Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagisia wrote:Dziewczyny wybaczcie muszę się wygadać.
Ostatnio pisałyście,że macie dość słuchania o wyluzowaniu itp. A ja powiem szczerze,że zniosę już każdy tekst. Mój dziadek zawsze mi mówił,że chciałby się doczekać prawnuka przed śmiercią. Zawsze się śmiałam,że on nas wszystkich przeżyje. Kondyche miał lepszą niż ja Dwa miesiące temu, tuż przed moim ślubem zdiagnozowali u niego raka. Rozwija się w tak expresowym tempie,że nawet chemi mu nie dali. Dziś modle się cały czas by chociaż zdążył usłyszeć,że będzie miał tego prawnuka. To naprawde ciężkie. Jakiś czas temu moja bliska koleżanka powiedziała,że na pewno przez to,że bralam tabletki anty mogę być bezpłodna. To zabolało najbardziej. Żadne teksty o wyluzowaniu itp. Ja mogę poczekać,robić badania... Ale mój dziadek nie poczeka. to straszne. Nie wiem co robić i dziś dopadł mnie kryzys. Na 4.05 wypada mi @. Trzymajcie kciuki by nie przyszla i bym mogła oznajmić mu dobrą wiadomość.
Wygadałam się w końcu. Lżej od razu. Dziękuje za wszelkie wsparcie i przepraszam,że padło na Was. Po słowach tej mojej koleżanki boje się kogokolwiek poradzić o coś...redmann lubi tę wiadomość
-
Kate4 wrote:doskonale Cie rozumiem i zgadzam sie z tym, ze nie da sie wyluzować przy staraniach. A jesli chodzi o dziadka to u nas tez w marcu zmarła babcia M, która też nie mogła już doczekac sie dziecka u nas i w marcu zaszłam w ciąże i słyszałam że czasami ktoś musi odejść żeby mógł przyjść ktoś nowy, ja w tą symbolike wierze:)
być może... ale wolałabym się jeszcze nie żegnać -
Kate4 wrote:Hej:) nie wytrzymałam do piatku i poszłam dzis na wizyte:) nie uwierzycie!!! bede miała bliźniaki:) !!!! są płodziki po 3,5 mm i serduszka, ciąża dwukosmówkowa bede płakać ze szczęścia:)
Kate gratulacje, super wiadomość
Trzymam kciuki !!!!
Kate4 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Minnie, nawet tak nie mów, nawet tak nie myśl! Na pewno wszystko będzie dobrze! Może był jakiś błąd w urządzeniach (albo z lekarzem ), ale na pewno doczekacie się zdrowego dzidziusia już za 9 miesięcy Wszystko jest w porządku, MUSI być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 20:44
-
No dziewczyny mały gigncik nam rośnie dzidzia o 3 dni wiekszy niz wg terminu. A serduszko bije 152 uderzenia! Kolejna wizyta 23 maja wtedy bedzie usg genetyczne. Cudowny widok juz malenki czlowieczek mi sie rozwija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 20:58
Zambia, Ola_45, redmann, Bajkaanna, tysiaa93, Kokardka44, Kate4, violett lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:11
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
6x IUI - nieudane
1x IVF :
Pobrano 9 pęcherzyków - 6 dojrzałych - 3 zaplodnione.
2 zarodki ❄️❄️
1 Transfer - 5t.💔