Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
starająca się15 wrote:Kochane,odebrałam dzisiaj wyniki badań w 3 dniu cyklu:
TSH 0,9675
Estradiol 29.00
FSH 5.06
LH 2.57
Prolaktyna 9.36
Proszę Was o interpretację
TSH masz idealne dla staraczek powinno być od 1 do 1,5
na reszcie niestety się nie znamHashija lubi tę wiadomość
-
Hmm ja trochę przy tym cyklu jestem zrezygnowana ze nie wyjdzie, juz mojemu tez mówiłam żeby odpuścić. Ale tym razem on się uparł ze próbujemy dalej i żeby na monitoring pójść i zobaczyć co wyjdzie. Sama jestem ciekawa przed jutrem bo to nowa pani ginekolog moja także zobaczymy... Liczę ze nie usłysze ze to za wcześnie za mało się staracie Poczekajcie kolejne pół roku bo oszaleje.. Nie lubię się z czymś tak bawić i jak nie wychodzi hihihihi
-
Kate4 wrote:Hash a Ty nadal nierzesz euthyrox? ja dzis badałam tarczyce 1,3 mam a dawka leku to 50 i raz w tyg. 75 i zastanawiam sie czy tak zostawić?
No musze brac caly czas i so konca życia na hashimoto nie maja lekarstwa a to wykancza moja tarczyce. Nie bardzo rozumiem czemu ma sluzyc ten jeden dzien z wieksza dawka... dziwne to. -
Też się tak Doti łudzę.
Ja nie wiem dlaczego nam sie nie udaje.
Powtórzyłam badania hormonów.
Boje się że mi nie pękają pęcherzyki, potem martwię się że to może być wina mojego M i jego nasienia.
Dopóki nie zrobimy badań nic nie bede wiedzieć.
J -
Hej. Jestem tu nowa i mam pytanko od pol roku staram sie o maleństwo i nic a w tym miesiącu dzieje ie cos dziwnego. Po owu mam obrzęk i bolące brodawki, nigdy w sklepie nie robilo mi sie slabo a teraz tak sie dzieje i odczowam bol w podbrzuszu jak przed @ ale to za wczesnie. Jak myslicie moge miec nadzieje ze teraz mi sie udalo zajsc w ciaze??
-
niecierpliwa_92 wrote:Hej. Jestem tu nowa i mam pytanko od pol roku staram sie o maleństwo i nic a w tym miesiącu dzieje ie cos dziwnego. Po owu mam obrzęk i bolące brodawki, nigdy w sklepie nie robilo mi sie slabo a teraz tak sie dzieje i odczowam bol w podbrzuszu jak przed @ ale to za wczesnie. Jak myslicie moge miec nadzieje ze teraz mi sie udalo zajsc w ciaze??
redmann, myshka84 lubią tę wiadomość
-
NiecierpliwA a który to dc? Wiesz mogą być to i.objawy ciąży a może być przemęczeniw organizmu i nie ukrywajmy tez nasza podświadomośc płata figle... Bo uwierz ze ha od 2 cykli jestem w ciąży po objawach... Dlatego tak ciężko jest określić co objaw a co same sobie wmawiamy
-
niecierpliwa_92 wrote:Hej. Jestem tu nowa i mam pytanko od pol roku staram sie o maleństwo i nic a w tym miesiącu dzieje ie cos dziwnego. Po owu mam obrzęk i bolące brodawki, nigdy w sklepie nie robilo mi sie slabo a teraz tak sie dzieje i odczowam bol w podbrzuszu jak przed @ ale to za wczesnie. Jak myslicie moge miec nadzieje ze teraz mi sie udalo zajsc w ciaze??
Witaj. A na kiedy masz termin @? -
Niecierpliwa musisz jednak uzbroić się w cierpliwość i spokojnie zaczekać na @.
Mnie też wydawało się że jestem w ciąży już co najmniej 2 razy. Jak się potem okazało byłam w ciąży umysłowej i sama doszukiwałam u siebie różnych objawów.
Wszystkie sygnały przypisywałam ciąży i wiem, że podświadomość płata nam czasem figle.
Bądż dobrej myśli!!! -
Mam wrażenie, że minęły lata świetlne, odkąd tu ostatnio byłam
Dzisiaj mam ekstremalnie nieszczęśliwy dzień - najpierw mój korepetytor odszedł, później czekałam ponad 2 godziny u dentysty, żeby na fotelu siedzieć dosłownie 5 minut. Jak poszłam do sklepu, to hot dogów ani zapiekanek nie było, kanapek nie mogą podgrzać, wody nie było już do kupienia, no to może chociaż bilety? Gdzie tam, skończyły się :< Taksówka nie może dojechać, spać mi się chce jak diabli… No a przecież trzeba jeszcze pracować dzisiaj :’)
Ach, musiałam to wyrzucić.
Hashija, gdzie tam infantylne! W takim razie życzę Wam jak najdłuższego życia razem i jak najwięcej dzieciaczków
Aniabbb, nie przejmuj się tym, co piszą w internecie! Przecież połowa z tego to kłamstwa albo dopisana filozofia. Wytrzymasz na pewno, wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki
Bacha, a bety jutro byś nie mogła zrobić?
Ola, super, że wszystko jest w porządku! Trzymam kciuki za zdrowego dzidziusia.
Też mam dzisiaj ochotę na hamburgera, kurczę, i to też takiego nie z sieciówki
Agisia, a może to jednak ciąża? Będzie dobrze, trzymaj się ciepło do tego 8.05
Doti, ja to wszystko komentuję w notatkach, a potem wklejam do odpowiedzi, więc tym sposobem komentuję wszystko, co mogę jakoś skomentować
Nowa ginekolog to powiew świeżości i może przyniesie Wam szczęście
Niecierpliwa, nadzieję można mieć zawsze Zrób test albo idź na betę, skąd my możemy wiedzieć?
Dziewczyny, jak długo trzeba się starać, żeby lekarz nie zlinczował za chęć monitorowania cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:16
Hashija lubi tę wiadomość
-
Redmann ale czy jest sens robić betę skoro mam @?
Co prawa brzuch nie boli tak jak zawsze, @ powoli dobiega końca, a przyszła w sobotę (ja zazwyczaj mam @ 4-5 dni) i skrzepów jest na prawdę nie wiele w porównaniu do tego co miałam choćby nawet miesiąc temu. -
bacha8709 wrote:Niecierpliwa musisz jednak uzbroić się w cierpliwość i spokojnie zaczekać na @.
Mnie też wydawało się że jestem w ciąży już co najmniej 2 razy. Jak się potem okazało byłam w ciąży umysłowej i sama doszukiwałam u siebie różnych objawów.
Wszystkie sygnały przypisywałam ciąży i wiem, że podświadomość płata nam czasem figle.
Bądż dobrej myśli!!! -
nick nieaktualnyWitam,
dzisiaj mam masakrę, kryzys straszny. Nie dość, że dzień do D... to jeszcze nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test. Wynik jak zwykle czyli jedna kreska a druga jest, ale widzę ją tylko ja Oczywiście boli mnie wszystko, mam mdłości, zawroty głowy i inne wpojone objawy. Na dodatek to drugi dzień gdzie przespałam mierzenie temperatury i już się wkurzam, że mój wykres nie jest tak idealny jakbym chciała i boję się, że nie zauważę spadku przed @ albo ewentualnego wzrostu...
Przepraszam, wiem, że jęczę ale już mi trochę lepiej jak to z siebie wyrzuciłam...