staraczki urodzone w lutym- łączmy się
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja ostatnio bardzo rzadko zaglądam, czasu brak, a do tego jak na złość awarie kompa albo neta na zmianę.
Beata najlepsze życzenia z okazji rocznicy oby następna była już w większym gronie
Ja się wczoraj zaczęłam kłuć i czekam co będzie dalej -
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:hejka dziewczyny ja zaabsorbowana IVF, dzis juz bedzie 7 dzien stymulacji, jajniki zaczynaja mocniej kluc, jutro mam wizyte, zobaczymy czy cos uroslo...
Pozdrawiam was i zycze milego dnia Buziaki :*
EV Witamy serdecznie opowiedz coś o sobie
-
No to witamy w naszych skromnych progach
Ale skwar jeszcze jest a ja na nocke do pracy pocieszam się tym że jeszcze tylko dwie i weekend.
Byłam się pytać o wyniki cytologii ale jeszcze nie ma... ostatnio czekałam niecałe 2 tygodnie a teraz stwierdziła że mam przyjść 4 tygodnie od badania. No cóż. ☺ -
nick nieaktualnyEv wrote:Urodziłam się 21 lutego i mam 23 lata, od miesiąca z haczykiem jestem szczęśliwą mężatką i to nasz pierwszy cykl starań o maleństwo
to ty ryby czy wodnik? hehe bo rozne sa horoskopy
gratulacje na nowej drodze zycia
dziewczyny, jutro dam znac jak tam na wizycie, dobrze ze z rana mam jechac, bo taki skwar bedzie, ze masakra
klosia kciukam za cytologie, mi by sie tez przydala, zwykle robilam co pol roku bo mam nadzerke, ale ostatnio to 1,5 roku temu. Tez sie martwie jak tam, bo ja albo gr II albo gr III, wiecznie jakis stan zapalny, nadzerke mam juz dobre 10 lat, lekarze nie chca wymrozic, poki nie rodzilam, no i tak to sie ciagnie za mna, a globulki niestety sprawy nie zalatwiaja.
dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:11
-
Anna255 wrote:to ty ryby czy wodnik? hehe bo rozne sa horoskopy
gratulacje na nowej drodze zycia
dziewczyny, jutro dam znac jak tam na wizycie, dobrze ze z rana mam jechac, bo taki skwar bedzie, ze masakra
klosia kciukam za cytologie, mi by sie tez przydala, zwykle robilam co pol roku bo mam nadzerke, ale ostatnio to 1,5 roku temu. Tez sie martwie jak tam, bo ja albo gr II albo gr III, wiecznie jakis stan zapalny, nadzerke mam juz dobre 10 lat, lekarze nie chca wymrozic, poki nie rodzilam, no i tak to sie ciagnie za mna, a globulki niestety sprawy nie zalatwiaja.
dobrej nocy
Milego dnia dziewczyny !Anna255 lubi tę wiadomość
-
Hejka laseczki dopiero się kładę wróciłam z pracy poszłam pobiegać wyszłam jeszcze z Lili na spacer i jeszcze prysznic a teraz padam na nos.
Aniu czekam na informacje od Ciebie kiepsko masz z ta nadzerka oby się udało w tym miesiącu .!!
Odbiegające od tematu moja mama miała na imię Ania moja przyjaciółka a zarazem bratowa tez ma na imię Ania i tak mi się dobrze osoby z tym imieniem kojarzą Jak będę miała córeczkę to napewno na drugie imię dostanie Anna
Miłego dnia kochaneAnna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny - porazka jakas, nic nie uroslo, a dzis juz 8 dzien stymulacji, nadal mam sie stymulowac, pod koniec zwiekszyla mi na 2 dni przed wizyta dawke, ale watpie czy cos urosnie, dzis juz 12 dc. Masakra jakas, mam dola i plakac mi sie chce, nie mam na nic ochoty, nastepna wizyta w srode