam sobie teraz test z pink i jest cień. Nigdy mi się tak nie zdarzyło z tym testem, zawsze było tam biało. Rano robiłam Clearblue cyfrowy ale wynik byl brak ciąży, z tym że on jest mniej czuły... jutro rano powtarzam, trzymajcie kciuki ✊️🍀
Widać kreseczkę 😍 trzymam mocno kciuki, planujesz isc na bete?👩❤️👨 33&34
⏳ starania od 04.2025
PCOS
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D