Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti a jako kto pracujesz?
Agisia nalepiej dodawać napar z imbiru albo sam imbir do zwykłej herbaty.
Przepisów znajdziesz na necie mnóstwo, jedni dodają do tego jeszcze cytrynę i miód.
Najlepiej przygotować jednak napar z tartego świeżego imbiru i dodać go do herbaty.
Pamiętaj że imbir jest bardzo intensywną w smaku i zapachu przyprawą, także ostrożnie dodawaj go do herbaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:13
-
marjotka wrote:w ciąży to ja raczej nie jestem, ale coś ewidentnie jest nie tak. A przynajmniej, nie tak, jak zwykle. hm no zobaczymy. w czwartek ginekolog, moze sie coś wyjaśni.
Doti nawety nie wiesz jak sie ciesze
Pokaż te krechy piękneLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Kate4 wrote:Oj nie może w czwartek wyjdą naradzie mnie leczą;(
Trzymaj się tam dzielnieLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Dziewczyny czy któraś z was pije inofem albo inofolic???
Bo moje zamówienie w końcu do mnie dotarło
I tak od dziś męża faszeruję dodatkowo Macą, a ja mam zamiar pić ten inofem tylko nie wiem czy mogę zacząć już dziś czy mam czekać do nowego cykluCzy któraś wie coś na ten temat?
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
cześć Dziewczęta.
witam Was wszystkie gorąco po długim i upalnym tygodniu urlopu, który spędziłam na budowie.. budujemy nasz własny domek. mam nadzieję, że będzie nas tam mieszkać więcej niż tylko dwoje..
wybaczcie Kochane, ale nie dam rady nadrobić tego wszystkiego, co przez ten tydzień napisałyście. za dużo tego
Kate, widzę że Wy w szpitalu? odpoczywajcie i dużo zdrówka Wam życzę.
Doti, chwal się betąnieśmiało gratuluję
jussio, wpisz mi proszę @ na 6 lipca.
ja nie piłam ani tego ani tego, ale wg mnie możesz zacząć od razu. im wcześniej tym lepiejKokardka44 lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Myshka to ty się urlopowałaś
A ja już myślałam że nas opuściłaś bez pożegnania
A jak wam idzie budowa, zaczynacie dopiero czy już domek stoi?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Hej Hej Myshko, my też budujemy swój domek
co prawda jeszcze nie zaczęliśmy ale liczę, że w lipcu już kopara wejdzie hihi
W projekcie pokój na 3 dzieci a tu nawet jedno nie chce się pojawić
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
jussio, zaczynamy dopiero. zbroiliśmy fundament przez tydzień, jak dobrze pójdzie to może w środę pójdzie beton
Kokardko, u nas też w projekcie przewidziana trójeczka dzieciakówchoć coraz słabiej jestem przekonana, że zdążymy.. odpuszczam trochę.
możliwe, że rzadziej będę się tu teraz pojawiać, bo może być ciężko - praca do 18 a potem na budowę, póki jasno
no i myślałam też, czy by nie zrobić sobie przerwy od forum. ale to chyba jeszcze nie ten moment.. za trzy tygodnie jadę na tydzień na mazury, to na pewno mnie tu nie będziewtedy będę świętować kolejną @, niestety.. szkoda, że tak się złożyło.
kurczę, czemu tak trudno jest zajść tym, którym tak bardzo zależy? dziwnie jest to pomyślane.widzę, jak dużo się we mnie zmienia przez to czekanie i widocznie z jakiegoś powodu tego potrzebuję, ale już zwyczajnie jest mi przykro, że to tyle trwa.. wiem, że w porównaniu do niektórych mój staż starań jest znikomy. i to jest tym smutniejsze - że być może będę jeszcze tyle czekać, albo i więcej..
wczoraj oddałam dowodzenie mężowi. powiedziałam mu, że nie chcę już się zastanawiać, kombinować, wymyślać kiedy najlepiej, ile razy trzeba itd. on ma obmyślać strategię. jak potrzebuje jakichś danych, to ja zmierzę dla niego temperaturę, powiem mu jaki jest śluz. jak powie, że mam się badać, będę. mam iść do lekarza? ok. ale ja nie chcę czuć się tym wszystkim obarczona.
to mężczyźni są stworzeni do decydowania.
zobaczymy, co z tego wyjdzie
Flp 4,6-7 -
bacha8709 wrote:Doti a jako kto pracujesz?
Agisia nalepiej dodawać napar z imbiru albo sam imbir do zwykłej herbaty.
Przepisów znajdziesz na necie mnóstwo, jedni dodają do tego jeszcze cytrynę i miód.
Najlepiej przygotować jednak napar z tartego świeżego imbiru i dodać go do herbaty.
Pamiętaj że imbir jest bardzo intensywną w smaku i zapachu przyprawą, także ostrożnie dodawaj go do herbaty.
Na stanowisku kierownika. Wydaje się że fajna praca ale bardzo stresująca i nienormalny czas pracy... Mam dużo załatwiania latania i na głowie. Nie mam czasu usiąść ani zjeść wypić szklankę wody.. I opierdal od szefów i tłumaczenia się za swoich ludzi.. Nie jest łatwo.. -
Myshka to jeszcze trochę roboty przed wami z tym domem
A co do reszty to czasami czuję tak jak ty...
Najlepiej to też bym zrzuciła cały ten ciężar decydowania na męża, ale chyba tak się nie daBo niestety tylko my jesteśmy w stanie określić kiedy są płodne itd
A co do forum to czasami też mnie nachodzą takie myśli że powinnam ograniczyć udzielanie się tutaj, ale kończy się na tym że po kilku dniach nieobecności zaczynam myśleć co tam u dziewczyn, czy komuś się udało zobaczyć upragnione dwie kreski...
i wtedy wracam
Po prostu się uzależniłam od zaglądania tutajLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Oj Myshka ja Cię doskonale rozumiem, nie obraźcie się na mnie, ale jeżeli dostanę @ to też robię przerwę w tym wszystkim, jakiś trudny czas ostatnio przechodzę, mam wrażenie, że nic mi się w życiu nie udaje
I jeśli ta wredna @ przyjdzie to się biorę ostro za siebie, sport, jakiś kurs, nie wiem, pomyślę, a nie tylko laptop i kanapa. Ech.
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Dziewczyny duzo prawdy jest w tym co piszecie... ja w piątek jak dostałam @ to pretensje mialam do wszystkich o o wszystko az mi sie ryczec chialo.... mimo że to dopiero byl pierwszy cykl naszych staran to przezyłam duze rozczarowanie... Zaczełam juz mowic do meza o tym ze moze my nie bedziemy mieli dzieci i takie tam... a to tyle kobiet teraz z brzuszkami i wozeczkami spaceruje eh...Miłosz
Honoratka
-
Doti a czy będzie możliwy powrót po ciąży do pracy jeśli tak szybko pojdziesz na zwolnienie?
Ja co prawda nie pracuję na stanowisku kierowniczym, ale też mam dużo stresu w pracy i planuję chodzić do pracy do końca 6-go miesiaca jeśli wszystko bedzie ok z ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:51
Natalia27.03.2016
-
Doti nie wiem kto się bardziej niecierpliwi Ty czy my
Dziewczyny ja Wam się nie dziwie,że chcecie odpocząć. Powiem Wam szczerze,że jak się dowiedziałam,że jestem a widziałam i czytałam o Waszych problemach,poronieniach itp to zaczęłam strasznie świrować. W końcu sama uciekłam w kąt by się wyciszyć. Fajnie jest pogadać z kimś kto rozumie Twoją sytuacje,ale problemy zaczynają nas potem przerastać.
Myślę,że przerwa to dobry pomysł
Uff się rozpisałam