Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wrote:Tysia to mój zaręczynowy pierścionek
Bacha przesyłam fluidki, napatrz się na zdjęcie, jak kaszpirovski będę promieniować energią
myszka trzymam kciuki.
Jusio jak tam u Ciebie?
Emilanka - ja też nie lubię z mężem się rozstawać : ale po tym chyba najłatwiej poznać kochających się ludzi
A tak swoją drogą to ja mam taki sam tyle że bez lokatora w środku
A co u mnie... Hmmm... No to tak pokolei
Jestem 7 dpo, a owulka mi sie przesunęła o tydzień więc @ będzie najwcześniej w niedzielę więc jeszcze trochę czekania przede mną
No i jeszcze czekamy na to badanie nasienia, a to też za tydzień dopiero Bo wcześniej nie dostaliśmy urlopu zeby się tam wybrać
Aaaa no i najważniejsze, jeszcze się nie poddałam i dalej ćwiczę z Mel B, ale już postępy są bo zakwasy już mi nie dokuczają Chociaż tyleHashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Bacha ide w 13dc. Ale to nie jakoś specjalnie monitoring,bo mój gin powiedział,że trzeba znaleźć przyczyne poronienia. Mam nadzieję,że to progesteron. Dostanę tabletki,mogę nawet leżeć całą ciąże. Ważne by znów nie usłyszeć,że straciłam. 21 maj pierwsza wizyta w klinice. Do tego czasu będę mieć wyniki z fazy owulacyjnej. Progesteron to najmniejsze zło. Oby tym razem było już ok
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Nadziejkaa1 wrote:Jeju dziewczyny wymiotować zaczęłam..
Macie jakieś dobre sposoby żeby uspokoić mdłości?
Jussio - mi w tabelce możesz napisać, że ciąża.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Eee jestem dumna z mojego M dałam mu spokój i przestałam rozmawiać o badaniu nasienia. I sam idzie w czwartek albo piątek oddać nasienie do badania. Ehh musiał sam Dojrzeć do tak mądrej wiadomości... chociaż troszkę mi się humor poprawił.. I ja gdzieś za 1.5 tygodnia do gina na monitoring i oby czerwiec był szczęśliwy dla mnie
tysiaa93, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Emilanka, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków jeśli działają cuda, to tym lepiej.
ale ja i tak coś czuję, ze to jeszcze nie teraz. zwykła huśtawka przed okresem, i tyle.. niech tylko przyjdzie przyzwoicie, na czas, bo jak mi się pół dnia spóźni to znów będę sobie robić nadzieje
głupiutka ja.
Flp 4,6-7 -
Nadziejkaa1 wrote:Jeju dziewczyny wymiotować zaczęłam..
Macie jakieś dobre sposoby żeby uspokoić mdłości?
Jussio - mi w tabelce możesz napisać, że ciąża.
polecam herbate z wkrojonym korzeniem imbiru, w plasterki albo na tarce go wetrzeć.
tylko nie za dużo bo będzie ostre i też nie przełkniesz -
jussio wrote:Kochana brzuszek prześliczny
A tak swoją drogą to ja mam taki sam tyle że bez lokatora w środku
A co u mnie... Hmmm... No to tak pokolei
Jestem 7 dpo, a owulka mi sie przesunęła o tydzień więc @ będzie najwcześniej w niedzielę więc jeszcze trochę czekania przede mną
No i jeszcze czekamy na to badanie nasienia, a to też za tydzień dopiero Bo wcześniej nie dostaliśmy urlopu zeby się tam wybrać
Aaaa no i najważniejsze, jeszcze się nie poddałam i dalej ćwiczę z Mel B, ale już postępy są bo zakwasy już mi nie dokuczają Chociaż tyle
Jussio może nie będzie trzeba robić tych testów nasienia super że jesteś wytrwała w ćwiczeniach mi czasem brakowało zaciętości -
No ze mnie to też taki raczej leniuszek jeżeli chodzi o ćwiczenia ale maz mnie dzielnie wspiera i motywuje do tych ćwiczen
A jeśli chodzi o te badania to tak po cichutku też tak sobie myślę że fajnie by bylo jakbym mogła zadzwonić i odwołać wizyte z wiadomego powodu Ale na razie cichosza...Hashija lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:14
tysiaa93, Hashija lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Tala Ty juz po owulce?jak sytuacja u Ciebie?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :