staraczki urodzone w lutym- łączmy się
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:hej
co słychać?? ja padam na nos po pracy. Dzisiaj lekki obiadek jajko z kalafiorem wieczorem troche na stepperze pochodze żeby rozładować napięcie
Miłego popołudnia laski
o prosze jak aktywnie ja chuda teraz jak patyk przy zazywaniu metforminy, ale jak zacznie sie stymulacja - pewnie spuchne jak balon hehe -
nick nieaktualnyHej hej ale miałam dziś kocioł cały dzień spotkań od rana do wieczora padam po prosu
Kłosia
ale pyszny obiadek aż ślinka cieknie ja dziś niby też brokuł i fasolka szparagowa ale na zimno bo od wczoraj i właściwie w biegu między jednym a drugim spotkaniem
Anna255
a ta stymulacja to na wszystkich tak działa czy to zależy od organizmu ?
chuda to ja byłam raz w życiu i to krótko po pierwszym porodzie wieszak do tego prawie przeźroczysty
a po drugim z kolei dwa lata gubiłam i w końcu i tak nie wróciłam do wagi wyjściowej.
Dobrej nocki dziewczyny melduję się jutro papatki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co kleo, mi sie wydaje, ze to zalezy od organizmu a mnie tak cycki bola od tygodnia, duze i nabrzmiale, wiec z jednej str szczupla, a z drugiej str duze cyce - nie zdziwie sie jak ktos za niedlugo zacznie mnie pytac o operacje powiekszenia biustu haha masakraaa... az z tego wszystkiego dzis rano robilam sobie oklad z zimnej wody, bo juz wytrzymac nie moglam moze dlatego, ze biore 2 opakowanie antykow pod rzad, bez przerwy na @... sama juz nie wiem. Co bys teraz chciala - chlopca czy dziewczynke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:45
-
nick nieaktualnyOj to Ci współczuję tego bólu piersi na samą myśl aż mnie bolą
No teraz do kompletu to córeczka będzie wierzę w to i wiem że marzenia się spełniają.
Kochana i Twoje się spełnią i każdej która marzy i myśli pozytywnie.
"ZAWSZE MASZ WPŁYW NA TO, O CZYM MYŚLISZ. WYKORZYSTAJ TO JESZCZE DZIŚ"
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata trzymam kciuki
A tak co słychać ?
Tak się cieszyłam na urlop a sir okazuje ze musze iść jutro do pracy na 8 godzin
Dzisiaj czuje takie ciągnięcie jakby w jajnika ch, w środę idę na cytologie oby wyszła dobra
Buziole