Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ,misia !
Doti Dawaj od razu znać jak po wizycie!
U mnie nadal brak @, jadę dziś z mężem w trasę do Łodzi, więc nie będę miała czasu na ciągłe bieganie do łazienki i sprawdzanie
Miłego dnia kobitki i pozdrawiam wszystkie mamuśki!Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Misia witamy
A u mnie @ w końcu dzisiaj zawitała
Zaczynam nowy cykl
Chyba po raz pierwszy nie mam doła w pierwszym dniu @
Ciekawe kiedy mnie dopadnieaniabbb, Doti87, Kokardka44, Kate4, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Dziewczyny
Marjotka
Coriii
k@si@
Jesteście jeszcze z nami bo coś sie nie odzywacie Jak sytuacja u was wygląda ??? Bo może muszę jakieś zmiany wam wprowadzić np do dolnej tabelki was przerzucić
AśkaEs na majówkach widziałam że do ciebie @ przylazła Podaj nowy termin to ci zmienię w tabelceLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Ja juz wróciłam od lekarza. I powiem wam ze chyba w końcu znalazłam dobrego lekarza to tak dzisiaj jest mój 7dc nie ma żadnych torbieli i za wcześnie na pęcherzyki. Ale chciała sprawdzić czy torbiele się nie robią. Idę w sobotę kolejny raz czy te moje pęcherzyki się pojawia czy nie.
Ogólnie jak powiedziałam ze tak od 8-9 miesięcy się staramy to mówiła ze za szybko do lekarza i taki falstart zrobiliśmy ale jak już jestem to będziemy kombinować
Wyników męża nie ma także czekam do soboty z niecierpliwością -
Właśnie tempka mi dziś skoczyła o 0,5. Musiałam się dobrze przyjrzeć hehe. Rozumie że owu już była? Gin mówił,że wg niego w niedziele powinien pęknąć pęcherzyk. Wykres też mi wyznaczył ten termin. To mój pierwszy wykres prowadzony od początku. Może któraś na niego zerknąć?
Aaa i mam pytanko. Czy to możliwe,że TSH samo siebie spadło? W 3dc miałam 1,8 a w 14dc 1,6... -
Tak byłam w klinice. I polecam jak najbardziej, koszt monitoringu to 150 zł za całość czyli jeden koszt i kilka usg. Plus mój zrobił sobie badania nasienia i tez 150 zł na wyniki czeka się około 4 dni. Ale naprawdę warto bo mają inne podejście ja jestem bardzo zadowolona.
agisia lubi tę wiadomość
-
Doti też myśle,że w klinice zrobią to lepiej. No to mam nadzieję,że ja również będę zadowolona z kliniki. Idę do tego samego gina co kumpela chodzi i właśnie cieszy się bobasem po in vitro. A 4 lata się starali i zwykli lekarze mówili tylko żeby się dalej starać...
-
Jak dobrze pamiętam to go często nie ma tak?? No przy inseminacji nie wiem czy to ci pomoże bo oni bezpośrednio kiedy masz owulacje wpuszczają nasienie. Wtedy to się robi gdy plemniki są leniwe powiedzmy.. Chyba ze będziecie zamrazac i w odpowiednim momencie pobierać. Ale to są w klinikach dodatkowe koszty. Tak mi się wydaje w każdym razie...
-
Tak Doti często wyjeżdża,dlatego zamrożenie jest dla nas wybawieniem w mojej klinice to 400zł za rok. Ale o szczegóły nie pytałam. Zostawiam to jako plan awaryjny. Jestem spokojniejsza,że istnieje taka możliwość choć ciągle mam cichą nadzieje,że nie będzie to potrzebne.