staraczki urodzone w lutym- łączmy się
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Zapowiada się ładny dzionek, jakie plany na niedzielę macie ?
do mnie dziś przyjeżdża siostra więc nie będę miała czasu za dużo rozmyślać
trzymajcie kciuki bo tempka znów podbiła a nie testowałam bo testy się skończyły ale dziś pewnie kupie i jutro kolejne podejście
Miłego dnia -
Hej staraczki
Ja wczoraj wróciłam znad morza nie ma jak sen w swoim łóżeczku my dzisiaj z musimy uzupełnić lodówkę bo mamy mmusztarde i wino.
Kleo ale Ty umiesz budować napięcie ! Ale trzymamy kciuki dalej jestem dobrej myśli
Czytałam gdzieś ze jak mierzymy temperaturę zawsze o 7 a np w sobotę o 10 to powinniśmy odjąć 0,1 za każdą godzinę. Prawda to ? A jak ja teraz mierzył am 7.30 a następny tydzień. Będę wstawać 4.30 ro co ? Mam sobie dodać coś ?
Milej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 08:06
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:Hej staraczki
Ja wczoraj wróciłam znad morza nie ma jak sen w swoim łóżeczku my dzisiaj z musimy uzupełnić lodówkę bo mamy mmusztarde i wino.
Kleo ale Ty umiesz budować napięcie ! Ale trzymamy kciuki dalej jestem dobrej myśli
Czytałam gdzieś ze jak mierzymy temperaturę zawsze o 7 a np w sobotę o 10 to powinniśmy odjąć 0,1 za każdą godzinę. Prawda to ? A jak ja teraz mierzył am 7.30 a następny tydzień. Będę wstawać 4.30 ro co ? Mam sobie dodać coś ?
Milej niedzieli
Ja zawsze mierzę ok 6 i też gdzieś czytałam o tym dodawaniu i odejmowaniu ale czytałam też gdzieś indziej że nie koniecznie trzeba to robić po prostu sprawdzić czy temperatury poprzednie i następne są podobne a jeśli jest duża różnica to zaznaczyć jako temperaturę zakłóconą i to wystarczy
a jeśli chodzi o budowanie to trochę muszę bo jak mnie cały dzień nie będzie to zapomnicie o mnie a tak to trochę chociaż będziesz pamiętała że taka ja dalej czekam -
Na naszym forum ruch ze nie wiadomo gdzie odpowiadać
Jak wam minęła niedziela ?
U mnie kopiec kreta na deser malz poszedł z kolega na piwo a ja książkę czytam.
Jutro już trzeba wrócić do pracy niestety urlop urlop i juz koniec.
A co myślicie o l4 w ciazy ? Wiadomo ze jak ciaza zagrożona coś się dzieje to bezapelacyjnie. A w innych pprzypadkach ? -
nick nieaktualnyKleo, ja tez cos tam widze, ale ja juz mialam kilka podobnych testow, ze jak patyczek przesiaknal, ze tak to nazwe po imieniu "moczem" haha to pojawiala sie taka niby wymyslona, niby widoczna kreska cienia cienia... dlatego potem przy kolejnych testach juz sie nie nakrecalam ale kto wie, czy u Ciebie owulka byla w wyznaczonym dniu przez ovufriend czy moze np w 19 dc, ktoz to wie ale tempka jest super i narazie nie spada, co dobrze wrozy, czekamy, moze jeszcze wyjda 2 kreseczki. Mam nadzieje, ze nie jestes z tych przypadkow, ze testy nie wychodza, a beta wyjdzie pozytywna hehe bo bedzie dodatkowy stres. Czekamy zatem na rozwoj sytuacji
u mnie po calym dniu duchoty, wieczorem nawet zagrzmialo i spadl przelotny deszczyk
moze w przyszlym tyg juz sie odezwa z kliniki, jak nie zgram terminow, kto wie czy nas z rzadowki nie wywala, a tyle bylo starania no ale wszystkiego nie da sie przeskoczyc...
glowa mnie boli, moze na zmiane pogody, ale nie chce brac tabletek, no i cholera znow najadlam sie slodyczy i znow cos mnie zaczyna wysypywac, jaki czlowiek jest glupi, ze ze czegos nie moze, a to robi... bledne kolo, doslownie
Kłosia, mi sie w ta korekcje tempki nigdy nie chcialo bawic, wiec sobie dawalam ignoruj temperature, albo wcale nie wpisywalam w dany dzien a co hehe apropo L4, mi sie wydaje, ze kobieta w ciazy jest na tyle stanem odmiennym, ze jak kobieta ma chec, moze zawsze powiedziec, ze sie zle czuje i dostac zwolnienie
no wlasnie jeszcze nie jadlam kopca kreta, ale niedawno zrobilam sernik na zimno z owocami... pycha byl
dobrej nocki, ps no gdzie inne dziewczyny z lutego, na innych watkach sie pochowaly pewnie nasz dopiero malymi kroczkami sie rozkrecaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:13
-
nick nieaktualny
-
Ania jeśli chodzi o kopiec kreta to bardzo słodki i bananowy trochę jest z tym włączenia ale efekt końcowy jest warty tej całej zabawy.
Mam nadzieje ze uda wam się zgrać na jakiś termin żeby się za rządowe udało
U nas popadasz trochę ale zrobiło się jeszcze cieplej niż było. Teraz szybka kolacja i spać wiem wiem nie ładnie jeść na noc ale tak jakoś wyszło dzisiaj.
Milej nocy dziewczyny -
nick nieaktualnyhejka, czytalam jak dziewczyny pisaly o tabletkach na uspokojenie przy IVF, chyba sobie kupie te tabletki, nazywaja sie Kalms, moze pomoga nigdy czegos takiego nie bralam na uspokojenie, ale natlok mysli o tym wzystkim strasznie mnie dreczy
milego dnia kochane, dzis sie chyba nie bedziemy opalac, deszcz wisi w powietrzu
kiedys zrobie sobie ten kopiec kretaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:21
-
Hwj dziewczyny
U nas od rana deszcz teraz trochę słońce ale tak duszno ze pewnie będzie padac jeszcze :<
Ja juz po pracy i zaraz się wybieram na zakupy z zona mojego brata
Kleo i jak tam ? Cienie ?
Pozdrawiam was serdecznie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć moje kochane staraczki cieszę się bardzo i dziękuję że cieszycie się razem ze mną
Wysyłam wam całe garści wirusków i oczywiście wierzę że że zarazicie się z prędkością światła
Dziś rano oczywiście też powtórzyłam test mało tego zrobiłam dwa jeden bobo co wczoraj i drugi amil by przekonać się czy będzie widać na każdym, i widać
Miłego dnia ja dziś jestem trochę zabiegana ale wpadnę wieczorkiem :*Martoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kleo2426 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c46152cf74b.jpg
Hej robiłam po 16.00 chyba się udało2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18