Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie moja facet swteidzil ze musimy zmienic styl zycia skoro fasolki nie ma...
I tak od 3 dni mamy diete: duzo warzyw, zadnych fast- foodow, slodyczy itd
wiecej ruchu
fajnie by bylo jakby mozna bylo wyeliminowac stres bo tego najwiecej....
jeszcze 5 dni do usg... ten czas sie wlecze...
i jeszcze bol glowy mnie dopadl..
Kasandra -
Lotta, mi też się ciągnie jak jestem w trakcie tego całego oczekiwania na coś, ale jak teraz patrzę ile już minęło, to mnie to przeraża ! Zaraz będzie czas owulki, a dopiero co czekała na okres i wam marudziłam
kasandra88, my też zmieniliśmy jakiś czas temu tryb życia - co dwa dni gotuję i sporo się ruszamy. Kiepsko tylko z alkoholem, bo mieszkamy niedaleko centrum Warszawy co parę dni z kimś wychodzimy a to na piwo, a to na imprezę. No ale może to nie jest aż takie złe dla fasoli -
No to ja Wam teraz powiem tak mnie już ta głowa bolala że myślę- wezme ibuprom bo oszaleje, ale zaraz myśl lepiej nie bo może jednak i wygrzebałam testy z tamtego miesiąca pewna że i tak nic nie wyjdzie a tu... Druga blada kreseczka,powtórzyłam drugi innej firmy zaraz i tak samo blada krecha,głowa w momencie prawie mnie przestała boleć, siedzę teraz jak rażona gromem -ale jak? Jak to się stało -tyle cykli i tyle serduszkowań- i nic, a w tym tylko dwa razy na dwa i na trzy dni przed owulacją i już? Sama już nie wiem co myśleć, chyba na betę jutro pójdę
tysiaa93, Kokardka44, Doti87, Zambia, Kate4, myshka84, violett, She86, Hashija, gorgeous, redmann lubią tę wiadomość
Andzia -
andzia13 wrote:No to ja Wam teraz powiem tak mnie już ta głowa bolala że myślę- wezme ibuprom bo oszaleje, ale zaraz myśl lepiej nie bo może jednak i wygrzebałam testy z tamtego miesiąca pewna że i tak nic nie wyjdzie a tu... Druga blada kreseczka,powtórzyłam drugi innej firmy zaraz i tak samo blada krecha,głowa w momencie prawie mnie przestała boleć, siedzę teraz jak rażona gromem -ale jak? Jak to się stało -tyle cykli i tyle serduszkowań- i nic, a w tym tylko dwa razy na dwa i na trzy dni przed owulacją i już? Sama już nie wiem co myśleć, chyba na betę jutro pójdę
andzia13 lubi tę wiadomość
-
andzia13 wrote:No to ja Wam teraz powiem tak mnie już ta głowa bolala że myślę- wezme ibuprom bo oszaleje, ale zaraz myśl lepiej nie bo może jednak i wygrzebałam testy z tamtego miesiąca pewna że i tak nic nie wyjdzie a tu... Druga blada kreseczka,powtórzyłam drugi innej firmy zaraz i tak samo blada krecha,głowa w momencie prawie mnie przestała boleć, siedzę teraz jak rażona gromem -ale jak? Jak to się stało -tyle cykli i tyle serduszkowań- i nic, a w tym tylko dwa razy na dwa i na trzy dni przed owulacją i już? Sama już nie wiem co myśleć, chyba na betę jutro pójdę
andzia13 lubi tę wiadomość