Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:32
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
tak naprawdę serduszko dziecka zaczyna bić 21 dni po zapłodnieniu (czyli trzy tygodnie od owu, to znaczy 5 tygodni od ostatniej @, jeśli są cykle 28-dniowe). tylko że nie da się tego tak od razu zobaczyć więc lepiej sprawdzać później, tak jak Ola mówi - mniej stresu jeśli się okaże że nie widać
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Kate - bylam w piatek wieczorem na USG i lekarz nic nie wudzial, bylo wszystko idealnie. W szpitalu powiedzieli ze moglo sie tak nagle zrobic od duzego wysilku. Czyli od przytulanek, zaluje ze zgodzilam sie na to Moglam od poczatku mu to w miare ograniczyc. Wystraszyl sie teraz i moze da mi spokoj bo za przeproszeniem zaczyna mnie juz wkur*iac ;x
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Peggy to normalne, mnie też niektóre dzieci straaaasznie denerwują. Ale swoje to swoje i swoje kocha się najbardziej na świecie
Ola, dużo teraz odpoczywaj i niczym się nie przejmuj, czytałam kiedyś o przypadkach, że takie krwiaczki po jakimś czasie się wchłaniają i potem kobieta może już normalnie funkcjonowaćOla_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyshka84 wrote:czy podczas owulacji uwalniają się jakieś endorfiny? bo jestem dziś mega szczęśliwa
i nie wiem czemu bo w sumie fizycznie czuję się dość źle.
ale nie narzekammyshka84 lubi tę wiadomość
-
11 dni to kawał czasu.. to czekanie jest najgorsze.
powinna być od razu jakaś informacja dla kobiety, żeby wiedziała, że się udało
przynajmniej dla tych starających się, tych którym zależy. bo te, które "wpadły", mogłyby nie wiedzieć.
ale żebyśmy my się tak nie stresowały..
tylko jak to zrobić?
Flp 4,6-7 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:32
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
no i właśnie z tą cierpliwością jest problem. to jest zawsze towar deficytowy
ja na razie sobie radzę, ale im bliżej do @ tym jest gorzej. zawsze. choćbym nie wiem jak sobie wkładała do głowy, że mam odpuścić
pozostaje zająć się czymś innym ja ostatnio szydełkuję śmieją się ze mnie, że stara babcia jestem. ale ja zawsze to lubiłam - druty, szydełko.. może już od podstawówki jestem babcią
a teraz mam do Was pytanie z zupełnie innej beczki:
zauważyłam już jakiś (długi - 3-4 lata? może dłużej) czas temu, że okresowo chudnę. zauważam to głównie po tym, że spada mi z palca obrączka - teraz, wcześniej różaniec.
no i nie mam żadnego pomysłu, z czym to się może wiązać? dla utrudnienia, to nie jest "okresowo" w rozumieniu cyklu, bo raz wypada na owulację, raz na @, a raz zupełnie gdzieś pomiędzy. co więcej, nie przekłada się to na utratę wagi - jest raczej stała.
czy któraś z Was ma może jakiś pomysł? bo lekarze nie mają.
Flp 4,6-7 -
tysiaa93 wrote:Szydełkowanie jest fajne, potrafią cudne rzeczy z tego wyjść Wprawiaj się to będziesz bobasowi ciuszki tworzyć
U siebie zauważyłam, że palce mi puchną po alkoholu, haha
Tysia, jestem już dość wprawiona - 4 lata temu wydziergałam chrześnicy sukienkę do chrztu ale będę dalej ćwiczyć. bo nie zawsze umiem trafić w rozmiar..
a co do alkoholu, to znaczy że ja za mało piję?
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:Tysia, jestem już dość wprawiona - 4 lata temu wydziergałam chrześnicy sukienkę do chrztu ale będę dalej ćwiczyć. bo nie zawsze umiem trafić w rozmiar..
a co do alkoholu, to znaczy że ja za mało piję?
Co do alkoholu to winko nie zaszkodzi, a skoro dodatkowo pomaga na endometrium to jest to dodatkowy plus, można je pić bezkarnie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:33
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola, tylko nie za dużo na tym słonku, bo to niezdrowo w cieniu trochę posiedź. ale niech poświeci
fajnie na wsi nie lubię miasta.
Tysia - muszę odnowić zapasy winka czerwonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 15:19
Ola_45 lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:33
myshka84 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola dwie godzinki to nie aż tak długo, dasz radę a potem będziesz mogła bezkarnie odpoczywać i wdychać świeże powietrze
Myshka na zdrowie w takim razie!
Natalii nie mam pojęcia ale co to za ginekolog, skoro nie udzielił ci podstawowych informacjimyshka84, Ola_45 lubią tę wiadomość