X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • stokroteczka25 Autorytet

Wysłany: 26 października, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój... zrobilam 4 testy i wszystkie białe... ogladalam je pod każdym kątem i światłem

Zastanawiam sie, co moglo sie zadziac, ze jednego dnia dość wyraźne cienie a kolejnego biel

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • Paula-1407 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Dajcie spokój... zrobilam 4 testy i wszystkie białe... ogladalam je pod każdym kątem i światłem

Zastanawiam sie, co moglo sie zadziac, ze jednego dnia dość wyraźne cienie a kolejnego biel

Jejku przytulam mocno 🫂🫂 ,może to rzeczywiście był jakiś chwilowy biochem..,albo jeszcze zastrzyk ? Nie mam pojęcia naprawdę ... Bardzo mi przykro

Afirmuje nas w kolejnym cyklu 🩷🩷

stokroteczka25 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
    Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
    08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
    09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
    10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
    11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
  • Eliora Autorytet

Wysłany: 26 października, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:

trzymaj się!

stokroteczka25 lubi tę wiadomość

preg.png

👩 30 lat (PCOS, IO)
    👨 37 lat
    🌼 Córka – 4 lata

💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
    💊 Lametta + Ovitrelle

🩵 CS1: owulacja potwierdzona – brak efektu

🩷 CS2:
     • 10 dpo (14.10) – β-hCG: 10.75
     • 12 dpo (16.10) – β-hCG: 63.65
     • 14 dpo (18.10) – β-hCG: 208.56
     • 16 dpo (20.10) – β-hCG: 405.09
     • 18 dpo (22.10) – β-hCG: 730.15
     • 20 dpo (24.10) – β-hCG: 1374.21
     • 24 dpo (28.10) – β-hCG: 6412.54 🌟
     • 29.10 – pęcherzyk ciążowy 11 mm, żółtkowy 4 mm 💛

📅 I prenatalne: 17.12.2025 🤍

Psalm 62,6
    „Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
    bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
  • Dzeza2023 Znajoma

Wysłany: 26 października, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:

A w którym dniu jestes po owu?

👩🏻32
    Niedoczynność tarczycy (unormowana przez leki)
    IO (badania pod kontrolą - na ten moment brak IO)
    🤵🏻37

25.10 Beta 498 ♥️
    28.10 beta 1901 ♥️

Starania o pierwsze bobo rozpoczęte 08/25🩷🩵
  • Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:

A sprawdzając czy zastrzyk się wypłukał też używałaś facelle albo easy home?
    Może te złapały jeszcze zastrzyk.
    Ale i tak jak jeszcze trzymam kciuki. Może coś się pojawi jutro na facelle. Czekam na wieści.

▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳

Wysłany: 26 października, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    A sprawdzając czy zastrzyk się wypłukał też używałaś facelle albo easy home?
    Może te złapały jeszcze zastrzyk.
    Ale i tak jak jeszcze trzymam kciuki. Może coś się pojawi jutro na facelle. Czekam na wieści.

Zastrzyk ostatni raz byl widoczny w czwartek bo sprawdzałam pozniej codziennie tymi testami easy home

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊
  • Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cię rozumiem stokroteczka... Ja miałam 2 fałszywie pozytywne testy w czerwcu... W dzień ojca je zrobiłam... Jeszcze dałam te testy mężowi jako prezent... Jakie było zdziwienie jak na drugi dzień nic, a nic... To był najgorszy zawód naszych starań... Ale mi się jakoś nie chce wierzyć, że tobie wyszły 2 z innej firmy pozytywne i że to czegoś nie zwiasuje. Musiał to być albo zastrzyk, albo nie wiem biochemiczna? Mega to dziwnie... Ale poczekaj na spokojnie do jutra, zrób tego facelle, nawet 2 i będziesz wiedzieć wtedy na 100 procent. Nie załamuj się jeszcze kochana 😘 ja dalej wierzę, że coś u Ciebie się kroi 😘

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Zastrzyk ostatni raz byl widoczny w czwartek bo sprawdzałam pozniej codziennie tymi testami easy home
    No tym bardziej ja stwierdzam, że to nie zastrzyk... Musi/musiało być coś na rzeczy. Trzymam kciuki za jutro. Jestem myślami z tobą ❤️
    Ewentualnie może beta? To by już ci dało pewność na 100 procent. Musisz pomyśleć co zrobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października, 19:14

Wysłany: 26 października, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    No tym bardziej ja stwierdzam, że to nie zastrzyk... Musi/musiało być coś na rzeczy. Trzymam kciuki za jutro. Jestem myślami z tobą ❤️
    Ewentualnie może beta? To by już ci dało pewność na 100 procent. Musisz pomyśleć co zrobić.

Akurat mam tydzien w pracy na poranna zmianę i musialabym sie z kimś zamienic, zeby isc na bete. Zrobie jutro test po pracy i wtedy zadecyduje co dalej. Jeśli bedzie jakikolwiek cien to we wtorek pojde na bete, ale wątpię...

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊

Wysłany: 26 października, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzeza2023 wrote:
    A w którym dniu jestes po owu?

10/11dpo

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊

Wysłany: 26 października, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z całego serca dziekuje za wsparcie 🩷❤️ jesteście kochane. Nie załamuje sie, owszem, wczoraj sie nakrecilam, tym bardziej ze od dwoch dni boli mnie podbrzusze i uwierzylam, ze cos tam sie dzieje. Wczoraj wieczorem sprawdzałam termin porodu 🙈 rozczarowanie jest ogromne, ale chce wierzyc ze moze wylapalam biochema, zawsze to daje nadzieje na kolejne cykle. Nastawiam sie pozytywnie na kolejną stymulację, ciesze sie, ze mąż pojdzie na badanie nasienia i mam nadzieje ze do konca roku nam sie uda

Witynja, Nutka15, Paula-1407 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊
  • Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Dziewczyny z całego serca dziekuje za wsparcie 🩷❤️ jesteście kochane. Nie załamuje sie, owszem, wczoraj sie nakrecilam, tym bardziej ze od dwoch dni boli mnie podbrzusze i uwierzylam, ze cos tam sie dzieje. Wczoraj wieczorem sprawdzałam termin porodu 🙈 rozczarowanie jest ogromne, ale chce wierzyc ze moze wylapalam biochema, zawsze to daje nadzieje na kolejne cykle. Nastawiam sie pozytywnie na kolejną stymulację, ciesze sie, ze mąż pojdzie na badanie nasienia i mam nadzieje ze do konca roku nam sie uda

Jeszcze nie spisuj tego cyklu na straty kochana ❤️ czekamy na jutro. A jak nic nie wyjdzie, to ciśniemy dalej💪 W końcu się nam wszystkim uda ❤️

• Pani Bocianowa Przyjaciółka

Wysłany: 26 października, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 7 dpo i już wariuję od czekania 🙄 dzisiaj miałam małą brązową plamkę na bieliźnie, przespałam pół dnia do 15 i wczoraj miałam kłucia jakby szyjki? czy jajników i zawroty głowy. Aż takie przeszywające że musiałam powiedzieć „ała” 😁 pewnie za wcześnie na objawy, to tylko moje świrowanie, ale już najchętniej bym zatestowała. Siedzę i czytam, już mi się w głowie przewraca od tego 😤 nie znoszę drugiej połowy cyklu.

Claire 👩‍👦 lubi tę wiadomość

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie zamówiłam globulki feminum pregna 🙈 już się chwytam wszystkiego... Powiedziałam sobie, że jeśli w listopadzie nie wyjdzie, to w grudniu odpuszczam ten jeden cykl. Chyba usunę nawet aplikacje z kalendarzykiem, żeby nie zerkać co chwilę, nie użyje testów owu i zrobię przerwę tutaj. Nie chce sobie psuć świąt nieudanymi staraniami, nie chce o tym myśleć w ten piękny czas. Dodatkowo jeszcze ma wyjść tak, że pare dni przed wigilia mam miec okres. Więc byłaby albo wielka radość, albo wielki smutek. Wolę po prostu nastawić się na okres wtedy, a nie na dwie kreski i fajnie przeżyć święta. A w styczniu wracam do gry i szukam miejsca na badanie drożności. Więc to mój ostatni cykl przed tą przerwą. Mam nadzieję, że do niej nie dojdzie 😅

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Ja jestem w 7 dpo i już wariuję od czekania 🙄 dzisiaj miałam małą brązową plamkę na bieliźnie, przespałam pół dnia do 15 i wczoraj miałam kłucia jakby szyjki? czy jajników i zawroty głowy. Aż takie przeszywające że musiałam powiedzieć „ała” 😁 pewnie za wcześnie na objawy, to tylko moje świrowanie, ale już najchętniej bym zatestowała. Siedzę i czytam, już mi się w głowie przewraca od tego 😤 nie znoszę drugiej połowy cyklu.

Oj tam plamka dobrze zwiastuje ❤️ może te wszystkie objawy, to zagnieżdżenie ❤️ trzymam kciuki 🤞 a ile już się staracie ?

Wysłany: 26 października, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Oj tam plamka dobrze zwiastuje ❤️ może te wszystkie objawy, to zagnieżdżenie ❤️ trzymam kciuki 🤞 a ile już się staracie ?

Od czerwca, więc w sumie to 4 cykl jeśli dobrze liczę. W tym miesiącu byłam w dzień owulacji na USG u giny i zobaczyła płyn w zatoce Douglasa, więc na 100% się odbyła. Chciałabym bardzo żeby tym razem się udało i chciałabym już coś wiedzieć 🥹

Nutka - polecono mi też taki suplement Ovarin, też ma inozytol w składzie i „podobno działa cuda”, kończę już opakowanie, zobaczymy czy będą te cuda 😄

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 26 października, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Od czerwca, więc w sumie to 4 cykl jeśli dobrze liczę. W tym miesiącu byłam w dzień owulacji na USG u giny i zobaczyła płyn w zatoce Douglasa, więc na 100% się odbyła. Chciałabym bardzo żeby tym razem się udało i chciałabym już coś wiedzieć 🥹

Nutka - polecono mi też taki suplement Ovarin, też ma inozytol w składzie i „podobno działa cuda”, kończę już opakowanie, zobaczymy czy będą te cuda 😄
    To trzymam kciuki i czekamy na twoje testowanie 😘

Wiesz co ja ovarinu biorę już chyba 3 opakowanie 😅 więc efektów u mnie brak niestety, no ale dalej go męczę 😅 ale też ostatni cykl chyba. W grudniu robię przerwę od wszystkiego.

Wysłany: 26 października, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:

Kiedy planujesz testowac? Trzymam kciuki 🍀🤞 to mogło byc plamienie implantacyjne

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊

Wysłany: 26 października, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Kiedy planujesz testowac? Trzymam kciuki 🍀🤞 to mogło byc plamienie implantacyjne

Właśnie nie wiem czy taka jedna kropka wielkości 2mm to mogło być to, ale oby 😅 właśnie nie wiem w sumie kiedy powinnam, niby chciałabym już ale wiem że jest za wcześnie. Obiecałam sobie że nie zrobię już testu przed dniem spodziewanej @ ale same wiecie jak jest 🙄😂
    Mam wrażenie znów ze wmawiam sobie objawy jak zwykle i trochę mnie to załamuje bo podejrzewam że znów czeka mnie rozczarowanie za te 10 dni.

Nutka - Tobie też tak śmierdzą te tabletki, że aż cofa jak się wyjmie z opakowania? 🤣 a widzisz jakąś w ogóle zmianę odkąd bierzesz ten Ovarin ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października, 23:30

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: 27 października, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:

Nutka - Tobie też tak śmierdzą te tabletki, że aż cofa jak się wyjmie z opakowania? 🤣 a widzisz jakąś w ogóle zmianę odkąd bierzesz ten Ovarin ?

No śmierdzą te tabletki 😅 ale ja już biorę tyle tego, że garść połykam na razu i do widzenia 🤣
    No widzę taka, że miałam owulację nawet koło 20dc, w teraz od 2 cykli miałam 16dc. No i miałam bardzo mocne migreny z aurą, że po prostu zmiatały mnie z planszy i mam teraz któryś miesiąc spokój. Ale nie wiem czy to na to wypłynęło, czy niepokalanek, którego też brałam.

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ