Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A i przepraszam że z nową koleżanką się nie przywitałam,przez ta pogodę jestem nieprzytomna.
Witam KiciorInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Aniabbb może jednak powtórz test skoro @ nie ma.
No wiem wiem - ze mnie nerwus jest
Kicior - ja nigdy nie słyszałam o tym badaniu ale słyszałam o czymś takim jak wrogi śluz. Może te badanie to sprawdza ?
Ola dzięki - wszystko ok. Tez czekam na usg genetyczne. Mam za tydzień. Ostatnio sie z dzidzia widziałam na chwile: ma 4cm i juz nieźle brykaOla_45 lubi tę wiadomość
-
nie powtarzałam brzuch pobolewa jak na @ wiec poczekam:) co ma byc to bedzie mam dosć patrzenia na pojedyncze kreseczki... wczoraj tak się mocno wpatrywałam w ten test negatywny ,że zaczełam szczerze wątpic w swoje zdrowie psychiczne
Zambia nie terroryzuj KasandryInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Nadziejka1 to juz nie taki maluch to już "kawał malucha" Może ja Wam dziewczyny adres wyślę to te wiruski pocztą mi wyślecie bo przez net jakoś tak marnie
Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Nie mogę się doczekać następnego usg..szkoda, że tylko trzy mogę mieć.
Ostatnio miałam pierwsze, a za jakiś czas idę na drugie. Mam nadzieje, że będzie współpracowało, bo chce poznać płeć.aniabbb, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Oj Zambia żebyś wiedziała ja w ogole nie jestem cierpliwa ,a jesli chodzi o starania to masakraInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hej
ja znowu przychodze z pytaniem, bo już kompletnie nie rozumiem mojego organizmu heh. Już 2 cykl robie testy owulacyjne i po raz drugi powtarza się sytuacja... (mam duzy zapas testów, wiec robie je co mniej wiecej 12h )
Najpierw testy kompletnie negatywne, z jedną kreską. W okolicy 10dc pojawia się blada druga kreska, potem robi sie co raz grubsza. Wczoraj była niewiele bledsza od testowej (rano i wieczorem). Dziś rano taka sama, a teraz wieczorem jest już prawie niewidoczna (nie piłam od 3 godzin). Nie wiem o co chodzi, nie mam wcale owulki? -
Justaw, idź lepiej na monitoring. Ja robiłam testy i mi wychodziły, a na monitoringu się okazało, że pęcherzyki po 6 mm i nici z owulacji.
Podglądałaś już czy Ci pęcherzyki pękają?
Wiecie co, powiedziałam mężowi (trochę w żartach nawet), że mam słabe endometrium i czerwone wino podobno dobrze na nie robi - i kupił dzisiaj 3 czerwone wina Szalony normalnie
Strasznie jestem ciekawa tego piątkowego monitoringu i tego, co będzie dalej. Niby powinniśmy teraz ostro działać, ale jestem tak zmęczona, że dzisiaj chyba sobie seks odpuścimy
Skoro owulacja ma być w piątek wg lekarza, to chyba jutro szczególnie powinniśmy zaszaleć, nie?tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:
Wiecie co, powiedziałam mężowi (trochę w żartach nawet), że mam słabe endometrium i czerwone wino podobno dobrze na nie robi - i kupił dzisiaj 3 czerwone wina Szalony normalnie
Strasznie jestem ciekawa tego piątkowego monitoringu i tego, co będzie dalej. Niby powinniśmy teraz ostro działać, ale jestem tak zmęczona, że dzisiaj chyba sobie seks odpuścimy
Skoro owulacja ma być w piątek wg lekarza, to chyba jutro szczególnie powinniśmy zaszaleć, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:26