Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zambia wrote:Minnie nic sie nie martw. Na pewno dzidzia jest młodsza niż wychodzi z OM!
Kiedy masz kolejne usg ?
Nie wytrzymam do 12 maja, poszukam innego lekarza i chcę zrobić USG tak w 7 tygodniu. Generalnie mam deprechę i już stwierdziłam, że chyba nic z tego nie wyjdzie - pęcherzyk był całkiem spory, a w środku nic, mało optymistyczny widok taka czarna dziura lekarka też nie wyliczyła mi orientacyjnie wieku ciąży, nie zmierzyła zarodka, ogólnie nic nie powiedziała - tylko że póki nie widzi człowieczka, to nie powie czy wszystko będzie dobrze, bo nie wie. Jak dopytałam, czy to źle wygląda, to stwierdziła że niby w normie jak na ten moment - tylko że "ten moment" to jedynie moje wyliczenia na bazie ostatniej OM. Zero pytań o moje wątpliwości, nic. Jakaś taka mało zaopiekowana się poczułam
Bacha - jak test, spowiadaj się!
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
Cześć dziewczyny 30 kwietnia mam już wizytę u nowej pani ginekolog bo jak w 39 dniu cyklu byłam u pani czopik to po usg stwierdziła że nie wie czy to ciąża czy nie kasuje tylko kasę za badania i nic więcej a jak wcześniej wam pisałam kiedyś mieszkam w Niemczech i półka jedna tu przyjmuje ale koleżanka mi zrobiła termin do Niemki bo coś nie tak staram się o dziecko już 4 prawie lata bo posiadam 2 córki ale mam parcie na syna ze może się uda JUZ NIE WIEM Co mam myśleć
-
Kate gratuluję kochana bliźniaków... Woow po prostu, rewelacyjne wiadomości
Minnie ty się nie przejmuj i nie stresuj tylko idź do innego lekarza żeby zbadał cie
Hashija super zdjęcie... Ojoj mały bąbelek juz rośnie ale wam zazdroszczę noo
Ja idę w wtorek do lekarza i zobaczymy co mi tam powie czy są jakieś pęcherzyki itp ehh liczę ze ten miesiąc jest mój chociaż czasami mam chwile zawahania ze nigdy się nie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:25
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jednak nie mam się czym chwalić ;(
Test wyszedł negatywny
Dalej jest mi gorąco, dalej mam od czasu do czasu pobolewania brzucha jak na @.
Wczoraj zauważyłam że moje piersi znacznie się powiększyły. W okolicach brodawek pojawiły się żyłki, których nigdy wcześniej nie miałam.
Szyjka macicy dalej wysoko.
Ja to mam, ale chyba ciążę umysłową. -
Hmmm objawy obiecujące są koChana, a dopóki okres nie przyszła to jest nadzieja... Mimo tego testu, bo z nimi to różnie bywa w końcu i tak trzymam nadal kciuki za ciebie i czuje ze jeszcze cieszyć się będziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:40
-
Bacha zrób test Beta HCG. najpewniejszy!!! Możesz mieć za mało hormonu w moczu i zwykły test tego nie wykryje. A wyniki z Bety najcześciej są na drugi dzień. Nie załamuj się!!!
Dziewczyny miałyście tak,że po owulacji bolał Was brzuch? Mam tak od kilku dni. Zupełnie jakbym zaraz miała mieć @. Ale do 4 maja daleko...Hashija lubi tę wiadomość
-
Bacha wstawaj, chcę usłyszeć dobre wiadomosci
Kate wow,gratuluje i zazdroszcze u mojego w rodzinie też jest dużo bliźniaków wiec ja mam cichutką nadzieję że jak już to może.....
Minnie szuraj do innego lekarza,wiem co przeżywasz-ja w pierwszej ciąży też chodziłam do Pani doktor do której nie pójdę nigdy więcej, wiek emerytalny i wierzenie że USG się robi 3 razy w ciąży, mimo że chciałam to mi nie zrobiła tylko na samym początku zbadała mnie i na "wyczucie" powiedziała że wszystko w porządku i że jakiś 6/7 tydzień i następna wizyta za 4 tyg, akurat dzień przed wizytą następną zaczelam plamić i pojechałam na ostry dyżur-tam po zrobieniu USG Pan doktor powiedział że nie ma czego ratować bo to puste jajo płodowe, Życzę ci z całego serca zdrowej fasolki i na pewno wszystko będzie dobrze, ale jeśli nie czujesz się dobrze przy swojej Pani doktor to ją zmień, to szczególny czas i masz prawo wymagać opieki na poziomie.
Kasandra- to lecimy tak samo . Ja tez termin @ na 20 maja
Kate4, redmann lubią tę wiadomość
Andzia -
Bacha dopóki @ nie przyszla nie załamuj się!!!! Wiesz jak to jest z testami.. Ja znam 2 osoby które miały okres normalnie,testy negatywne tylko non stop spać im się chciało i dopiero tydzień po @ test im wyszedł pozytywny.. Także na spokojnie kochana
-
Bacha jest taki program TLC i tak jest "ciąża z zaskoczenia". Czasem trafie na odcinek i oglądam. Kiedyś była kobieta,co z objawów podejrzewała,że jest w ciąży. zrobiła test i negatyw. @ miała normalnie. Myślała,że tyje bo jadła fast foody. W końcu dostała strasznych bóli i zawieźli ją do szpitala. Okazało się,że rodzi. Wyszło,że test robiła w 3 m-cu. Także sama widzisz,że one się mylą zrób beta i będziesz mieć pewność. Tam rzadko są pomyłki
-
agisia wrote:Bacha zrób test Beta HCG. najpewniejszy!!! Możesz mieć za mało hormonu w moczu i zwykły test tego nie wykryje. A wyniki z Bety najcześciej są na drugi dzień. Nie załamuj się!!!
Dziewczyny miałyście tak,że po owulacji bolał Was brzuch? Mam tak od kilku dni. Zupełnie jakbym zaraz miała mieć @. Ale do 4 maja daleko...
Agisia ja mam podobne wrażenie, ze jakbym miała takie pobolewanie, jakby coś takiego dziwnego ale nie chce sobie niczego wmawiać, wiadomo, ze każdy cykl jest inny i nasze ciało może nas oszukiwać.
Mi jeszcze pryszcze wyskoczyły, śmieszne bardzo, bo nie pamiętam kiedy je ostatnio miałam...2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Bacha głowa do góry!!!!2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Bajkaanna wrote:Agisia ja mam podobne wrażenie, ze jakbym miała takie pobolewanie, jakby coś takiego dziwnego ale nie chce sobie niczego wmawiać, wiadomo, ze każdy cykl jest inny i nasze ciało może nas oszukiwać.
Mi jeszcze pryszcze wyskoczyły, śmieszne bardzo, bo nie pamiętam kiedy je ostatnio miałam...
No ja chodzę od kilku dni z bólami. do tego latam co chwilę do wc bo przy pełnym pęcherzu dopiero mnie boli. Ja to się bardziej martwię by to nie było nic złego