Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! O której Wy zaczynacie masową produkcję postów? :o
Ania, cześć! Powodzenia w staraniach, powiedz nam coś o sobie
Tysiaa, Bajkaanna, Agisia, trzymam kciuki, żeby to jednak nie była @
Marjotka, a gdzie jedziecie na urlop, jeśli mogę wiedzieć? Trzymam za Was kciuki w takim razie
Napisałabym więcej, ale jakoś nie mam ochoty gadać Dziwne, bo humor mi dopisuje… W każdym razie dbajcie o siebieBajkaanna lubi tę wiadomość
-
redmann w sumie urlop nie urlop
Ja w srode jadę do Polski, do rodzinnego miasta.
14 maja dołączy mój mąż(bo teraz jeszcze pracuje)
i posiedzimy do końca maja w Polsce, u rodzinki...
W sumie długo juz nie byliśmy.. w styczniu tylko na 3 dni nam sie udało... a tak nadłuzej to od wrzesniaredmann lubi tę wiadomość
-
Agisia ja to bym chciała żeby wynaleźli takie urządzenie które od razu powie co jest przyczyną bezowocnych starań.
Głowa do góry. Trzymam kciuki żeby się udało. W końcu któraś z nas musi złamać złą passę aby znowu zawitały na forum tylko dobre wiadomości. -
Ja jutro idę też na pobranie krwi aby zobaczyć jak po tych dwóch cyklach brania euthyroxa mam teraz poziom TSH, zastanawiam się też, jeśli mi np. spadł ładnie to mam go nadal brać czy już nieBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka44 wrote:Ja jutro idę też na pobranie krwi aby zobaczyć jak po tych dwóch cyklach brania euthyroxa mam teraz poziom TSH, zastanawiam się też, jeśli mi np. spadł ładnie to mam go nadal brać czy już nie
-
bacha8709 wrote:Agisia ja to bym chciała żeby wynaleźli takie urządzenie które od razu powie co jest przyczyną bezowocnych starań.
Głowa do góry. Trzymam kciuki żeby się udało. W końcu któraś z nas musi złamać złą passę aby znowu zawitały na forum tylko dobre wiadomości.
Tobie również życzę tego samego. Daj znać jak wyniki! -
Powinnaś brać bo tsh spada tak po 3 miesiącach... Z tego co mi mówiono...
Kokardka44 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
redmann wrote:Dziewczyny! O której Wy zaczynacie masową produkcję postów? :o
Ania, cześć! Powodzenia w staraniach, powiedz nam coś o sobie
Tysiaa, Bajkaanna, Agisia, trzymam kciuki, żeby to jednak nie była @
Marjotka, a gdzie jedziecie na urlop, jeśli mogę wiedzieć? Trzymam za Was kciuki w takim razie
Napisałabym więcej, ale jakoś nie mam ochoty gadać Dziwne, bo humor mi dopisuje… W każdym razie dbajcie o siebie
oj co tu o mnie hmmm... jestem makijażystką i stylistką paznokci, od niedawna tak naprawdę żyje w spokoju, mnóstwo spraw na głowie , od grudnia mieszkam w wymarzonym moim własnym M, od 2 lat mężatka i od 2 miesięcy staramy się o dziecko
Moja dawka Euthyroxu to 25 i 50. Od pon. do czwartku biorę 25, piątek i weekend biorę 50, tak ustaliła moja endo, żeby tyg. była taka sama dawka.redmann lubi tę wiadomość
-
Hashija wrote:A tak wogole dzis mija 2 lata od naszych zareczyn.
Moze to infantylne ale my takie rocznice pamietamy i z czuloscia wspominamy
Wszystkiego najlepszego z okazji tych dwóch zaręczynowych lateklotta.89, Hashija lubią tę wiadomość
-
U nas to przedstawia sie tak 27 kwietnia - zareczyny, 6 maja - rocznica bycia razem, 17 maja- rocznica slubu. Potem imieniny synka 21.05, urodziny brata 23.05., dzien mamy i mozna swietwowac przez caly miesiac
lotta.89, bacha8709, tysiaa93, Bajkaanna, redmann lubią tę wiadomość
-
chyba przestalam wierzyc w nature
moja kolezanka zaszła w ciążę podczas @. tzn nie wiem jak mozna uprawiac seks podczas @ ale oni to zrobili.... i im sie udalo! az ginekolog w szoku...
chyba od dzisiaj zaczynam uprawiac seks nie tylko w dni plodneredmann lubi tę wiadomość
Kasandra